Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Yok be üstad son pozda 40K girdi bana. Anlatmayayım, böbrek taşı ile uğraşırken olmuyor bu işler. Altını iyi yerden sattım. Yine alacağım yavaş yavaş. Gecmis olsun emmim Raki iciyoruz kayinpederle Buyur gel Sen yabanci sayilmazsin Gelip alayimmi emmimi
Alıntı: Originally Posted by Webster Gecmis olsun emmim Raki iciyoruz kayinpederle Buyur gel Sen yabanci sayilmazsin Gelip alayimmi emmimi Afiyet olsun üstadım. Ben de bir şişe açarım. Yarın ola hayrola.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Hem taş hemde 40k için geçmiş olsun Taş işi düzelmiştir umarım. Taş işi sürüyor. Hayat boyu sürecek. Genlerim bozuk sanırım.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Taş işi sürüyor. Hayat boyu sürecek. Genlerim bozuk sanırım. Emmim tas icin bira diyorlar O isin doktoru aydin Ona bir sor istersen Ev yapimi bira nasil yapilir Mert nasil tas dusurmuyor anlamiyorum Ne yiyo ne icio Boyna para biriktiriyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmim tas icin bira diyorlar O isin doktoru aydin Ona bir sor istersen Ev yapimi bira nasil yapilir Mert nasil tas dusurmuyor anlamiyorum Ne yiyo ne icio Boyna para biriktiriyor Adam taşını düşürmez, kıyamaz o biçim.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Adam taşını düşürmez, kıyamaz o biçim. Emmi Mert tasini inci felan zannediyor olabilir mi acaba
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi Mert tasini inci felan zannediyor olabilir mi acaba Taşı bırak da adam lavaboya gitmiyormuş. Benim yediğimde ettiğimde kıymetli diyormuş. Çok garip çocuk bu çocuk.
İngilizceden nefret ediyorum