merkez bankası yarın 200 puan arttırırsa 6,90 da alırız soluğu 200 puan düşürürse boğacıklarımla bişey deneriz :oleyo::oleyo:
Printable View
merkez bankası yarın 200 puan arttırırsa 6,90 da alırız soluğu 200 puan düşürürse boğacıklarımla bişey deneriz :oleyo::oleyo:
https://youtu.be/JzbVaUx8-yg
Bu çalıyor bende :)
Koca viop topiğine bak 3 sayfa geri gittim gün bitti..
Nerede eski viop başlıkları..
Herkesi biçmişler..
Bu çıkarımlar, oldum olası bu başlıkta yapılmıştır...2006 civarıbda vadeli işlemler başladı, bu başlıkta o zamanlar açılmıştı.
Bir şey olduğu yok, borsada batan çıkan ne kadarsa, burada da öyledir...millet belki kafasını dinlemek istiyor biraz, herkes yazmak zorunda mı?
Bana sorarsan, içi boş bir sürü yazı olacağına az yazı olsun, okuduğuna değsin..böylesi daha iyi.
22 yıllık, piyasa ve forum geçmişimde hiç batmadım...belki bu yüzden batanın-çıkanın çok olduğunu düşünmüyorum...başka bir düşüncem var ama...vadeli işlemlerde %80 i düzenli olarak enflasyon üzeri kazanç elde edemiyordur...tatminkar kazanan %10-15...batan da %5 filandır...yani abartılacak bir oran değil.
hadi bakalım pala, son 15 dakkada sebepsiz yere 30 puan çizebilcek misin ??
hiç olmazsa 1480 kapat bari, zardan düşeriz
Bence de böyle daha iyi. Saçma sapan yazılar okumaktansa istikrarlı yıllardır piyasada ayakta kalanların yazılarını okumak çok daha iyi.
Ha birde bazı dönemlerde algı yapmak için foruma gelenler oluyor KUZU, OYUNAGELENADAM, ARISTON, KOÇ, ALENICHEV, KARARANI, birde hala yazan biri var adını verip polemik yaratmayayım.. Bunlar tespit ettiklerim daha niceleri vardır...
Bu kadar para dönen yerde kirli işler de kaçınılmaz... Bunları para karşılığı yazan troller gibi düşünün...
Halkbank ile ilgili......
Davada ne olacağı belli, avukat demiş Türkiyeyi yargılamakla eş anlamlıdır