Kafalar çalışmaya başladı...Sizin paraların bir kısmı Kepez de olabilir mi acaba?
Printable View
Kafalar çalışmaya başladı...Sizin paraların bir kısmı Kepez de olabilir mi acaba?
Kar kar diyoruz da Çemtaş 2017/6 aylıkta 25 milyon kar açıkladı 2017 /9 aylıkta 74 milyon kar gelince millet 4.70 den üstüne atıldı sonuç ne mi oldu şimdi 3.82 ve fk sı 4.77 ..peki ne demeli ...Anlaşılan her şey istedikleri gibi oluyor..Yani hisseye yön veren ne istiyorsa o oluyor...Bizimkisi yok şurdan döner,burdan döner,şurayı kırarsa buraya gider derken tabi yüzlerce söylem içinde biri ikisi tutarsa ha bu bildi deriz...O da bak bildim diye böbürlenir ve gider bir yerde çamura saplanır..Aselsan a daha dün lotu 47 tl den alın diyenler şimdi 33 tl ye veriyorlar...Dün 47 bin tl yatıranın parası şimdi 33 bin tl oldu...Ne diyorlardı yabancı satıyor ama yerli hepsini karşılıyor.. Peki bu yerli şimdi nerde....Aselsan da yabancının hakimiyeti kırıldı diyenler Aselsan çıktıkça bakın falankes böyle dedi işi biliyor..şimdi de Aselsan sert düşünce vay bizi kandırdı vay namusuz diyenler artmaya başladı....Borsaya ve senetlere yön verenler dışında diğerlerinin ki sadece tahminlerden ibaret olur...
Hacimli düştü.Sonu Hayrola.
Şirket ****** beyler..
Ben sizin yerinizde olsam Spk ya şikayet ederim..
Patronlar kendi iştiraklerinde emkelin parayı *** ediyorlar.. zaten vukuatlı şirket iştiraklerde parayı *** etmekten..
şikayet edin durmadan bıkmadan şikayet edin..
Kepez mesut u kaale almayın kendi kendine yazsın.. eminim bu forum da bir kaç hesabı vardır..
Ek 11009 Birileri açığa satıp kazanıydı yarın açığa sattıklarını mecbur alacaklar o zamanda hupiii
Bugün düşmedi neden acaba bekliyorduk biraz daha aşağı. .............
Sn emkelci
Aciga satislarin nereden bakildigini ogrenmissiniz tebrik ederim.
ne mutlu size 1 harf ogretenin.....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b819a18d4f.jpg
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d866e22484.jpg
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 11035 Emkelcilere gelsin
Aynı terane devam ediyor..Daha önce szöde yabancı payının %9,2,sini maliyetlerinin üstünde yani 1.6 üstünde sattılar geriye kalan 2.8 ise maliyeti 1,43- 1.6 aralıgında onu tuttular bir kar geldiğinde bu oran 2.8 iken dün kapanış itibari ile bu oran %4 e çıktı anlaşılan 1.3 te toplamaya iştahlılar...yine yabancı süsü...Toplamaya zamanları çok...Yaklaşık daha 2 aydan fazla zamanları var bu sürede hisseyi dalgalandırıp git gellerle galiba daha sıkı toplarlar..Diğer senaryo ise 1.3 den topladıklarını verip vermeyecekleri önemli ..Burdan alıp bir %-5-10 yukarıdan satarlarsa d3emek ki 12 aylığı da boktan gelecek...İnanın daha şimdiden karın ne olacağını beş aşağı beş yukarı biliyorlardır.Sadece dün bu pay dün %1 arttı tabi dün 129.1.3 den aldıklarını bugün veriyorlar mı onu görmüyorum..(YTD)
bunun linki sanıyorum www.bist.com.tr de olmalı ama tam linki emkelci yazabilir..benim kafamda öyle kalmış..
Gunaydin arkadaslar cezam bitti .Yeniden burdayim.Sadece kepeze guvenmeyin,patron....demistim,cezayi yemisim.admin kara listeye aldi beni herhalde.Arkadaslar ben bimere ve bistin sikayet formunu doldurdum yolladim.Uzun bir hikaye yazdim lakin delilim yok dedim.İncelenirse durum ortaya cikakacaktir.dedum.Bimer BasvurumMehmet Simseke havale edilmistir.yaziyor.Belki bisey cikar cikmaz ama herkes basvursun rahatsizlik oldugu ortaya cikar ve sirket takibe alinir belki.
YİNE SOYLUYORUM KEPEZİN YORUMLARİNA İNANMAYİN.UCUZ VS. HİKAYELERİNE İNANMAYİN. 6,7 YİLDİR AYNİ SEYLERİ SOYLUYOR.ZARAR AZ OLAN İLK TEPKİDE CİKSİN
Şimşek beye iletim nasıl oldu anlamadım
Serhat bey açarmısiniz biraz konuyu .
