Dostum tspor senin maliyete geldiğinde bizde zengin olacağız
Biz insana, anne babasına en güzel bir biçimde davranmasını emrettik...” (Ankebut Suresi 8)
Printable View
Rize maçı 6 puanlik.
Hisseye yansımasıda bence 20 kademe olur.tamdac52 milyonluk anlaşma ile birleşince .
Kaybederse anlaşma oldu diye 1.35 destek olabilir.
Rize maçı 8 puanlık maç kazanırsak tabiki olumlu yansır beraberlikte hatta mağlubiyette ciddi düşüş olmaz çünkü şampiyonluk yolundaki rakipleri zaten puan kaybetti çok abartmaya gerek yok
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne demek istediğin anlaşılmadı
Ama ben bu kırılımdam bahsettim.
Galiba bu direnc destege dönecek artık.
Olurda bist 101 000 asagi kirmasa.
https://i.resimyukle.xyz/y4WQde.png
Trabzonspor ve hisseleri için o sene bu sene olabilir. Tarihe not düşeyim... ytd
komedi artık
ikinciliğe oturdu takım durduğu yere bak
düşerken bir kaç günde
çıkarken ıkına zırtına
sabah 11.05 de ky 1.50 yi begenmemis. Simdi nasil ?
Ne denir bilemiyorum 1.7xx ler beklerken yasananlara bak
Anlaşılmaz bir durum !
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada hayal kuranın ağzına fırıncı küreğiyle çakıyorlar, hayallere ve hayalperestliklere dikkat al gülüm ver gülüm, tam burada bir GAP vardı sanırım doldur bakalım. Ytd
Halk yatırımda ki hisseler derneğin mi. 7,3 milyon satıcılı halk.
Tam anlamıyla rezillik, bunun başka bir açıklaması yok. 3 ay önceki noktaya 2 saatte düşer mi bir hisse
P10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-12m den +4 m geçti
El mi değiştiriyor, Yoksa ele mi veriyor. Kapanış belli eder.
Tspor tanımadan girenler şaşırıyor tabii bu hareketlere 😉 Biz 9 yıl önce bu hisseye tanımadan, bilmeden girmiştik 😂
Bedelli mi acikladi. Sabah iyi gidiyordu. Digerlerinide asagi cekti.
en düşük kaç gördü arkadaşlar..
+8.5m den 0 a
müthiş kumar dönüyor
düşük 121
acayip bir olay ne alım ne satım var be...
bari taban yapsaydın bu ne ya önüne geçene veriyor kulüp alan anlaşmalıdır..
1.21SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.9 dan 1.5 ye çıkaran, biraz bunun karşılığını alacak tabi
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-3.5 m den +15 m :plc:
Hisse satacak diye bir söylenti vardı.O olabilir mi acaba.
Satış şu ana kadar halkyatırımdan 30 milyon oldu.
1.51 göster,tak öğlenden sonra 1.21,bu işten bişey anlamadım,anladığım sadece 1.49 yarıdan çoğunu postalamıştık,ekranı bir açtık 1.32,gözlerime inanamadım,yumulduk ama soluğu 1.21'de aldık,tabanı 1.15,neyse 1.22-25 arası yükleme yaptık,1 cıvarına inse bile alıcıydım,bu işte anlayan varsa açıklasın,araştırdım hiç mok bulamadım,sadece arkadaşlar yazmış bende inceledim halkın yoğun satışı görülüyor:notr:
hisse çok ciddi opersayon yiyor hemde tarihi hacimle..
cok fazla eksi artıya takılmayın...
Ama bu kadarda olmaz,zamanında bedellisine girip soluğu 0.80'lerde almıştık,üstelik R toplayıp oradanda bedelliye girmiştik,0.80 cıvarına inen hisseyi zar,zor 1.03 postalamıştık 0.95 maliyetli,geri kalanlarıda 1.30 üstüverip oh kurtuldum dedim,baktık hisse 1.50 üstüne attı,ligdede durumları iyiydi,tekrar sattıklarımızı 1.30 üstü topladık,sonrası malum 1.49 postalamam,geri kalanlarını beklemeye aldık derken pat işler birden karıştı,zamanında Sadri vardı,bize iyi kazık atmıştı 10 cıvarındayken,soluğu 4 cıvarında almıştık,ama şimdi Sadri,madri yok,acaba ayakları geride kalmış olabilirmi ???
18 kapanış 1.32...bakalım karanlık odada ne olacak...bu arada endex 1500 puan yükselmişti,oda eksi 460 puan kapattı,dolar 5.80,sanırım bir kötü haber algılandı.