1.138 den EuroUsd paritesine girmediğime pişmanım hala. 1.16 çıksam iyi ortalama düşürürdüm.
Şimdi de beklentiler zıt. Bir grup 1.18-1.20 bekliyor. Bir de 1.10 bekleyenler var.
Printable View
Gerçekten çok ilginç. Twitterdaki neredeyse bütün fenomen teknik analiz yazarları ağız birliği edercesine dolarda 5,70 seviyesini beklediğini yazmışlar.
Hatta bunların arasına son zamanlarda youtube ile ayrı bir fenomen olan BES fanatiği FÖŞ de katılmış, hatta o daha da abartıp 5,50 seviyesini beklediğini yazmış.
Bakalım gerçekten de hepsi tahminlerinde başarılı olacaklar mı? İzleyip görelim...
(Bu arada inşallah yukarıdan bir baskı yoktur)
Ben çok anlamam ama beş dolar 4,50 avro civarina gelirse oldukça iyi bir rakam olur.
Benim ölçüt 5 dolar:))
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12 yıl boyunca geçimimi trade ederek sağlamış biri olarak "Finansal piyasalarda ne öğrendin?" diye sorsalar tek bir şey söylerim.
"Kıt olan değerlidir. Kıt olan değerlenir"
Ve ülkemizde dolar her geçen gün daha da kıtlaşıyor...
Bir ton temel ve teknik analiz indikatörlere bakmaktan ziyade basit 'arz-talep' ilişkisiyle yatırım yapmayı her zaman daha sağlıklı bulurum.
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar, beton topiğinde üç beş ay değil yıllarca bir yerlerimi yırttım, uyardım o yüzden kusura bakmayın ama kendi düşen ağlamaz . Tecrübeye değer verseydiniz, geçmişte olanları bilen, kazık yiyen yada yiyenlerin nelerle karşılaştığını bilfiil yaşamış benim gibi insanlara kulak verip bunların dertleri ne bizleri niye habire uyarıyor deseydiniz keşke ama beton dibine kadar beton diyen yada diyenlerin goygoyuna değer veren iseniz yapacak bir şey yok, bu kendi seçiminiz sonucunada katlanmak zorundasınız. Kolay gelsin.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: "Ekonomi ile ilgili bir panik havası yok."
https://www.bloomberght.com/haberler...nik-havasi-yok
Tam anlayamadım bu konuyu, 0.98 den kredili eve girenler için nasıl bir olumsuzluk söz konusu acaba ileri ki günlerde?
E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.