Satılmayan hisse pirim yapmaz. Arkana bakmayacaksın. Senin sattığını alanda kazanacak ki pirim yapsın.
Aynen asansör gibidir ,ilk katta 10 kişilik asansöre 10 kişi binmiş ise 2 ci katta birileri inmeli 3.kata çıksın.
Printable View
Satılmayan hisse pirim yapmaz. Arkana bakmayacaksın. Senin sattığını alanda kazanacak ki pirim yapsın.
Aynen asansör gibidir ,ilk katta 10 kişilik asansöre 10 kişi binmiş ise 2 ci katta birileri inmeli 3.kata çıksın.
Kendime villa yapıyorum, her şeyiyle kendim ilgileniyorum, şazım olan her şeyi gidip imalatçısından fabrikasından alıyorum
Zor ama işin içine girince müteahitlerin ne kadar az çalışarak ne kadar çok kazandığını anlıyorsun, öyle böyle değil kazandıkları para
O kısmı geçtim tüm piyasa ocak ayına, asgari ücrete kilitlenmiş, işveren mamüllerine en az %30 zammı kafada bitirmiş, yani asgari ücret hiç artmasa, mazot hiç artmasa bile her şeye % 30 zam hazır, ekonomi iyiye gider enflasyon düşer tamamen hayal
Biste gelince, şu an alternatifi yok, ky akın akın geliyor, parayı bulan geliyor, bulamayan kredi çekip geliyor, çevremde kredi çekip borsaya giren çok kişi var, bu borsa böyle gitmez bi krizde batarsınız desemde insanlar hiç oralı değil.
Benim gündem bu kadar, Saygılar
SPK bülteni :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bc19ca7fa6.png
Yine bir Ayhan olayı .. Bu adam kaç kez ceza aldı ama gene geliyor aynı eylemlere devam ediyor buna nasıl izin veriliyor anlamıyorum .. Bu adamı bilmeyen yok sürekli bu işleri yapıp ceza alıyor sonra gene geliyor ..
Borsa gerçekten son iki ay iyi kazandırdı. Özellikle yeni arzlar. Benim temel sorunum çıkış zamanını kestiremem.
İlginç hisselerde var.Ybtas gibi biraderim 2-3 ay önce aldı. Günde bazen bir elin parmağı kadar işlem yapmıyor. Zamaninin Pkent gibi.
Bu arada Taspinarlar nasıl bir şirket? Alışveriş yapan var mı?
Ne kıvrandılar..
48-50trilyonluk piyasa, işlem hacminin 38-42% si 0 DTE opsiyon..
Ellerinde patlasa..
Toplamak yıllarını alır..
Kaç aydır accayip accayip işler...
Bukadar kıvranılacağına...
Pompaya bahane yoksa, yaratsınlar...
Forum İstanbul Avm'de patlama meydana gelmiş.