en galizlerinden... bebeleri
madem öylö notu niye artırdın
not artıran ile bu sp global büyük ihtimal ile ayrı ama olsun bugünkü sövme kotamızı kullanalım, gblar boşa gitmesin
Printable View
O işler öyle olmuyor. Bir şirket ile ilgili fikir belirttim al falanda demedim hisse düştü en az 3 kere laf yedim burada.Geçen bir hisse dile getirdim inceden süper bilanço attı bugün tavan olacak belki.Bu diğer hisse için beni eleştiren tavan olan için teşekkür edecek mi? O yüzden ne gerek var.... Bence hiç gerek yok.
Malı nasıl satacak adam. :) Zaten aralıkta yapması lazımdı düşükten mal toplamak için yapmadı. :) Herkese iyi seanslar dilerim özellikle D83 sana. :)
Aha bak yazı yazdım akşam piyasa yükselir sen longum falan yazarsan bende iki kelime yazarım. Özür dileyene kadar böyle.
vadelide destek çizgisi bugün 1182000--1183000 aralığına geldi... ve fiyat buralara yaklaşmış
düşemeyen borsacıların en sevmediği durum... hiç hazzetmezler trendlerinin sorgulanmasını ve gereğini yaparlar
Hangi tahta bilanço fiyatlıyor ismi bilonço zamanı sadece ,
piyasa ekonomik program içinde içerde ve dışardan gelen haber kaynaklı havuçlarla hareket ediyor.
bu yüzden bilançolar düzeltme olarak kullanılıyor çoğu bilançonun bozuk geleceği 3-4 ay önce belliydi.
Essek çiftte atmaya başladı, bakalım altı dan ne çıkacak