herkes bilançoları kapamış oranlarda az da olsa düşüş var.
güya çeyrek sonu diye iyi oran alırdık diyoduk.
ytd.
syg,
Printable View
kur bu dipleri epeydir 3.kez denemekte kırarsa 5.80 orayı da kırarsa 5.50.5.60 ı var gidi duruyor .buna baglı tl mevduat oranları da duser kısa vade
Merkezin rezervleri erimeye devam ediyor...
https://www.bloomberght.com/haberler...zervleri-dustu
Millet dolara girmeye devam ediyor...;Millet geçen haftada da 1,2 milyar dolar almış.Gene 6 liraya yaklaştı bakalım bu sefer altı olacak mı?
https://www.bloomberght.com/piyasala...ar-dolar-artti
merkez hepsini sıkıştırıyor oranları düşürün diye.merkez bankası ile bu gece banka genel müdürleri ile toplantı yapacaklar. nereye kadar dayanacaklar bakalım. doları yine gözden çıkarmışlar anlaşılan.
ytd
millet 6.40 dan asagıya gelince alıma gecti o zamandan beri alıyorlar sanıyorum kuresel spek sıkıldı bu duruma mb sının 625 puanlık artırımı da gelince kur dususte ..yuklerini atması lazım once bi dimi her enstruman aynıdır aslında binevi hisse senedi gibi fazla yukleme oldunmu dusuverir dolarında son aylarda hisse senedinden asagı kalır yanı yok ...ama rezervler boyle dusmeye devam ederse neler olabilecegini kimse bilemez burası türkiye .
https://www.dunya.com/kose-yazisi/me...ra-indi/427147
Yaklaşık 3 hafta önce 18,2 net rezerv vardı.Ondan sonra net rezervle ilgibi bir rakam bulamadım...Acaba ne kadar oldu?
Dostlar,faiz oranları ve bunu direk olarak ilgilendirenler dışındaki paylaşımları biraz azaltsanız,iyi olacak...
Kekli kafe ye dönecek yakında topik...
Herkes diline dolamış düşecek,gevseyecek yok mevduatlar tabana inecek...fal açın fal...
6.02 geldi bakalım
biz faizlerde artış olacak diye kısa vadeli veya günlük bağladık, tam tersi oldu düşüşe geçti bu kadar kısa sürede ne değişti anlayamadım. dolara mı gireyim diyorum yavaş yavaş bu düşüş nereye kadar gidecek belli değil ama sonunda yine çıkacaktır.
6 liranın altını gördük bakalım.Devamı gelecek mi?
http://www.trlibor.org/
Belki faydalanan olur.
Euro 2024 aciklaniyor 15 dk sonra
Burgan dijital den pazarlıkla bağlayan var mı?
Vakıf müşteri temsilcisi yarın oranlar 1-2 puan daha düşebilir bugün yatırırsanız kara geçersiniz dedi.
Pazarlama yapmaya mı çalışıyor yoksa gerçek mi?
Değerli Arkadaşlar,
Bugün +500K için Şeker, Odea, Burgan, Fiba, Alternatif, Aktif, Vakıf, Halk, Tbank, Turkish, ICBC, Anadolu ve Deniz'den oran aldım. Sadece ilk 2'yi yazacağım, diğerleri kötü örnek olduğu için. Diğerleriyle ilgili sorularınızı özelden sorarsanız cevaplarım.
1)Aktif bono 32,50 MK 30,79'a denk geliyor.
2)Tbank 29
Aktifinki bono olduğu için fark yeterince cezbetmedi ve Tbank'ta 30 Ekim'e bağladım. Gerisini de Aktif Nkolay'da gecelik götüreceğim. Doalrdaki alım fırsatlarını kaçırmak istemiyorum. Bu arada bugün en kötü oranlar Fiba, Turkish ve Deniz'deydi.
Süper haber .. sıkı bir aktifci olarak... Aktife hâlâ banka gözüyle bakmayanlara kötü haber
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
T bank 1m 32 gün 29 ile bağlandı.
Mevduata 25 26 burun bükenler için gram altın ve dolardan sepet yapılabilecek seviyeler sanki bankalara Bi ders verin
reis yine helletti galiba :D
böyle bişi var mı ya ¿
adamlar geçen hafta dünya kupası düzenledi..
versene türkiyeye..
syg,
teb marifetli 22 olmuş diyen bir arkadaş vardı kontrol ettim 24 hala sorun yok bende,dolar iyice gevşedi bence buralar dip seviyeler 6.38 lerden küçük bir parça satmıştım 6.01 den yerine koydum sattıklarımı,ben bu ülkede bu yönetimle doların düşeceğini düşünmüyorum,dolar endeksi çok güçlendi,yeniden yönünü kısa zamanda yukarıya çevirecektir.
yakında dolar düştü faizleri mb neden düşürmüyor diyen birisi ile karşılaşabiliriz :)
Euro24 almanya aldı. az sonra bir eyyy gelebilir. herkes sıkı tutunsun.
Biz neden euro24 kazanamadık işte bundan kazanamıyoruz bilgili yöneticilerimiz yok.
ki aday ülkenin temsilcilerinin gerçekleştirdiği sunumların ardından UEFA Yönetim Kurulu tarafından yapılan oylama sonucunda Almanya, EURO 2024'ün ev sahipliğini üstlenme hakkı kazandı.
Son sunumlarda Almanya tamamen taraftar, organizasyon vurgusu yaparken, Türkiye'nin restoran sahibi Nusret'i kullanması tepki yarattı.
Türkiye'nin maç görüntülerinden yaptığı kolaj sunumu amatörce bulundu.
Gram altın da düşüyor ..Hem ons hem tl düşünce ..
Gram 200 lere gelir ise yatırım yapılır seviyeye gelebilir ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muduro ********i ile olan görüntüsünden sonra Nusreti reklam yüzü yapmak.. Burda demezler de orda adama sorarlar sen Nusreti reklam yüzü yapıyorsun ama ülkesinde insanların açlıktan yılda 11 kilo zayıfladığı Bi ülkenin başkanıyla fotoğraf çekiliyor.. Ulen Muğlaya maç ver stadı değil plajları göstersen yeterdi..
enpara ile pazarlık yapılabiliyor mu?
peder beyin 350K mevduatı için YKB 92 günlük %25,5 vermiş
aktiften oran istedim, moral bozmak istemiyorum ama müşteri temsilcisi pazartesi oranların güncelleneceğini ve düşeceğini söyledi
gerçek şu ki faiz üzerinde büyük bir aşağı trend baskısı var
Selamlar 100K MİKTAR 92 GÜN HSBC BANK %29 BAĞLANDİ.