Millet dolar, altın yüksek diye hisseye yüklendi. İnşallah gene akraba yapmazlar milleti. Ama yukarı aşağı malı dağıtması lazım. Elindeki malı bu şekilde hızlıca boşaltamaz. O yüzden ya yataya saracak ya da yukarı alacak bana göre.
Printable View
iş yoğunluğu sebebiyle bir süre ara vermiştim. 1 aralıkta şeytan dürttü, 5 kontrat şort açalım dedim adam 270.000 lere kadar meletti.
5 kontrat zevk için açtık iş inada bindi 41.000 teminat yatırmışım. Bugün mc için 500 daha istedi. Son dedim, patlarsa patlar, kalan 3-5 neyse çekecektim. işim vardı 15:00 gibi evden çıktım. 270.000 lerde turluyordu. 237.000 kapama girmiştim adam vermiş. Çok dehşet bir düşüş, hala 15bin kadar bir zarar var ama alırım masadan, almasam da önemli değil,kumar tutkumuzu tatmin ediyoruz. Long yakalanıp yüklü girenlere geçmiş olsun. Piyasa çok değişmiş, evvelden dow bakardık, ona buna bakardık, işler şimdi zar atmaya dönmüş. Akıllı adam işi olmaktan çıkmış bu iş. Haftaya dönüp 250bine yapıştırsa şaşırmam yani.
KAlın sağlıcakla dostlar.
Tavanda alım için sıraya yazılma dayı sonra..
Dayı bu varlık fonu hem kamu bankalarına sermaye koyacak muhabbeti üzerine hemde ttkom u nasıl alacak akşam gorusme haberi geldi.
5 milyar dolar etrafı lazım tahminime göre eski sermaye artırımı vs Telekom gibi.
Çok bomba haberler gelecek galiba tavan kilit nefessiz seanslar olacak karambole VOB yapmayın diyim mi..
borsaya yenı gıren yatırımcıyı kandırmanın en kolay yolu once hep kazandırmak gunlerce....sonra tek bır barla tum paraya cokmek....coın pıyasasıda boyle olacak....kafese gıren gırdı....bakalım pala hemen acıyacak mı bogalara ....ayılara acımayan bogaya nıye acısın mal da 2000....2300arası dagılır bol calkalamyla.......14. gun rekordan sonra bugun gommesı de tesaduf olmasa gerek ....
Yok dostum. Ben dutluk zamanı mal alırım. Yani endeks düşükken yataya sararken alır, yukarıdan yataya sardığında satarım. Dipten alıp , zirveden satmayı kovalamam. Çünkü sadece acemiler bunu yapmaya çalışır.
Bir de haberle çok hareket etme, çoşku adamı yanlış yönlerdirir.
Lambent abi çoğu kişi kaçamamıştır, noluyoruz derken tabanda buldular kendilerini, tabandan vermeyede elleri gitmemiştir, enazından bi tepki yapar düşüncesi hakimdir, şuan korkmaz, en kötü ihtimalle düzeltme yapıyor derler... belkide haftaya hergün taban tabana gidecek 5 gün, nerden bilicen. garantisi mi var
Ülke karanlığa gömüldü! "Siber saldırı yüzünden..."
17.12.2021 21:16 | Son Güncelleme: 17.12.2021 21:19
Venezuela'da ülke genelinde yaşanılan elektrik kesintisi nedeniyle birçok bölgenin karanlığa gömüldüğü bildirildi. Venezuela Enerji Bakanı Nestor Reverol, kesintiye ülkenin doğusunda, Guri bölgesindeki Simon Bolivar Hidroelektrik Santraline düzenlenen siber saldırının neden olduğunu belirterek sorunun düzeltilmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.