Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya O kolay yahu, hangi devreyse kargola, ben bir bakayim!:he: Irakiya yatirir, pislik korozyon pas, ne varsa cozeriz!:oleyo: 97 okka, kargo parası karşılayamam.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu 97 okka, kargo parası karşılayamam.. :kahkah: Ambara ver bir koli icinde, kuvete yatirir cozeriz!:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ambara ver bir koli icinde, kuvete yatirir cozeriz!:he: küveti ırakı doldurup ambara versen.. :halay:
Alıntı: Originally Posted by guneysu küveti ırakı doldurup ambara versen.. :halay: Kuveti gectim, icine koyacagimiz raki 150 okkayi bulur yahu!:notr:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kuveti gectim, icine koyacagimiz raki 150 okkayi bulur yahu!:notr: Sıfırın bir değeri yok, at onu... :whistling: baştaki 1 de sağlıktır. :yes: koç öyle demişti. ortası işi görür..
Alıntı: Originally Posted by guneysu Sıfırın bir değeri yok, at onu... :whistling: baştaki 1 de sağlıktır. :yes: koç öyle demişti. ortası işi görür.. 5 litre iraki onca kiri pasi korozyonu temizlemez, Reha GAYA yarim yamalak is yapmaz!:notr: Kolile gonder devreyi, ben puru pak yaparim onu.:he:
Sarisin faslina atladik, hayat BAG-GUR emeklisi icin zor yahu!:agla:
Sarisin iyidir.:)