Piyasa fiyatı kactan eslesirse eslessin islemimi yap demek rakam girmeden yani.
Sık sık yorum yapma konusunda artık yorgunum kafama göre takiliyorum bekliyoruz bi gelisme olur mu diye
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Eşleşme fiyati demek istemiştim elim sürçmüş piyasa fiyati demişim:)
Şuan .68 eşleşme fiyati
yani birisi .68den 13bin lot mu satış vermiş
12000 lot eşleşen
bekleyen -1000 adet şeklinde görüyoruz
En çok .68 demi hareket var diye bu fiyat eşleşen fiyat oluyor
@minetozlu
Patron şirkete sahip çıkar. Tahtaya sahip çıkacak olan şirkete inanan, yatırım yapan beraber hareket etmek isteyen, patrona ve şirkete güvenen yatırmcılardır. Hissenize ve şirketinize sahip çıkın!!!! Biz şirketimize sahip çıkıyor ve çalışıyoruz!!!!
İnsanlar esasında sizin yanınızda birçoğumuz sabırla kimisi mecburen şirketin değerini arttırmanızı bekleyeceğiz ama bu günler sizin de insanlara ortak oldukları şirketin değerini gösterme zamanı. 8.2 Milyon USD piyasa değerimiz var. Bu Marka Y.H. ve sahip olduğu sermaye için az
Mine Tozlu
Mine Tozlu
@minetozlu
·
7d
Bugün bu konuları konuşma zamanı değil. Bugün kaldığımız yerden devam etme zamanı....
Anapazar diyen patronun trns ı 0,7 ler demi olur 1üstlerine gitki bizde inanalım
Yapamaz ki yapamaz ki..
Belki gaza gelir patron ne dersin
Ne garip hikaye
Patron şirketine sahip çıkacak
Kendini firmasını koruyacak hiç bir kaybı olmayacak..
Eeee bizde bizim olmayana emegimizin karşiligini para olarak yatiracagiz birgünde -%20 paramizi kaybedecegiz.. Sonra firmaya sahip çıkalım..
Bu borsayi icada edenin..
Stockholm sendromu dedikleri şey bu olsa gerek..
Ben de dahil büyülenmiş gibi gereksiz bir huzur içinde sabretmeye devam ediyoruz..
Mine hanim çok yaşa modundayiz..
Sadece firmaya değil
Firmanin herşeyine sahip çik..
Bizi ilgilendiren kismi olan tahtaya özellikle sahip çik..
Bizi spekin eline teslim etme firmaya sahip çikarken yatirimcilarina özellikle k.yatirimcilarina sahip çik..
Benim sadece 30bin lotum var.. Burada çok canlar yandı bir de sen yakma..
Nasıl SASAyı herkes taktir ediyor
Madem ismin firmanin önüne geçti
Sana yakışanı yatirimciyi mutlu ederek yap..
Firça yemesek bari..
Malum gözü üzerimizde..
Yine de seviyoruz seni..
Umarim bukadar kişi yanilmiyordur
Yeşil yatırım holding yakın pazardan ana pazara alınmış.darısı başımıza...
30 kat artmiş..
Bizimkiler samimi olsalardi en az 5kat artmaliydi..
Demek ki tatli dil bizim gibi küçük yatirimcilara:) etki ediyor
İşi bilenler lafa bakmiyorlar icraate bakiyorlar..
Somut bi adım atabilirseler o zaman sağlıklı bi toparlanma görülebilir hayırlısı
SELO ortak alem adamsın fazla zorlama birazdan tıwıtterden yersin fırçayı allahın küçük yatırımcısı seni:)
eşleşme 0,72 kolpaçı yine geldi
eşşek kovalasın seni kolpaçı:cool:
eşleşme 0,74 kolpaçııı
arkadaşlar merak etmeyin dikkat edin.yakın izleme pazarındaki bütün holdinglere bir talip var ve bir üst pazara çıkıyor.ytd.
Şu EŞLEŞME FIYATI nasil oluşuyor diye bilen ve anlatabilecek var mi aranizda
74 ten aninda 69 a düşüyor mantigi ne dir
https://i.hizliresim.com/oOdNoo.png
Değerler uydurmadır. Sadece 0.69 eşleşme için örnek verilmiştir. Satıcılar tarafında da benzer miktarlar oldugunu düşünün. Yazmayı unutmuşum.
63 ten satan olmazsa nasil eslesecek)) eslesme demek alici ve saticinin bir araya geldigi fiyat demek zaten.
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herkes emrini giriyor alim ve satim yonunde. 69 da hem satici hem alici oldugu icin eslesme 69 olusuyor. ayni anda sadece 1 fiyat uzerinde eslesme olabilir. aksi mumkun degil.
