kargadan başka kuş, ağ. ort. başka indikatör tanımam :)
bende yıllarca aradım ama bulamadım...
bulan varsada eminimki paylaşmaz...
şu ekranlarımızdaki afilli ind. hemen hepsinin içinde ao var...
Printable View
Dolar tl kuru dünkü kapanışın üstünde Yurt dışı biraz kızarık 2 gündür mscı borsaya göre daha çok düşüyor borsa dipçik gibi duruyor !!! Bu havada shortlamak tehlikeli en ufak şeyde alacak gibi duruyor longlamakta tehlikeli belki vade den ötürü tutuyorda olabilir o sebepten dayı ben tatile çıkıyorum yine size bol kazançlar dilerim
Üttüğünü kaybetmemek için tatil şart :)) biraz boş gözlemleyeyim pozdayken objektif olamıyor insan
Longtan akşam üstü açtım sabah kapadım 8 bin üstünde net aldım dayı Dünde shorttan 25 bin aldım bereket versin 3 günlük net karım 52 bin tl oldu totelde short koşturduğumdan beri net kar 20 lerdeydi an itibariyle 110 bin tl yi geçmiş bulunmaktayım
https://i.hizliresim.com/3pqk50.jpg
Faiz, döviz, borsa, altın, emlak
Önemli yatırım alanları.
TV de bir uzman, fiyatların artma beklentisi olan yerlerde (onlar şehir merkezini tercih ediyormuş) kredi ile alıp faizler ileride düşünce kredi yenilenebilir diyordu.
Faizler anormal artar ise uzun vade emlak toparlanıyor genelde.
Borsada geri kalan sektör GYO.
Burada yönü değiştirecek gelişme bekleyeceğim. Bu eylülde satışlar artmış, sebebi tam söylenmedi.
Sürekli TV ve internette reklamlar sinir bozuyor, insanlara oturdukları ev eski kaldı havası veriliyor.
Aşağıda da haber var.
>>>>
Emlakjet Eylül analizine göre satilik daire arama orani % 55'den % 60'a çikti- Basin Açiklamasi