Gösterge kurlar biraz geriden geliyor. Bu hafta döviz hareketleri nedense öğleden sonra olduğu için
Printable View
Üstad merhaba; ben de sizler gibi, portföyüme 4. bir HSYF eklemek istiyorum. (NNF, TKF ve GMR var.)
EID'yi inceleme fırsatınız oldu mu ? Daha evvelden; bu fonda, portföy deneyiminiz oldu mu?
Tefas'tan PD'na ve getirilerine baktım. BIST 30 ağırlıklı kağıtları var. Bu anlamda olumlu ancak yatırımcı sayısının azlığı, fonlarda çok tecrübem olmaması nedeniyle çekince yaratmadı değil. Olur da değerli görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Selamlarımla,
Merhaba hocam,
EID'i geçmişte 3 yıl kadar taşımıştım. Endekse relatifi sürekli yapan, yenebilen iyi bir fondu. mac tkf ile birlikte sürekli ilk üçteydi. Ancak sonradan bozmuştu ( aylık %2 endekse relatif hedeflerimi tutturamamaya başlamıştı ) ben de değiştirmiştim. Şu sıralar portföyünde çok banka/bist30 vardı, onun etkisiyle iyi kanımca. Yine her zaman iyi hale gelirse olabilir tabi. Ama ben o tür bir ışık görmüyorum artık pek eski eid olacağına dair.
4.fona henüz karar vermedim ben. Ancak gelecek hafta içi karar verip biriktirmeye başlayacağım. Zaten 2 alternatifim var. Birine karar vereceğim.
Üstadım, değerli paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum. Selamlarımla,SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EIB nin alım saati neydi? 13:30 mu 13 mü?
Arkadaşlar fon yatırım için kafamda birçok soru var,en önemlisi tefas ta yaptığım 1-3-5 yıllık getiri incelemelirime göre örneğin değişken fonların çoğunluğu doları geçememiş,doları geçemeyen fona insanlar niçin yatırım yapar?Doları geçemeyen fona kim başarılıdır diyebilir?Fon konusunda bilgisi olan arkadaşlar hangi kriterlere göre fon seçimi yapıyorlar?Bilgilendirmenizi rica ediyorum.
Nostaljik bir soru olacak ama; bugün ppf mi kvba mı daha iyidir?