YEP teki 2019 enflasyon hedefinin % 15 ve altı olarak düşünürseniz/kabul ederseniz, şu anki TL mevduat faizleri hala yüksek görünüyor...
Printable View
YEP teki 2019 enflasyon hedefinin % 15 ve altı olarak düşünürseniz/kabul ederseniz, şu anki TL mevduat faizleri hala yüksek görünüyor...
[emoji488] tl 22.50 benjamin 4.50
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bu kredi kartı yapılandırma ile görev zararı uğruna düşük ve zarar oranla diğer bankaların müşterilerini çalma ve onlara sonra da diğer ürünleri (bireysel, ev, araba kredisi, sigorta, kredi kartı vb. bankacılık ürünü) pazarlama olayı rekabete uygun mu ? Diğer özel bankalar nasıl itiraz etmiyorlar bu duruma BDDK ya ?
Dolar yine düşüşe başladı .Bu sefer 5.30 kırarsa 4.80 deyiz ocak sonu belki şubat ortası
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dolar yine 5.50 uzerinde kalici olamadi. Reis sasirtti ve alttan aldi olayi. Vay anasini be.
Carsamba gunu merkezden faizlerde bir degisiklik beklemiyorum ancak piyasanin reaksiyonunu gormek icin metinden ek sikilastirma ibaresinin cikarilacagini dusunuyorum. Tamamen benim dusuncem. Ben olsam oyle yapardim.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi o kadar dusmez ya. Ulkeye de bir faydasi olmaz. Giren zaten girmis. Dolar ucuz diye eski tas eski hamam devam ederler, sonra hop yine yukselir bu kez daha kotu olur.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Hazine'den yapılan yazılı açıklamaya göre yarın 10 Ocak 2024 itfalı altı ayda bir yüzde 2.1 reel kupon ödemeli TÜFE'ye endeksli tahvilin ilk ihracı yapılacak."
Uzun vadeli reel getiri arayanlar, bir bakın hele, mevduatçıların enflasyona karşı ezildiğini yazıp duruyorsunuz, tüfe+2.1 faiz veriliyor, vergisine de bakmak lazım (%10?) ama cazip olabilir. Sinir stres yaşamadan piyasa takibine gerek kalmadan beş yıl kafanız rahat eder.