Aklı dengesi bozuk adam siyanürü nasıl bulmuş,kim vermiş,karışık,buruşuk dava.
Printable View
Ben ki olayın kanı parayla satması konusunda farklı düşünüyorum. Kızılay aldığı bağış kanları hepatit HIV bel sığ vs testlerden geçirir. Aldığı kanların hepsini kullanamaz. Bir kısmı çöpe gider sağlıklı olmadığı için. O testlerin maliyeti var. Kızılay yanlış yönetiliyor olabilir. Ama kan konusundaki Kızılay kanı olmadan ülke sağlık sistemi çöker. Testin maliyeti personel vs ücreti çok birşey kalmaz onlara.
Depremzedeler çadır sattıkları günden bu yana bu Kızılay'a kesik tırnağımı bile vermem.
Kan konusunda, geçmişte benim de hiç hoş olmayan bir deneyimim oldu.
Zaten ülke değiştirme fikrim o tarih te karara dönüştü.
Ocak 1991 de terk ettim.
Gençlere tavsiyem imkan buldukları an da terk etsinler.
Tamam, hayat mücadeledir, ancak en ağır şartları dahi göğüsleyecek olsanız, karşılaşacağınız şartlar bu ülkede vatandaş olmanın yanında tatile gitmek gibi olacaktır.
Abartmıyorum.
Devletin en üst kademesindeki 4 bakan, suç üstü yakalandı.
Çaldıkları paralar, ayakkabı kutuları, para sayma makinaları tek tek yayınlandı.
Sonuçta bu hırsızları akladılar, hatta çaldıkları paraları işlemiş faizi ile iade ettiler.
İnsanın ağırına giden çalınanlar, soygunlar, yolsuzluklar değil, size dayatılan şartlardan kaçış imkanı olmaması.
Ülke yarı açık cezaevi, kaçamayanı öpüyor.
Tamam sizden geçti artık, yaşlandınız, bari çocukları kurtarın, onların ülke dışında yaşayacakları en büyük zorluk dahi onlara güç katacak, aydınlık yarınlara taşıyacaktır.
Yoksa burada, kalan ömürleri boyunca, bir an önce ölmek için dua edecekler.
https://resmim.net/cdn/2025/09/12/jXAw6T.jpg
Ver gazı optik merceklerini geçtim, optik sensörü ve görüntü izleyici işlemcileri nerenizle yaptınız, ben biliyorum oturma organınızla...