evet türevdeki hedge işlemleri. yani vadeli piyasalar zaten yapılandırılmış ürün olduüu için türev piyasalardır , fakat türev piyasalarda açılan her işlem bir pozisyonu hedge etmek amacı ile açılmaz biliyorsun. hedge yazacağıma ters işlem yazdım.
Printable View
Sayın cerento ben baktım ffh ı göremedim pazartesiye ne gösteriyor. Sizden rica etsem siz gorduyseniz söyler misiniz teşekkürler
Hazırsanız oyuna başlıyoruz,
........
Oyuncu bist elendi...
10 gunce doviz fonlardan vazgecmeyin demistik.. su anda elektrik sektorundeyim ve tum insaat firmalari tl yerine usd satisa geciyor yani tum sirketler kasalarindaki tum parayi usdye donuyor mal alabilmek icin. Kur riskini yonetmenin ve ticaret yapabilmenin tek yolu usd almak ya da usd opsiyonu almak. Ulke olarak dolarizasyonda ve yastik altina geciste anormal (bu faizle normal) hiz kazandik. Bu kafayla kur daha da gidecektir. Bunun sonucu cok firma batacak ihracat da yapsa banka da olsa ciddi olarak ulkenin ve sirketlerin temerrut riski artiyor bu sekilde giderse borsa dolar bazli 1 cente cok kisa surede gelebilir.
Bir sey biliyorsa disimi kirarim diyen simdi allah bilir neresini kiriyordur
Bir webster kolay yetismez!
Yalniz cokus baslarken byf leri deniyordum ya
10 k lik byf de elimde patladi😀😀😀
Ustad yoktun bugun.neler cektik bugun
+,5 lerden -8.5 a kadar
Allahtan ortasaha ve defansif degiskenlere girmistim
Bende elenen yarismaci FIB %56 HİSSESİ VARM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.