hindistan da bu sebep muzzam bi sosyal çöküş olabilir
zaten fakir halk
bi de takı takdın takmadın dedikodusu
hava da sıcak
kafaların içi duman olur
hindular hepiniz göç edin olm batıya :))
birazda onlar sosyal eksiklik çeksin
Printable View
Bizim borsa rakamımız sürekli 120 125 bin point arasına gelince bir haber bir küresel satış olurdu dowu daxı avrupası alayı satış yerdi e haliyle insanlarda 120 125 bin rakamlarına gelince daha bir dikkatli olurdu şimdi 2 gısır atılınca 1192 point oluyoruz şuanki rakama göre yani %50 60 düşsek bile 700 point hani bir kaç arkadaşın beklediği o malum 70 binler şimdi almanya fransa ingiltere dowa bakınca biz rakamsal olarak ucuzmu olucaz? En yakını 4 veya 5 binlerde hani bizim endex hafif bir satişdan sonra 3 ila 4 binleri hedeflermi diye kafamda deli sorular hani malum büyüklük takintisi olan bir milletiz😄
Şimdi benim şortlardan da iki sıfır atılacak mı? :he:
Paraya bak aluminyum.
Zaten en dipte Kuzu yatiyor diyorlar.
HÜRRİYET gazetesi aldım.. logoyu değiştir, yeni şafak ya da Yeni Akit yaz..FArketmez..
S.İslamcılar her yeri dümdüz etti..
zaten üst üste gömülüyordu insanlar...benim eşimin anneannesi başka bir akrabalarının üstüne gömüldü Karacaahmet'te...hem de bundan 16-17 yıl önce...yeni bir durum değil...Karacaahmet ve Zincirlikuyu istanbul'un en kıymetli mezarlıkları...bu kadar nüfusu başka türlü nasıl idare edeceksin?
Ayasofya neye misilleme idi anlayamadım..
Zamanla karşı misilleme ile anlarız...!!
Şu haber ilginç..!
Aralarında Türk vatandaşlarının da bulunduğu İran terörünün mağduru olduğunu öne süren 252 kişi,
Halkbank aleyhine tazminat davası açtı.
Dilekçede bankanın %51 nin TVF na ait olduğu ve zararlarını telafi edecek finans gücüne sahip olduğu belirtildi.