Herkese teşekkürler
arkadaşlar eşleşme fiyatlarının nasıl oluştuğu bu şekille anlatılmaz .. şöyle düşünün ; rakamın bir tarafı alıcılar diğer tarafı satıcılar olsun.. alıcıların ve satıcıların en yüksek sayıda olduğu rakam eşleşme fiyatı olur..anlatabildim umarım .. ha bu rakamlar son dakikaya kadar devamlı değişir.. spek kişi ondan dolayı rahat bi şekilde bu rakamlarla oynar..yükseltmek istiyorsa yukarı alışş yığar , düşürmek istiyorsa aşağıya satışları yığar .. o rakamı karşılayacak ta alışı yapar .. neyse bu işler ince işler ..satış ve alış fiyatlarını görmek için de bazen tavana bazen tabana götürmesinin nedeni de budur..ŞU SON düşüş çok hızlı ve fazla olmayaydı güzeldi neyse ki Allahtan iyi bir patronumuz var..
Kardeş şimdi oldu eyvAllah
bu hafta başvuru yapılması lazım
başkan ne kadar ciddi göreceğiz
sağlam bir başvuru işi bitirir.
Ne yaparsa yapsin.. Minikler hariç kimse ciddiye almiyor bunlari..
Ve yatirimcilari ikna etmiyor yada edemiyor..
Spk Allahtan geçit vermedi..
Belki bizim yüzümüz gülecekti fakat çoğunun ağlayacakti..
.17 deyken hissedeydim ve yarisini 1.50den satip voleyi vurmuştum ama ogünün acisini hala çekenler var aramizda..
minikler kim kardeşim
ayrıca ben şahsen ciddiye alıyorum.
ve yarın olmazsa perşembe oda olmazsa cuma günü tahsisli başvurusu bekliyorum.
10 gün süre var yoksa savcılığa suç duyurusu ki bu acemilik olur ve ayrıca başkanımız bu işleri başarmış birisi
bence sağlam başvuru ile eski yerlerimize geliriz ayrıca dahada üstlerihedeftir.ytd şahsi görüşüm beni bağlar
Minik: MİNenin İnsan Kaynakları'nın kısaltılmışı..
Internet ortaminda fazlasiyla varlar ve babalarindan çok mine hanima inanıyorlar..
Ortak gerçekten sen de
inanıyormusun
Inanmak mı istiyorsun
Psikolojini bozmamak için inanmak zorunda mısın..
Ayni gemideki birisi olarak hepimiz burada kar elde etmek için variz
Patronun söylevleriyle bulunduğumuz yer tutarsiz gibime geliyor..
Ve söylediğin gibi tekrar ve sağlam bir başvuru yapmak zorundaysa bu fiyat nedir..
Ve diyorki ben firmaya sahip çıkıyorum
Biz nasil çikalim yatirdiğimiz paramiza..
Ve ky nasil sahip cikabilir tahtaya..
Bir yerlerde yanliş var ama.. daha öncede söylemiştim arefeyi gösterip bayrami göstermemek midir niyetleri..
Kişisel olarak çok beklentim yok dünyadan ve herkes kendi çikarini düşünür bilirim umarim *benimki* istisna birisidir
Çok konuşmak istemiyordum bu konu da ama şöyle diyeyim borsa da beraber işlem yaptığım dostlarım var tahta izlerken mesela bi işimiz çıktı birbirimize espirisine deriz ki tahtaya sahip çıkın ben gelene kadar deriz. İşte bence mine hanımın hissenize ve şirketinize sahip çıkın cümlesi aynen bu ciddiyette yazılmış gibi. Sn mine hanım şirketine güvenen iyi işler yapmayı planlayan patronlar bir şekilde tahtasina da sahip çıkarlar bunun örnekleri çoktur. Açıklamanızın bu kısmını talihsiz bir açıklama olarak görüyor başarılarınızın devamini diliyorum.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahtaya yatırımcı sahip çıksın ama patron da çıksın..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahip çıkalım tahtaya..
Tahtaaacıığıım..
0.60 şuan sahip çıkalım
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sevgili spk nereye kadar yolun var biliyorsun taaa ...................................na:yes:ytd
yasaklanmak istiyorum
Bu tahtanınkuruları kynin malini kurutmadan; elinden almadan, gitmez..
Spk nin tek kusuru hizli hareket edemeyip bu surece yeni yemler katilmasina firsat sunmasi oldu ortak..
Yoksa yapmasi gerekeni yapti.. Diye düşünüyorum..
Tabi burada iyi şeyler okumak istiyenlere de bişeyler söyleyelim..
Keriz silkeliyorlar.. Sakın satmayın
Güçlü çıkış için ortam yapiyor.. Yerseniz