Printable View
Alıntı: Originally Posted by CÜNEYT geç kaldın iç sen kahveni afiyet olsun. Benimki çok renkli ama aabimmm:kahkah:
bende bir kişi fazla onu bulamıyorum :vk:
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS bende bir kişi fazla onu bulamıyorum :vk: ara bulursun:plc: demokratı ben yazmamışım senin liste tam:bravo:
Alıntı: Originally Posted by CÜNEYT ara bulursun:plc: demokratı ben yazmamışım senin liste tam:bravo: Abimmm CÜNEYT diye yazılır adamın dibi diye okunur :cck:
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS Abimmm CÜNEYT diye yazılır adamın dibi diye okunur :cck: eyvallah selamlar:kalp::wave::wave::wave: listeyi yaptık kendimizi yazmadık : CUNEYT: 94250
Güzel "insan"lar, şansınız bol olsun... :) "Bütün mesele yürekte, yani insan olabilmekte"
Alıntı: Originally Posted by alyel Güzel "insan"lar, şansınız bol olsun... :) "Bütün mesele yürekte, yani insan olabilmekte" :yahoo:abi demek bıkmıştım :evil:bu topiğe bir prenses lazımdı oda geldi :oleyo: ablam bir sallayıpta gideydin yahu :vk: kaçırdık müşteriyi :(
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS :yahoo:abi demek bıkmıştım :evil:bu topiğe bir prenses lazımdı oda geldi :oleyo: ablam bir sallayıpta gideydin yahu :vk: kaçırdık müşteriyi :( Dünyadan kopuk, Mars dolaylarında dolaşıyorum bir süredir. Hele bir inem yerküreye, üfürmek nasılmış görür cümle alem :) Az biraz zaman.