Bu hareket bence tamamen VİOB pastasıyla ilgili bir durum.90.000 diğer var.
Ortalamaya bakınca maliyetler 112.000 ortalama var.Yani short babalar gayet güzel karda..Endeksi bir yere kadar düşürebilirsin.
Burada 2-3 senaryo olabilir.
Benim hedeflerime çok yaklaştı...
Benim açımdan 8700-400 arası ORTA VADELİ(5-7 ay hedefli) alım yeridir..Endeks hissesi 4-5 hisseden alım yapacağım-yaptım vs...Umarım biraz daha düşer...İSRAİL-İRAN olayı çok kötü olursa en fazla 7200-400 e kadar beklerim..işte o zaman da tarlayı satar ek yaparım..:)
STOPLOSSUM yok..Hedefim nisana kadar (13.700-15.000 aralığı )..Oradan 2-3 aylık short açarız:)
Öyle hisse trade eden değilim..Yılda bir iki kere alır ve aylarca beklerim.5 aydır ilk defa hisse aldım-alacağım da..
Buyrun ORTA VADELİ öngörü yapmak isteyen yazsın.ŞARTSIZ-KOŞULSUZ,kademeli destek-direnç vermeden..
TEK yorum yapan her şeyi söylemiştir..AMA ÇOK ŞEY SÖYLEYEN ESASINDA HİÇBİRŞEY söylememiştir.İşine geleni ön plana atar.
Baktım kimsede orta vadeli yorum yok.mayınlı arazide ilk giden olayım..
KAYITLARA GEÇSİN: 14 EKİM 2024..BIST100:8699
Linçlenebilirim ama kişisel düşüncem 14 teyiz...zamanı gelince( eğer yanılırsam) fikir beyan etmeyenler eleştirirse var ya...
Buyrun arkadaşlar...kaç numara ise kayıt altına alalım...SONRA BEN ŞÖYLE DEMİŞTİM olmasın..isterseniz kendi mesajınızda açıklayın not alalım...Hisse işinde sadece orta vadede para vardır.geri hikaye..
https://i.hizliresim.com/a3a88b0.PNG
o zaman bana müsade...ADİOS ben memetabinin yanına gider.