Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa KRF ne oldu üstadım:) KRF 3. sırada çerezden artan olursa bir tıkta ondan alırız.
Alıntı: Originally Posted by myfinans KRF 3. sırada çerezden artan olursa bir tıkta ondan alırız. Ne kadar kaldı sizin vade sonuna :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Ne kadar kaldı sizin vade sonuna :) 1,5 ay var. Aslında Nkolay'dakinde vade yokta 25,15'e de kıyamıyor insan:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans 1,5 ay var. Aslında Nkolay'dakinde vade yokta 25,15'e de kıyamıyor insan:) Kıyamıyor dediğiniz 25.15 oran her ay düşüyor ama basit gittiği için :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Kıyamıyor dediğiniz 25.15 oran her ay düşüyor ama basit gittiği için :) 6 ay ömür biçtim ona sonra uygun bir yere geçerim herhalde.
Tam tersine küçük baş a davar denir yanlış algı Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad davar halk arasinda buyuk basa denir Hicmi kemal sunal filmi izlemediniz [emoji2] Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by Batman Tam tersine küçük baş a davar denir yanlış algı Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bu nedir dedim aniden çıkınca nkolay falan derken davar muhabbeti çıktı karşıma aniden:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bu nedir dedim aniden çıkınca nkolay falan derken davar muhabbeti çıktı karşıma aniden:) Batman üstad gerideki muhabbetlerle başlıyor genelde yeni muhabbetleri kaçırıyor :)