sen git hadi..... bak 91 oldu pek durma buralarda hadi canım sen :)
Printable View
Ek 21189:rules:
Sayın armor yine haklı çıktı yalnız çok güldüm Allah da sizi güldürsün. 😂😂
Amor dostum, şu an tamamen seninle aynı dusuncedeyiz ve bende şu an aynı şeyleri yapıyorum. Sadece senin şu düşünceni merak ettim. Sence cok beklecegiz mi aklımizdaki yere gelmesi için ?? Acaba bekleme konusunda da mi aynı şeyi düşünüyoruz. Öyleyse eger bu hisse düşündüğümüz gibi olacak demektir. YTD
amor beyler kafayı sıyırıcaz bakalım ilk kim aklını yiyor bence ilk ben :) :)
yaw arkadaş ilk önce şunu bilmek lazım biz nedendereye balık tutmaya geldik. elimizde olta bekliyoruz. eeee baktın gördün olmadı başka dereye gideceksin balık tutmaya. bunu bu kadar dillendirmeye gerek yok ki bence herkezin bir nasibi vardır. olursa olur olmaz sa olmaz bu kadar basit. illa ben balığı hemen yiyecem diyen varsa ahanda tuş orda bas git derler adama.... sakinnn
bakarsın bir oltaya balık vurur cekersin çekerken kaçar tekrar atarsın vurur kaçar. bazen olta dolanır. bir bakmışsın oltaya derenin içine kaçan serpme takılır serpmenin içinde bir sürü balık. çıkar oltanı al balıkları at tavaya. hem ye hem tutmaya devam et. daha ne diyeyim.
Bırak bu eziklere abilik babalık yapmayı, daha biz kendimizi kurtaramıyoruz.
Borsanın en karakterli kağıdı ,selam olsun sana ve seni ülkeye kazandırana
Sağ cep sol cep olayı bitmiş gözüküyor,kademeleri 78 bandından 87 bandına taşımış gözüküyor,tahta iyice şığlaşmış burayı iyi yapılandırmış,fakat anlamadığım paylaşımlarda gördüğüm kadarıyla tahtaya musallat bir grup var,patron o yüzden 1 in üzerine atmamış gözüküyor.Kim bu al saçtı grup tahmini olan varmı.Görünen o ki bu günkü harekette karı görünce iyi mal verdi...ytd
PATRONİÇEMİZ şu bankada duran milyonlarınla bir destek atta atalım 1 in üstüne sen de rahat et bizde....Ama önce borsa gündemde haber ver emi
https://invst.ly/9iph4
macd sıkıntıyı göstermiş fakat üçgen veya flama diyelim bugün kararını verecek ..?
macd :aşşagı diyor..
flama : yukarı diyor..
bakalım hangisi dogru çıkacak önemli olan kapanış fiatıdır:
endeks,de zortladıgına göre izlemeye degmez :hayırlı cumalar:wave:
Bu patron milletinin hiçbirisi Müslüman değil herhalde. Cumayı; hayırlı değil, kara cuma olarak görüyorlar.
70,75,79,85,87,89,91 dirençlerimiz:)
Ek 21200:rules:
97 kademesine 1miyon 200 bni kotmus
0.95 ten kurtuldum bu cehennem azabından
Hâlâ aşağı geliyor, girecem kâğıda beni yine günaha sokacak.
Gel ulan 0.86 ya 300 bin lot almak için bekliyorum
Vay be yukarı gidecekmiş gibi yapıp aşağı veriyor spek ytd
Arayburak arkadas senin kactan sattigin burada kimsenin umurunda degil istersen icinden dusun yaptıklarını.