Printable View
Alıntı: Originally Posted by palmet sizinde gününüz hayırlı ve bereketli olsun Hoş geldiniz... :) Hepimiz için hayırlı ve güzel olur inşaAllah...
Günaydın hayırlı sağlıklı günlerimiz olsun.
hayırlı bereketli günler Alıntı: Originally Posted by T/A Bir süredir göremiyoruz... başım sıkışınca yazıyorum dm den :evil: kandil bayram yılbaşı özel günlerde yazışıyoruz ama sizin bir bilginiz vardır diye düşünmüştüm üstat Umarım iyidir... Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Eyvah bilge ye ne dedin sen belki ortaya çıkar diye yazdım ağbey ıhh çokta lü lü dedi sanki :he:
Özledik yaw keşke bir iki kelam etse.
https://www.tradingview.com/x/coLoq0AP/ Endex 1585 üzerine atarsa.....
Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Özledik yaw keşke bir iki kelam etse. Parayı çok kazandır herhalde... :one: Artık buralara takılmıyor...:notr:
Alıntı: Originally Posted by T/A Parayı çok kazandır herhalde... :one: Artık buralara takılmıyor...:notr: herkezin kazançını rabbim daim etsin bir yerlerde duydum huzur evine geçmiş deye :evil:
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS herkezin kazançını rabbim daim etsin bir yerlerde duydum huzur evine geçmiş deye :evil: Deme öyle şeyler bilge için ansızın gelir fena yapar.