KIZILDAG o kadar sure yaziyoruz burda, hala "sayin" diyorsun.
Lutfen "sayin" deme artik.
"ekselans" de bundan sonra.
Printable View
KIZILDAG o kadar sure yaziyoruz burda, hala "sayin" diyorsun.
Lutfen "sayin" deme artik.
"ekselans" de bundan sonra.
Vallahi sirf bunun icin "Man bites dog" diye bir filmi seyretmistim. Bayagi da guzel ve komikti yani.
https://www.imdb.com/title/tt0103905/?ref_=fn_al_tt_1
Vaccine Receives Phase 2 FDA Approval
Drugmaker Moderna jumped 7% after the company said it received Food and Drug Administration approval for a phase two trial for its coronavirus vaccine. The company also said it hopes to start a phase three trial in early summer.
Ülkede çok ağır problemler var maalesef..Yalan, nefret, düşmanlık, ocu bucu, şeffaflık değerlerini tamamen kaybetmiş durumdayız..
Dolar keşke tek problem olsa..
Düşünün bir hiç uğrunda 33 şehit veriyorsunuz ama sayıyı açıklayamıyorsunuz..
Ülkede en az %25 hatta bana göre üstü işsizlik var %14 diyorsunuz
Enflasyon desen öyle..
Corona da herkes önlem alıyor, yardım yapıyor sen ne yardım yapabiliryorsun ne de önlem alamıyorsun bu süreci iğrenç şekilde yönetmene rağmen İsveç'e corona olmayan vatandaş için uçak göndrerip hokkabazlık yapıyorsun daha kötüsü bu yalanı reklam malzemesi olarak kullanıyorsun..
Abd kimlerle swap yapıyor sen artık onun gözünde yoksun yapamıyorsun..
Dış politika desen yalan rüzgarı...
Ereğli, tekfen kar açıkladı dökülüyor şimdi bir de ülke yattı daha da kötüleşiyor durum..Yurtdışında tek 1 dostun var mı?
Daha neler neler yazarım gerek yok..
Ülkeyi ciddi bir girdabın içine sokuyorlar sadece rant ve ben derüm ben yaparım uğruna..
Bu bedeli biz ödeyeceğiz sonuçta ama durum şu an kötüye gidiyor..
Bakın elin yabancısını öyle bir korkutmuşuz ki dünyanın en ucuz bankasını yani Halkbankı almıyorlar bırak almayı buradan bile satış kovalıyorlar..Çünkü yalan söylüyorsun adamlar sana güvenmiyor..
Sayın bg, bu yabancı Satışı özellikle bankalarda devlet bankalarında bu fiyat ile olması çok manidar. Bir kuruma özgü değil yada bir fiyata özgü değil. Kafalarında fiyat kriteri yok. Düzenli olarak FED’in varlık alımı günlerinde satılması dikkate alınması gereken bir konu. Ve tabi son 3 ayın en önemli açıklaması ise swap kanalı İçin güven duyulmasına ait sarf edilen cümleler gibi görünüyor. Halkımızda hayırlısı.
Yabanci satisi yok bankada. Yabanci yok.
bugün citi ve meril 2 milyon çıkmış görünüyor, son 1 ay veya benzeri periyotlarda tüm senetlerde var, ilginç olan ise ilk 5-6 kurum dışında 200 küsür milyon lot olması, yani dağıtılmış. halk ikinci sıraya geldi.
sen o kadar abd ye mazot yaktın, bir şey alamadan gelmişsin. çok garip.