Emlak dini fln geç
Burdan
Ne diyor bunlar cumhura oy verenler????
Printable View
EVRİMİ defalarca saçma olduğunu tüm modern teorilerle açıkladık.VALLLAHİartık ben yazmaktan bıktım..Mutasyon-doğal seleksiyondan krossin overe kadar açıkladık...
Ben buna net inanıyorum..''gözlerinde perde var...inanmazlar...''
umuurmda da değil..Ben imanımdan eminim 20 yıl tüm ateist-marjınal sol ile tartıştım..Onların ağa baba kitaplarını okudum..
AMA SORUN ŞU ;EMLAK VE EKURİ, KENDİ ATEİZMLERİNE OLAN İNANÇLARI TAM DEĞİL.SÜREKLİ BURAYA DESTEK ARAYIŞI İÇİNDELER.
abkadan yine hiç bir soruma cvp alamadan.. çaresizce kıvranmasını izliyorum :)
ne olacak senin bu halin. :drunk:
ENSTEİN İZAFİYET TEORİSİ;ışık hızına yakın hızla gidersen zaman çok uzar ama ışık hızına erişirsen sıfır/sıfır belirsizliği oluşur ve zaman durur.
Yani hıza göre zaman 10 katta olur 10.000 katta.
Bir de bunun kütle teorisi var..
Bu modern teori o kadar ciddidirki ÖYS de 2 tane soru çıkardı..(fizik 3)
+bence insanların dinini anlayabilmesi için ...
permütasyon .. türev.. integral bilmesi gerektiğinide düşünmüyorum @yörük hocam.
...
tevrata bakıyorsun.. peygamber dışarı çıkmış yağmur yağmış.. işte 10 dirsek boyunda tabut yapmış... şu işte ustayım. şuralara gittim bu işleri yaptım.. şununla evlendim 3 çocuğum oldu. sonra şunlarlada evlendim 5 çocuk oldu.
gibi gibi.. anlatılarla dolu olan bir kitapta.
ben hiç bir kutsal bir bilgiye rastlamıyorum üstadım...
işe girecek olsam böyle bir CV yazardım.. veya bana bu yaşa kadar ne yaptığını anlattım bir günlükten ibaret.
kutsal bir bilgi anlamında hiç bir bilgi ben göremiyorum.
bu nedenle tanrı varsa bile. böyle bir bilgiyi "kutsal bilgi" anlamında indirmeyeği kesin.
:drunk:
ha yani.. 10 da olabülü.. 10 katrilyonda. olabülü..
gibidir. demiş zaten.. :)
şu kadar günde yarattım dememiş.
bak demekki önce yazdığını bi okucan.. kopyala yabuşdur. nereye kadar.
peki ne anladık bilgiden ?
iştee neyi kaçla çarpıtığına bağlı.. 50 de olabilir gibidir yani 10 katrilyonda. çıkabilir.
Şehit ailelerini tehdit edebilecek kdr alcaliyorlar bebek katili it için
Foruma utancından giremeyecek adamların ağzına din ile sakız veriliyor hala
Elinde balyoz var vur ez gec
Muhalif kesim böyle oldukça hiç umutlanmayın gerek yok