Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 4-5 kayme. Yalnız nar suyunu içince ufaklığa bir haller oluyor. Fazla kaçırmayın. Emmi ben stag 9000 diyorum siz ne diyorsunuz 😃😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by admustafa 101 desem çok basit olacaktı üstadım :) Evet daha albenili olmuş 100999.:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Bir halt anlamadim Ileri valorlu satis girsek sabahtan t1 olan ne zaman para hesaba gecer p.tesi mi carsambami Yarın girerseniz satış Pazartesi 12 den sonra hesabınızda olacak :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Gunluk 2 ye denk gelirki cok cok iyi Bunu ysu da olan portfoyle yapmaniz sasirtici Bunu ydi ya borclusunuz bence 😃😃 Ysu %1,18 getirmiş 2 gün Yok gmr ye borçluyum ama emir verdim bugün bunlar şimdi tavan yaptı bana göre az salar haftaya.
Başlık amaciyla alakasız bir yere dönmüş.. Konuya dönün yada sohbetinizi cafede yapın , sohbet icin başlığımız var .
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Toplam işte yapı kredi hesaplıyor gösteriyor mobilde hepsini ne aldıysanız. 2 aylık mevduat getirisi :) Mevduattan baya uzak kalmışsınız üstadım 2 aylık mevduat %3 bile getirmiyor artık :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Yarın girerseniz satış Pazartesi 12 den sonra hesabınızda olacak :) Peki 12 den sonra gelen parayla t1 valorlu fon alsak fon hesaba carsambami gecer persembemi 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Başlık amaciyla alakasız bir yere dönmüş.. Konuya dönün yada sohbetinizi cafede yapın , sohbet icin başlığımız var . Newstr hemen sizi cagirmis 😃