Yönetim Kurulumuzun 17.03.2021 tarihinde aldığı karar ile; 2020 yılı kar dağıtımının ekli tablolardaki gibi gerçekleştirilmesi ve nakit kar payı dağıtımına ilişkin ödeme takvimi belirlenmesi konusunda yönetim kurulunun yetkilendirilmesi hususlarının Genel Kurul'un onayına sunulması kararlaştırılmıştır.
Saygılarımızla.
doğru temettü verecekmiş takvimi belli olacak.
bilemiyorum üstad.
Genel kurulda sorulması gereken en önemli soru,
kucukcalik pay satmayacagim demesine ragmen neden pay satti?
lattedenborsaya diye bir blog var, orada gördüm. buffet şöyle diyor:
"İşletme dünyasında, kötü haberler genelde ard arda gelir: Eğer mutfağınızda bir hamam böceği görürseniz, bir kaç gün içinde akrabaları ile tanışırsınız"
pay satımından sonra biz de akrabalar ile tanıştık. o noktada uyanıp haydi eyvallah demek lazimdi. bir hissenin patronu mal satmamali hicbir kosulda. mal almalı. bu benim icin ders oldu. ustelik crfsa'da 2,5 milyon lot satacagini bile bile salak gibi kaldim. burada ayni hatayi yaptigima inanamiyorum.
sonra...
hissede 4 taban gunu neler oldu bunlarin arastirilmasi lazim. üzerine bu kap'in gelmesi, bakin biz sattik ama neden sattik demek icin olasi arastirmadan kacmak. baska bir sey degil.
aslinda neden belli, hisse bir senede korona öncesi 10 lira iken olmuş 80 lira
ana pazar, temettü, togg vs. derken coşku anında endeksi de fırsat bilip malı bıraktılar.
%800 kime kime veriyor, böyle bir para yok.
ins kisa surede toparlanir ama ciddi kan kaybetti, lot lot diyoruz, bu hissenin lotu bir senede mi 1,6 oldu? bundan once 1,6 degil miydi, niye ucurmadilar 150lilere diye dusunmuyor da degilim...