https://i.hizliresim.com/jKkx7F.png
Printable View
Birgaripmuzo
@Birgaripmuzo1
·
1m
Mubarek cumada yokmu ..bir musluman evladi..bu goz yaslarimizi dindirecek.bir musluman yetmedimi bu http://zulum.ne kadar daha devam edecek.yaziktir gunahtir..duzeltin su bozuk giden tahtayi...bizide sevindirin..#iheva
Twitter dan alıntı. Çok hazin bir durum:(
Sözün bittiği yerdeyiz.
Sakin kalmak en mantıklısı.
Borsaya alıştırılan bunca küçük yatırımcı varken bu kağıtta gidecek. Kağıt basıp piyasaya süremeyeceğine göre, satışa koydukları elbette bitecek ve dönüp üstlerden kendileri alacak. Bunu bildiklerinden başını kaldırmasına izin verilmiyor, sürekli pres uygulanıyor. Şahsi kanaatim bu yönde...
Kimsede bir lot dahi kalmasın diyorsun anlaşılan. Bizde günün en düşüğünden alma arzusundayız. Başka çaremiz yok...Sen basmaya devam et. Hr şeyin bir sonu olduğu gibi basmanın da bir sonu olacak elbet. Şahsi kanaatim bu yönde.
Spekülatörlerin bireysel değil, ittifak halinde baskı kurduklarını sezinliyorum. Böyle olmasaydı basarlar tokatı dışarı atarlardı. Yani bu kadar uzun sürmezdi. Kap açıklamalarının düşmemesi patronunda bu kervanın içinde olduğu şüphesini güçlendiriyor. Bana göre bu iyi bir durum.:) İnşallah yükselişte ittifakla olacaktır... Tamamen şahsi görüşümdür.
Trenden bizi silkelemeden gitmeyecek.
Inadına her fırsatta alasım geliyor....
Günlük ekmek alır gibi ben alıyorum. 87 lerde başka 86 larda da beklemedeyim. Bu iş fil hikayesine döndü dostum. Fili yavru iken eğitmeye başlarlar. Yavru fili kalın bir iple bağlarlar, yavru sürekli çırpınır ipi koparamaz. Zaman geçtikçe fil büyür ancak daha zayıf ve ince ip kullanılmaya başlanır. Fil büyümüştür ve ipi koparamayacağına inandırılmıştır. İnce ip ve zayıf kazık etrafında dolanıp durur... Psikolojide kullanılan bir yöntemdir. Burada da bu kağıdın kesinlikle gitmeyeceğine ve satıp çıkmaya zorlanıldığı aşikar... Ben böyle düşünüyorum.
Hırslandı, sinirlendi ama nafile :)))
https://pbs.twimg.com/media/Ernv89eX...pg&name=medium
Ne demek istediğim pastada bariz bir şekilde görünüyor... Dümendekiler hep aynı. Suç üstü yakalandılar, deşifre oldular. Buyur spk, piyasa bozucu, küçük yatırımcıyı zarara sokucu işlemler kimler tarafından, hangi hesaplar üzerinden yapılıyor bir incele. Spekülatörsüz hisse olmaz ama, bunların yaptıkları gasp, hırsızlık, finans terörizmi...Başka izahı varmı? Aydınefesi kardeşim, yakında inşallah:halay::halay::halay:
https://pbs.twimg.com/media/ErtZu2iW...jpg&name=large
Bir teknik analist TAM DESTEKTE demiş. Vallahi çok güldüm:kahkah: Yaw normal bir hissemi bu, ne zaman temele tekniğe uymuş? Yukarıda verilen grafikte solucan formasyonu oluşmuş. Buna özgü bir formasyon :)))
Yine yaptı yapacagını zararına satayım diyorum
1.87 satış yazıyorum hisse elimde kalıyor.
hissedeki kaybımı geçtim kaçan fırsatlara üzülüyorum artık.
