Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans 1 yıldan uzun süredir ppf dışında hiç fon almadım.Ama yavaş yavaş alım zamanı da yaklaşıyor. hayat boyu stopajsız fonları satmak insanları üzebilir..
Alıntı: Originally Posted by realities hayat boyu stopajsız fonları satmak insanları üzebilir.. Getirileri düşse de mi [emoji1]
Başka daha fırsat için ppf ler satılır , stopaj yok ama getiriler düşüyor
Alıntı: Originally Posted by realities hayat boyu stopajsız fonları satmak insanları üzebilir.. Kripto para için satılırdı da güvenilir bir kripto borsası olmadığına inandığım için o yola giremedim..
Alıntı: Originally Posted by D R A G O N Getirileri düşse de mi [emoji1] yaşlanan ilk sevgiliyi terk etmek gibi gelebilir..
Alıntı: Originally Posted by myfinans 1 yıldan uzun süredir ppf dışında hiç fon almadım.Ama yavaş yavaş alım zamanı da yaklaşıyor. portföyün tl kısmında ppf lerin bir kısmını kısa-orta ve uzun vadeli borçlanma fonlarına kaydırdım dün itibarıyla. sepet mantığıyla. hayırlısı.
Alıntı: Originally Posted by shorts portföyün tl kısmında ppf lerin bir kısmını kısa-orta ve uzun vadeli borçlanma fonlarına kaydırdım dün itibarıyla. sepet mantığıyla. hayırlısı. Faiz düşüşü devam edecekse işe yarayabilir, ama ne hızla düşercek bilinmez.
Alıntı: Originally Posted by shorts portföyün tl kısmında ppf lerin bir kısmını kısa-orta ve uzun vadeli borçlanma fonlarına kaydırdım dün itibarıyla. sepet mantığıyla. hayırlısı. Sn shorts, hangi fonları tercih ettiniz acaba?