Cimer ve bimer e ikisine yazılsın tek taraflı olmaz bir taraftan değil rahatsızlığın 2 Cumhurbaskanliginin ve basbakanligininda bilmesi iyi olur Maliye Bakanlığınca ve spk tarafından 2 kuruma ne yazacaklar ozaman net anlaşılır ben ayrıca kağıt yükselirken deve kesme uygulandığını fakat inerken devre kesme spk tarafından uygulanmadiginida yazacagim
Ya şaka maka bir lira oldu be.. harbi Allah versin cezalarını.. herşey para değil..çeksinler..
Tahta sahibi belliki kızdı bize..şikayet filan derken haysiyet şeref yoksunu verdi veriştirdi..alçak herif
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vermezse onun ana...........m
Hakkında şikayetler giderse elindeki ihaleler ve bundan sonra alacağı ihale olacakmı bilmiyorum artık dolandırıcılara ihale verirler mi göreceğiz aşağı çekmesini senin ana.........m
Bu şirketle ilgili herkese başvuru yapacagiz hırsız sirket diye Türk halkının niye borsaya girmediginin açıklamasıyla böyle hırsız şirketlerin insanların parasini gasp ettiğini bunu gören duyan insanların girmedigini bu şirketlerin ortalarda at kosturdugunu soyleyecegim
sorun sadece bu hissede değil, diğer hisselerde de aynı operasyon var. aselsan a bakın, ihlas grubunun sayfalarına bakın. vestel, karsan,asuzu ilk aklıma gelenler. Ben bu borsa operasyonunun bi şekilde fetö ile ilişkisi olabileceğini düşünüyorum.
Biz yazdik ca sen aşağı vermezse senin ana......m ver bakalim
Bu şikayetler sonucunde hesaplar tekrar denetlenir mi ? Ya da şikayetler sonucu 12 aylık bilançoların düzgün gösterilmesi sonucunu doğurur mu?Geçmişteki örnekleri nelerdir..
Bimer e sikayet dilekcemde kendimi tanittim,6 kusur senedir Emkel sakladidimibelirtti.Yillardir hissenin baskilandigini,bilancolarla oynandigini ,enson bilancoda 50 milyon cir,3 milyon zarar aciklandigini,patronun bilanco oncesi satis yaptigini,icerden bilginin kotuye kullanildigini yazdim.inceleme yapilirsa bulgularin ortayacikacagini vs yazdim.Ky yillardir somuruldugunu belirttim.Lutfen gecmis sayfalarda Yatirimci X,keskinalini yazilari var.Bakin oralara.KEPEZİ dikkate almayinnn.Lutfen herkes sikayette bulunsun.Bari bu kadarini yapalim
katılıyorum,bu tarz şikayetler bi dahaki bilançonun kantarın topuzunu kaçıracak şekilde makyajlanmasına engel olabilir.bende kendi adıma yazacağım.Yazılacak konuları bir kaçını bende daha önce yazdım sorulacak sorular yatırımcı x ve diğer entrylerde var bunlardan bazıları -fiili stok sayımı,abartı derece grup şirketlerinden alınan ve şişirilen giderlerin gerçek olup olmadığı , bilanço öncesi hisse satışı,yabancı alımı gibi gösterilen alışlar vb. en azından şirket yönetimi yatrımcın herşeyin farkında olduğunu ve bir dahi sefere maliye veya spk denetimi vb karşılaşma ihitmaline karşı daha dikkatli olmasına neden olabilir.
Yazdığım yazının bir örneğini sirkete yollayacagim alsın ana..........kapak yapsın bu kadar giren çıkanı çok olunca kapatması lazim
SUnuda soyleyeyim sirketide aradim.YATİRİMCİ İLİSKİLERİ SOR.Murat ile gorustum.Benzer seyleri soyledim.savunmaya gectiysede sonra dinlemede kaldi,agzima geleni saydim.Lutfen sizde arayin.Patrona iletir eminim
Bende konuştum adam a bende dedim patronun hisse satması ni bunun bu kadar yüklü bir satış olduğunu hemde bilanco nun açıklamadan önce bu şekilde yapmasının mantıklı bir sebebini sordum öyle gerekiyordu diye bir cevabı oldu sonra elinizdeki stokları nasıl eriteceksiniz diye sordum adam 10 aydan itibaren fatura kesiyoruz dedi ayrıca tedaş la sıkıntılarını gidermeye çalıştıklarını söyledi sonra sustu ben söyledim o dinledi senin yerinde olmak istemezdim kayış gibi olmuşsun dedim patrona soyluyeceklerimizi sen dinliyorum dedim bu kadar konuşmayi ve küfürü dinlemeye ne kadar para alıyorsun dedim ama bunları cimer eve bimer e yazacam dedim patronun a söylersin artık diyip kapadim
bu ne sikim hisse aq her gün düşen hissemi olur bu hissenin sahibi hangi o... çocuğu önce sizi borsaya sokanın anasını sonrada sizin *****zı sikmek lazım ben böyle bişey görmedim nizami her gün düşüyor yuh aq yuhhh...