Yok dostum bende dün aldım yeni verdim siz burda yazınca azdı zaten.otkari yazdınız aldım sabredemedim 200 lerde kısmet nasip değilmiş boş verin.ytd.
Printable View
Yok dostum bende dün aldım yeni verdim siz burda yazınca azdı zaten.otkari yazdınız aldım sabredemedim 200 lerde kısmet nasip değilmiş boş verin.ytd.
Herkese merhaba
Uzun süredir aslında anonim olarak özellikle bı topic i okuyorum. Buradaki bir çok kişiden, kendimi geliştirme adına çok şey öğrendim öncelikle tüm samimiyetimle teşekkür ederim. Yatırımcılık piyasalar siz değerli ortakların şirketlere hisselere bakış açıları vs. Bu başlıkta adı geçen bir çok hisseyi takip ettim mesleğim gereği temel analiz ilgimi çekiyor ve takip ettim.
Sn.Kalav a bir sorum olacaktı son zamanlarda işctr için takip edilmesi gereken bir hisse diye fikir paylaşımı olmuştu. Banka hissesi olması sebebi ile merak ettim, faiz politikaları batık kredi durumları bankaların önünde büyük engel gibi duruyor ? Düşüncelerini merak ediyorum açıkcası
otokar da bir düzeltme bekliyorum demiştim
son gelen iki haberde hisseyi kurtaramayacak, en son gönderdikleri haberde zaten çok daha önceden fiyatlanmıştı.
Temel veriler olmazsa olmazdır, zamanlama çok şeydir, önemli olan hangi hissede olduğun değil, hangi hissede ne zaman olduğundur.
koçari'ce.
Dostum dilerim Lokman da kalan hevesini ecilc den çıkarırsın , Bilo bugün costurmuş görünüyor