Bas basabildiğin kadar yatırım alıyor 1 kademe asağıya veriyor marbaş alıyor 2 kademe aşağıya veriyor merilli alıyor 1 kademe aşağıya veriyor. tam ş....z bunlar
şikayet edin beni kaldıramıyorsanız bunları.
Printable View
Bas basabildiğin kadar yatırım alıyor 1 kademe asağıya veriyor marbaş alıyor 2 kademe aşağıya veriyor merilli alıyor 1 kademe aşağıya veriyor. tam ş....z bunlar
şikayet edin beni kaldıramıyorsanız bunları.
Açıklamalar
Şirketimizin 27.11.2019 tarih 203 nolu Yönetim Kurulu Toplantısında;
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 06.12.2018 tarih ve 60/1390 sayılı kararı ile kuruluşuna izin verilen, 31.01.2019 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'nde 177920-5 numara ile tescil edilmiş olan Şirketimizin %100 oranındaki bağlı ortaklığı Özderici Varlık Kiralama A.Ş.'nin, ihraç başvurusunda bulunmaması ve mevcut koşulların Kira Sertifikası ihracına uygun olmaması nedeniyle fesih edilerek tasfiye edilmesine karar verilmiştir.
Tasarruf sahipleri ve kamuoyunun bilgisine sunulur.
Bu haberi yarın hisseye olumlu yansır mı yoksa yine verirler mi
Dragostaki evler satilabildi mi?
1.39 ustunde kaldıkça yön yukarı 1.43- 1.46-1.48-1.52-1.60 ve 1.65 test etmesi muhtemel olabilir ytd.
1.41 ustunde ivme kazanab,ilir
burada birileri kapısıyor bir götürmek istiyor birisi engeliyor anlaşamıyorlar sanırım
Geçen yıl bugün yani, 3 Aralık 2018'de Ozgyo'nun kapanış fiyatı 9.49 TL imiş, en yüksek 9.94 ve en düşük 8.50'yi görmüş. Yazık vallah ne olmuş acaba Hissenin fiyatı buralara düşmüş acaba.
evet galip sata sata düşürdü enayi 10 TL den satmadı da 6 TL den benden aldıklarını bana 68 krş tan geri verdi..enayi
https://resmim.net/f/N5eyK2.jpg
ŞÖYLE KENARDA DURSUN
1 yıldır bu hisseyi takip edip alıp satıyorum bugün ki gibi silkeleme görmedim çok kişiyi silkelediler. İnşallah tavan serisi yakındır. YTD.
Hadi canım :halay:
Hakikaten kimse yok mu?
İyi olur inşallah
Bu hafta yüzümüz gülermi acaba!!!
En azından maliyete gelsin.2 üstüne çıksın.Çok yüksek beklentimiz yok bu nemruttan!!!!
Hadi artık yap şu hareketini de ,at 2 üzerine.Herkes mutlu olsun.Bende zarardan kurtulayım(bunada razıyız!!!)
spk nın 10/10/2019 tarih ve 57/1307 sayılı kararını bulabilen yada içeriğini bilen var mı?
https://resmim.net/f/wpJ6dp.png
https://resmim.net/f/MvDDTy.png
galiba bahsedilen SPK bülteni bu.Bunun iptalini mi istiyorlar.
Arkadaşlar bu hisseye girmeyi düşünüyorum. Ama geçmiş yorumlar beni biraz ürkütü
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği (III-48.1) 40. maddesinin 3. fıkrasının ç bendi uyarınca; 2019 yılı içerisinde kamuya açıklanan son finansal tablolarımızda yer alan aktif toplamının %2'sini geçmeyen alım, satım veya kiralama işlemlerinin toplu olarak bildirimi kapsamında; solo mali tablolarda satım işlemlerimizin toplamı 66.513.434,18 TL+KDV, kiralama işlemlerimizin toplamı 8.855.664,29 TL+ KDV, konsolide mali tablolarda 66.509.196,89 TL+KDV, kiralama işlemlerimizin toplamı 8.850.579,54 TL+ KDV olacak şekilde gerçekleşmiştir.
75 milyon liralık satış kiralama yapmış baya iyi
satış iyi, geleni gideni yok. golden cross yapmış.
Heyyyy uyuma gayri menkullerin çoğu tavana gidiyor. Sen ne debelenip duruyorsun koftehor hisse(spek) YTD
Global biraz delikanlı ol öyle 55 lot 55 lotla tahta kalkmaz. İş yatırım sende delikanlı ol. Tahtaya öyle 100lot 100 lot satış yazacağına ver kurtul. Millete ne kabir azabı cekririyorsun. Tövbe tövbe.
Verin naniniza koyayım verin. İş bitti şimdide filip girdi satışa. Eline saksidaki fesleğenmi vereyim filip ovala dur. Sen ovaladikca burnuna güzel kokular gelir unutma.
Ocağınızdan duman tutmesin emi. Bu piyasada utanmasa eksi kapatacak.
arkadaşlar borsa sınırlara yaklaştı . borsa 1 düşerse bu gibi hisseler 6-8 düşüyor. ve kademeler hızla boşalıyor. bir gün bakarken 1,50 den 10 dakika içinde 1,30 aşağısına sarktı. özellikle 1,46 üzeri 3 milyon adet alıcı varken bir anda 1,27 gördü. bu gözler bunu gördükten sonra artık bu hissede alımlarıma dikkat ediyorum. geçen hafta pazartesi aldık salı sattık. çünkü iran abd durumu belli değildi. Dikkatli olmakta fayda var. yazdıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir.