kafkaf üstad sistem kullandığın için halimden ancak sen ve bearbull üstat anlar :) yapılacak olan işlemleri gerçek kar/zarar kısmını hesapladığımda kurumun işlem hacminde bir sıkıntı yok onu her durumda sistem açıyor .. yani 1000 2000 kontrat tek işlemde zaten dönmek imkansız belki çok yavaş sistemlerde manuel olarak yapabilirsin. ancak zaten benim öyle çalıştığım sistem var osmanlı menkulde oradaki komisyon oranım onbinde 2 olsada önemi yok zaten hacim az çok belli trendden trende .
bu sistemde ise 30 adet birinci modülde sistem işlem yapacak ancak çok küçük kontratlarla. sonra 30 adet sistem daha .. ve devamı .. kurulacak vps vb işleri ben hallettim. gerçek hesaplamalarda şuan sistemin kar'ını ücte ikisi komisyon masrafına gidiyor. komisyon bu nedenle önemli haliyle.
yani ben 1 tl bile kazansam/kaybetsem o ay. kurum en kötü 700 milyon hacmi garantiliyor ancak ben max kar ettiğim dönemlerde ise kar ı kurum tamemen götürüyor.
o nedenle hacim garantisini hertürlü veriyorum . hacmin olmaması için o ay borsanın açılmamış olması lazım :he:
yüzbinde 7 gerçek hesaplamalarda borsa payı bana ait ise. kar'ın yarısından fazlası kuruma gider. bana üçün biri gibi bir kar kalıyor
:drunk::drunk: