Originally Posted by
umutabi
LÜKÜS ! semt Beykikdüzü demişken her ne kadar forumdaki bazıları kadar BETONCU olmasada üniversiteden arkadaşımın Beylikdüzü Bizimkent `de kendi oturduğu 3+1 dairesi vardı, 6 ay önce çocuğunun okul durumu nedeniyle Çekmeköy`e kiraya taşındılar , ben kendisine çıkmadan 2-3 ay önce önce komisyoncuya ver anca kiracı bulursun demiştim o da bana `bizim site çok rağbet görüyor, komisyoncu 2 bin Tl ye her zaman kiracı hazır dedi` demişti. Sonuç, aradan 6 ay geçti kirayı 1800 Tl ye çektiler , hala kiracı yok, arada iki kiracı çıktı biri 3 ay önce 1600 teklif etmiş vermediler , en son 1 hafta önce 1700 Tl `ye komisyoncu iyi kiracı buldum demiş bizim beyefendi de hiddetlenmiş vermiyorum ve artık 1900 Tl istiyorum demiş. Bana anlattı durumu bende, manyakmısın, hadi geçen sefer 1600 `a vermedin 3 ayda ederdi 4800 böl 12`ye ayda 400 Tl kaybettin, şimdi versen 1400 `e vermiş gibi olacaksın şimdi de 1700`e vermiyorsun , evin 1 ay daha boş kalsa senin kira yine 1550 ye gelmiş olacak dedim. Benim evim çok güzel, Beylikdüzü`nün en rağbet gören evi ucuza vermem diyor. Bu adamda 4 yıl işletme okumuş bir zat ama gel gör ki BETON, beyinde fena hasar yapıyor , insanlar geçmişte kalıp olayların değiştiğini anlayamıyor beton de beton deyip duruyorlar. Bu arada sanırım BEYLİKDÜZÜ BETONCU sendromu diye de bir şey var en güzel ev, en güzel semt bizim deyip duruyorlar. :kmk: