Senin olsun otobüsünde konunda, buradan takipçi kasıp cds bile diyemeden otobüs peronlarında ki biletçiler gibi bağır dur.
Sana mutluluklar dilerim.
Eski hisse.net nerede ah ah...
Printable View
Senin olsun otobüsünde konunda, buradan takipçi kasıp cds bile diyemeden otobüs peronlarında ki biletçiler gibi bağır dur.
Sana mutluluklar dilerim.
Eski hisse.net nerede ah ah...
Hocam boşverin, lütfen CDS paylaşımlarınıza devam edin.
Değerini biliyoruz.
Eyvallah sağ olun . Ayrıca ben CDS paylaşmıyorum. Bursa Terminalinden anlık otobüs verisini paylaşıyorum, zira CDS verisi çok pahalı bir veri olduğundan bloomberg bu veriyi sık paylaşanların hesaplarını kapattırtabiliyor.(Twitter üzerinde). Ücretli üye kaybı oluşma riski nedeniyle.
Bu tür detayları dahi düşünmeyip olayı salt ilkel donelerle düşünüp tartanlar da oturup bir daha düşünsünler.Ayıp ettiklerinin farkına varacaklar.
Bu başlığa yazı yazmadan, kirletmeden ( çünkü uzmanı olmadığım konuda görüş yazarsam aptal olduğumu kabul ederim ) zevkle okurum. Hiç bir zararı olmadığı gibi, zaman harcamadan güzel bilgilere ulaşıyorum. Yazan arkadaşa ancak teşekkür edebilirim.
Eğer bir yerde ilginizi çekmeyen bir konu yazılıyor, konuşuluyorsa eleştirmek yerine sessizce çeker gidersiniz. Kimse kafanıza silah dayamıyor. Zorla bir şeyleri empoze etmiyor. Hakaret, küfür zaten yok. O halde hazımsızlığın bir sebebi olmalı. Bu başlığa laf olsun diye insanların şevkini kırmak amaçlı yazmak ta ayrı bir psikolojik rahatsızlık olsa gerek.