İsterse batsın. Vallahide satmam billahide satmam tillahide satmam... 62 kuruştan nibaş sattım 100 bini gördü. 150 kat peh peh. Yakın geçmişte ihgzt sattım 2.50 den bir ay içinde 8.50 yi dördü. Hiç bir güç sattıramaz artık. Böyle biline...
Aynen sana katılıyorum kıymetli ortağım, biz öyle bir milletiz ki gider bir dağ başında bir arsa falan alırız ve 20 yıl sonrasını düşünürüz; ya burası imara açılacak, yada buradan yol geçecek diye tahminlerde bulunup yatırım yaparız.
İheva tahtasına gelince Bist endeksimiz rekor üstüne rekor tazelemekte ve birileri bu hissede nispet yapar gibi tahtayı baskı altında tutmaktadırlar, ama keyifleri bilir, bizde binlerce lot varsa o malum kişilerde on milyonlarca lotlar vardır, elbet bir gün sıra İheva'ya da gelecektir sanırım.
Yazdıklarım AL-SAT-TUT ve YATIRIM tavsiyesi değildir.
Kıymetli ortaklarım aman haa dikkat! Kurt puslu havayı sever.:yes:
Bu hissenin asıl sıkıntısı hissede bir grubun olması ve bu grubun yaptıkları spekülatif hareketler nedeniyle ceza almış olması.
Bir başkası da hisseye girmeye hateket ettirmeye cesaret edemiyor.
Hareket için bol haber lazım.
En önemlisi şu o grubu yönlendiren kişi kim ve o kişi kaç tane kişi ile grubu yönlendiriyor. Şirketle bir yakınlığı var mı varsa ne kadar yakın, İçsel bilgilere erişebilen biri mi değil mi, bu kişi veya kişilerin para hareketlerine mal varlıklarına bakıldı mı. Elde ettikleri gelir ile orantılı bir şekilde mi yapıldı işlemler. Dün gazete dağıtıp bugün tahta yapıcı mı oldular, ya da dün maaşlı çalışan biriyken bir anda milyon lotlar alabilecek biri mi oldu.
Sermaye Piyasası Kurulu Yetkilileri bunu incelemeli.
Yatırımcı olarak mağdur edilmek, bedellilerle sömürülen kaz gibi görülmek istemiyoruz. Kar ediyorsa o kardan temettü istiyoruz...
Yatırım tavsiyesi değildir
Gün gelecek sahte milyon milyon lotların yerini küçük küçük lotlar alacak ve kelebekler gibi uçuşacak...Umarım o gün geldiğinde yeni taze borsacılar kelebeklerin ardından koşmazlar...Tarih tekerrürden ibaret. Hayırlısı bakalım...
Bu kadar baskıya rağmen,sağlam psikoloji ile tahtada duran biri olarak kendimi tebrik ediyorum.
Daha da düşmesini istemem ama,düşünce de mutlu olduğum bir kağıt.
Elim güçleniyor sayesinde.
ALINTI (Twitter)
Hamdi Çelik
@Hamdiel95546896
#iheva herzamanki gibi son küçük yatırımcısını sırtından atmadan gitmez adamlar bütün parayı kendileri almak istiyor..oyunun kuralı bu sabreden kazanacak..borsada para üretilmez para hisseler üzerinden cepten cebe geçer:)))
Iyiymiş :))
Hisseden inmeyeceğime ,Bizim ağaları da inandırabilirsek ne mutlu !
Belki yıllık bilanço sonrasında yürütürler . Şubat ayını da gördük mü Allah'ın izniyle,bilançoya da bakarız.
Taglig
Covid ürünü
Yeni fabrika yatırımı.
Bunlardan haber vermedikleri sürece,inmem trenden.
Daha Everest'i görmedik,niagara'ya inmedik.
Sanırım yabancı ortaklik da vardı
Ne oldu yine tam atak oynamaya başlamiştikki.
yine kucagımızda kaldı.
Bu tahtada Bank Of Amerika'nın alışlarını nasıl yorumlamak lazım.