19,97....Allah Allah niye devre kesti şimdi....
Printable View
19,97....Allah Allah niye devre kesti şimdi....
bim ile aselsan bu minnoşa göre yerini bulmuş.....kaç liralardan gittiler de bölündü de bölündü ertesi sene yerine geri geldi bim. 2011 yılında 90 dan 45 e bölündü geri gitti 90'a... hesaplama yaparsak bence bundan pahalı.
ayrıca o zamanlar pazar payında tektendi şimdi ciddi rakipleri var.
Sabah Yoğurt'u yiyenler,Şimdi Kazana tekme atıyor...:-)))
21.70. den 19.97 ye.Gitti çanak çömlek.:-))
Onlar yoğurt yesin biz kaymağına talibiz, yolumuz uzun kafamız rahat, dökülen dökülebilir kalan sağlar bizimdir.
Ayrıca bu kur üzerinden kağıdın dibi benim gözüde 30 liralardır, Y.T.D. yazalımda adet yerini bulsun 😀
Merkez faizi sabit tuttu, piyasada yükseliş bekleyen çoktu. Bizim açımızdan çok iyi oldu, düşük faiz yüksek kur her türlü Nuha yarar.
19,40 dan 1000 tane bekliyorum....
Asla Yatırım tavsiyesi değildir. Zarar edebilirsiniz.
Şimdi, eğri oturup doğru konuşalım. Siz olsanız, bu tahtayı yapmak için ne kadar lota ihtiyacınız olurdu? Piyasanın köpüğünü almak gerekiyor. O da kaba bir hesapla ilk 5 hariç dolaşımdaki 8.8 milyon lot' un en azından yarısını, yani 4 milyon lotu toplamanız gerek. Hadi diyelim, 3 milyon lot. Buyrun, son 1 yıldaki takas değişimi. Fonları çıkarın, ortaya ne çıkıyor az çok anlaşılır. Kişisel fikrim, yapmak isteyen varsa da mal bulamıyorlar gibime geliyor.
https://i.hizliresim.com/cFW7Yt.png
Şimdi iyide bu kadar malı bugün satan yarın alan kim elbet bi tahta yapıcı var.tahta sahipsiz değil. Hemde öyle bi tahta yapıcı varki bence tek horozu benim diyor buranın yoksa bugün tahtayı bıraksaydı tavan olurdu.yat.tav.değildir.
sıkıntı yok bilançoya 20 altında tutmazlar
şamarı kodular toplarlar o kadar acımasız değiller
20.50 de kimse kalmaz ortalıkta
gene biz bize kalırız.
seans sonu tüm piyasa için ilginç bir gün olacak bence
sanki ne bulsalar alacak gibiler yaslanmak lazim arkaya usulca
robotlar ne yapacak hiç belli olmaz.
topiğe kıyağımmı olur ,
mors alfabesimi bilemem ama bir cisim yaklaşıyor fena.:plc:
Geminin Kaptanı,İçeri dalanları Dayak manyağı yaptı..
Alış satış kademelerine bakınca anladım.Adam acımasız..
21.70 niree,19.61 nireee.?.
Bugün Akşam 20.TL den kapıyı kapatırsa sevinirim..
gelmedi bende 19.90 lardan aldım ne yapalim 20 altı bize artık kelepir.:Sad:
Bende aldım biraz.......19,70....19,80 aralığından.... ama 19,70 den sadece 26 tane (Alabildim) verdi.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Bende 19.80 -19.90 aralığından 1000 tane aldım kapanışa doğru.buradan mal satan düşünsün sanki zarar açıkladı. Şu an ucuzunda en ucuzu çimento şirketi.paketledim kaldırdım. Yat. Tav.degildir.
hayal di gerçek oldu
0.01 ila 22 tl aynı fiyat dediğimde tahta 6.5 tlidi.
bugünde aldık hamd olsun
bu gidişata göre 20 tl altı her fiyat çok ucuz kalacak gibi
çünkü nuh çimento değil
nuh holding diyeceksiniz diyor tahta resmen
allah bozmasın
ayakları düz bassın.
ben bir müddet çok ucuz kalmış çimsa topiğinde olacağım.
agrsif basışlarda eurobond kupon ödemelerimden malımı artırırım uzun vade.
millet aylık haftalık çok şişmiş rsi grafiklerine bakıp pahalı demeye devam etsin.:Sad:
Sağol hepimize bereketli olur inşallah
Takviyeye devam, tüpraşın karını buraya aktardım, 20 lira altında Nuh veriyorlar almayıpta napalım 😀
Batan geminin malları..
1.Lot Hisse,1.Torba çimento parasına indi..
Piyasanın bilip de,Bizim bilmediğimiz şey nedir acaba.??
Baya bi takviye yaptım, Allah razı olsun satanlardan 😀
Kur yine yükseldi, şu an tavan olması gerekirken -3, böylede garip bir borsamız var 😀
topicte üç kişiydik
33 kişi olunca kaldıramadı tahta
%3 üç düşüyoruz neyseki acelemiz yok.:Sad:
bozmayın moralınızı arkadaşlar...nuh hollingin ortağı olmak ayrıcalıktır.
koca koca taktalar yerle bir oldu bugün.
tekniği pek takmam ancak; 17,74....21,xx arası bir boşluk oluştu...doldururlar mı bilemem. bana göre teknik değil (!) taktik hareket bunnar.
bana alkaya bir bak diyorlar... ne deyim ben şimdi.
sermayesinin % 87 fazlası kar etmiş dedim.....
haaa birde; bu nankör nuhçim 10 sene önce 14 lirayken.... alka 70 kuruştu (Alkim 6 liraydı) dedim.