dolar derken covid unutuldu.
saka maka bu yeni varyant rna asisindan kacis varyantiymis.yani virus kendini asidan koruyacak mutasyona ugratmis veya birileri ugratti..
yine basa donduk.
Printable View
dolar derken covid unutuldu.
saka maka bu yeni varyant rna asisindan kacis varyantiymis.yani virus kendini asidan koruyacak mutasyona ugratmis veya birileri ugratti..
yine basa donduk.
Korkarım Şahap ile bu şans da kaybedildi, fazlaca koyu renkli ve bunu belli etti, daha ortaya konuşan biri olsaydı klasik MB ağzıyla Mazlum görevi verilebilirdi, şu an artık uzak bir vilayetin Valisi olabilir o açıklayabilir, genelde onlar açıklama yapar zor zamanlarda :p
Havuzlar meselesi fonlar, hepi topu 6 milyar dolar bir büyüklük...gibi, borsayı da son veriye göre hesaplamak lazım ki içinde fon da var ayıklamak lazım mükerrer olmasın diye...
Tek umudum Aralıktaki muhtemel faiz indiriminden sonra 13,50 civarında ikili tepe yapıp dusmesi
13.50 yakınları ikili tepe sonrası uzun bir yatay dinlenme süreci olur diye tahmin ediyorum ben de.
Zaten sonrasında da seçim sathına giriş ve başkan değişikliği ile birlikte en az 5 yıl düşen kama bekliyorum.
13 leri önümüzdeki 3- ay boyunca bir daha tekrar göremeyebiliriz..
Sonrasında tekrar bakmak lazım; denklem karmaşıklaşıyor gittikçe..
Ben aralıkta 15 bekliyorum.Son faiz indirimi sonrası 15 görürüz yılı 14 le kapatırız.
https://i.ibb.co/8x7GY0H/FFIn-Sq-JXIA8-ZS9g.jpg
Sent from my LM-G710 using Tapatalk