Has sektörsün oradan.
Printable View
Has sektörsün oradan.
Kesinlikle doğrudur yargının bağımsız, adalet konusunda örnek olan ülkemizde aksini düşünmek için art niyetli olmak gerekiyor. bir iki kişinin görevi kötüye kullanmasını hükümete mal edemeyiz onlarda yargı önünde hesap verir zaten bunlarla vakit kaybetmeye gerek yok.
Bilim de teknolojide daha nasıl ileri gideriz bunlara kafa yormamız lazım.
Sn. Aşil üstadım lütfen doğru eleştirelim muhalif olacağım derken doğru noktaları gözden kaçırmayalım adamlar x ray gibi tüik e baktığı zaman içini dışını görüyor, ne yani siz göremeyince koca kurum şeffaf olmuyor mu yani?
bir kadın doğum doktoru ultrason ile baktığında bebeğin organlarını görüyor şimdi bebek şeffaf değil diyebilir misiniz? Sizi severim o yuzden kendinizi bilimle çürütülmek zorunda bırakmayın bilim böyle bişey yani
bakın Sn. bakan Dr. ilişkiyi kurun lütfen önemli bir konuda doktora tezi olmalı :whistling: 80 milyonluk ülkeyi yönetmek için tabiki donanımlı insanlar başa gelmek zorunda
Bunun doğru olmadığına inanan ya fetöcüdür ya bölücü
Sn. zaf.dogu üstadım bakın grafiğin altında yerel para birimi ile yazıyor enflasyon düzeltmesi yaptığınızda neredeyse yapılan zam kadar aslında alım gücü artışınızla indirimli kullanıyorsunuz. Ama misal ingiltere enflasyon üzeri zam ile halkını birim maaşa daha az elektrik kullanmak zorunda bırakmış lütfen muhalif olacağım diye bilimden uzaklaşmayın.
Sizi aklı selime davet ediyorum
Yaw bugun de herkesi bilimin ışığında gerçeklere davet ediyorum IQ tavan oldu.
Kafalar karışmışa benziyor, bu durumda ODTÜ mezunu eski yoldaşlarımıza mikrofonu uzatıp yadetmek faydalı olabilecektir :cool:
https://i.ibb.co/kyc10Lw/ezgif-5-f15ee079c1.gif