kimsin lan sen :)
Printable View
kimsin lan sen :)
Senin gorusune ilaveten kuresel havacilikta ani bir cokus bekliyorum . Gerekcesi ise CO2 azaltimiyla ilgili bir kuresel plan sizdirildi gecenlerde . Bu plana gore tekrar evden calisma zorunlu olacakmis , mecburi olmayan seyahatler kisitlanacakmis. akaryakit satisi da kisi basina belli bir limitle olacakmis gibi ifadeler vardi . Eregli 35 lerdeyken herkes 70 - 80 civarini konusuyordu bir anda hrc 1200 dolardan 700 dolar civarina indi . Ben sahsen havacilikta cokuse oynadim thy short yaptim 50.65 maliyetle . Tum fortfoy gldtrf de bekliyor hisse alimi dusunmuyorum yakin zamanda . Kuresel resesyon durumunda guvenli liman altina yonelim olur diye dusunuyorum .
nasıl bir rapormuş o? CO2 azaltımı ile ilgli zorlama bir faaliyet bence çok zor. Petrol ve doğalgaz tedariği nedeniyle kömürle çalışan santrallerin bile açılması gündemde. Ukrayna savaşı temiz enerji ve karbon salınımı ile ilgili birçok konuyu ikinci plana itti. Öte yandan havacılık için bence en önemli risk sonbaharda kışa girerken artabilecek covid vakaları ve sonrasında tedbirler olabilir.
Balsu halka arzı geri çekmiş, TV'de reklamları dönüyordu.
Kocaer Demir Çelik talep topluyordu bakalım ne olacak.
>>>>
Balsu Gıda Yetkililerince yapılan açıklamada, “Halka Arz başvuru kararımızdan bu yana yurdumuzda ve dünyada yaşanan finansal gelişmeler nedeniyle, Yönetim Kurulumuz, halka arz başvurusunun şimdilik geri çekilmesi yönünde karar almıştır, kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadeleri yer aldı.
https://i.hizliresim.com/dzznq5i.png
Kanalımız bu badem spor karar verecek ,yeşil ortalama altı 2 saatlik kapanış daire içindeki bölgeye bankalar öncülüğünde beklentim artar.