Ya da okullu mali veriyor çıkıyor..
Printable View
Ya da okullu mali veriyor çıkıyor..
Bu ne oldu böyle yine Mayıs ayındaki gibi günler başlamış, geçmiş olsun, yazık bu hisseye yatırım yapanlara, yine kap gönderdi ve millete sattı hisselerini, yazık buna kimsede dur demiyor, halen bu hisseye Kuşan alan varsada acimamak lazım
Kap haberinin içeriğini, öncesini ve haberin ne olduğunu anlayan varsa ve özetleyerek izah ederse sevinirim. Konu tukaşa ait bir arazinin işyerinden konut arsası vasfına dönüşmesimi yoksa arazinin istimlak edilmesimi( otopark, park vb.). Arsanın değerini nasıl etkiler. Tşk.
Ayın 3 ünde iki şahıs hisse satacam demiş.
O haber geldiğinde fiyata bakmadan kaçmak lazımdı
bu borsada işlem yapmıyormusunuz.
Daha önce bu haberlerin sonucunu hiçmi görmediniz
adam arsa haberini gönderdi
alıcıyı çekti
malı kitlemeye başladı
artık kaça kadar düşürür allah bilir
tabi bence.
Pandemide milletin köylüsü, kentlisi salçasını evinde yaptı. 1 kg mübarek domateste 1 demet maydonozdan ucuzdu, eee böyle olunca salça fabrikalarının konserve salçaları depolarda, raflarda kaldı. Hava civa ve ne sattığını kendi de bilmeyen birçok hisseli borsa kumpanya kağıtları zirve üstüne zirve yapıp dam üstünde kedi kovalarken Tukaş mecburen alçak sürünme yaparak vakit öldürüyordu birdenbire davudi bir ses salın gitsin dedi. Ana ne salma....paraşüt açılmazsa dip üstüne dip görmek hayal olmasa gerek ytd
Senden alacağım vardı ,Tukaş seni 8 lirada bekliyorum , gel bakalım, ancak yüksek maliyetlilere üzülüyorum, yazık ettiler onlara yine
Bu kağıt sonsuza kadar düşecek mi. Bunun sahibinde hiç mi vicdan yok arkadaşlar. Bütün marketler de ürünleri var. Derdi ne. Böyle kurumsal olmayan patron şirketleri borsaya Kore edilmemeli bence. Buralar bu marka OYAK bünyesinde faaliyet gösteriyordu. Demekki kâr yoktu. Sağlam pabuç değildi ki sattılar. OYAK işini bilir. Boktan bir kağıda girdik. Kimbilir kaç yıl gidecek omrumuzden..bu kağıtta beklerken. Aldığımız yere gelsin diye. Aşağılık patron.
TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi be patron.2021 mutlu girelim. Yap bir tavan. Yetmez ama Zarar azaltır mutlu oluruz. Ölurmusün ne olacak be.
Hisse grafiği son bir yılda neler yaşamış o nasıl bir şeydir ?
%321 artıp %55 düşmüş, sonrasında %140 artıp %54 düşmüş,
3. dünya harbi yaşanmış hissede,
Esasında özsermaye karlılığı güzel büyüyen bir şirket görünümünde
açıklık oranı düşük diye mi böyle hareketler yaşanmış acaba?
Son durum beklentiler vs. kısa bir bilgilendirme yaparsanız seviniriz,saygılar
Bu Orhan hakkında niye kimse konuşamıyor acaba. Kim bu. Bu kadar oyuncak ediyor. İlginçtir. Ne kadar at hırsızı varsa bir birini bulmuş. İnternette yeni gördüm. Galip Öztürk yüzde 8 senet almış 2 sene önce. Tukastan. Basın ortak oldu diye haber yapmış. Şaşırdık mi. Al birini vur öbürüne.
2019 12 aylık dönem bilançosunda 107.190.323 tl kar açıklayan tukas bildiğiniz gibi pandemi dönemine gelen 2020 09 aylık bilançosunda neredeyse geçen yılsonu dönem bilançosundaki kar rakamına yakın 103.488.047 tl kar açıklamıştı.
2020 12 aylık dönem bilançosunda yıllıklandırılmış kara göre 118.139.966 tl civarında bir kar beklemekteyim.
eğer yüksek performansını devam ettirmiş ise 2020 12 aylık bilançosunda 137.984.063 civarında bir kar rakamı görebiliriz.
tukası bugün izlemeye başladım. macd () yukarı yönlü ha kesti ha kesecek diye bakıyorum. ancak kesişimi gerçekleştirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.
her halde kesişimi önümüzdeki güne/günlere bıraktılar.
yarında izlemeye devam. bu hisse 18 mayıs 2020 günü 17.80 lirayı görmüş.
o günden bu yana dağıtıp durmuşlar.
Doğru biz de dağıldık durduk. Perişanız. Nereyi kesecekse kessin. Yeterli biraz yükselsin. Çok fazla mağdur var.
sadece izliyorum. bugün macd () yukarı yönlü kestirdiler. ancak hisseyi kim/kimler yönetiyorsa işlerini iyi yapıyorlar. bugünkü işlemlerle 14 günlük fiyat aralığını 11.54 / 9.40 aralığından 10.03 / 9.40 aralığına çektiler.
İyi bişey mi söylüyorsunuz. Kötü mü. Umutla balım mi zarar çok büyük
Hakikaten yazıklar olsun be Tukaş ve sahibi ****** ********. Borsa son bir aydır hergün rekor üstüne rekor kırıyor. Bu hiçbirine ayak uydurmadı tersine ya düştü ya yerinde saydı. Endeks azıcık düzeltme yapınca tüm kağıtlardan önce düşüyor. AA sına kadar yolun var. Vicdansız terbiyesiz.
Yazıklar olsun.yaziklar olsun. Senin gibi patrona. Milleti sömüren. Kendinden başka kimseyi düşünmeyen yaratığa yazıklar olsun .....batsın bu senet. Batsın bu fabrika...sahiplerine yazıklar olsun. Nerede insanlık. Nerede gözü tokluk. Nerede şeref.
Kafayı kaldırma çalışması :whistling:
https://i.hizliresim.com/0OmOD9.png
Ölüsü olan bir gün tukaşı olan her gün ağlıyor.
Atsan atılmıyor satsat satılmıyor.
Tukaş'ın Turgutlu'daki arsasının imar planı dönüştürüldü, değerlendirilmesi için MV Grup Danışmanlık ile sözleşme imzalandı
25.12.2020, 06:26:16
* * Tukaş'ın Turgutlu'da bulunan sanayi imarlı arsası, imar planı* değişikliği neticesinde konut, ticari ve özel okul alanına dönüştürüldü.Şirket arsanın değerlendirilmesi için MV Grup Danışmanlık ile sözleşme imzaladı.
* * Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
* * "Şirketimiz Yönetim Kurulu 24.12.2020 tarihli toplantısında
* * Turgutlu'da bulunan sanayi imarlı arsamız, imar planı değişikliği* neticesinde konut, ticari ve özel okul alanına dönüştürülmüştür. Arsanın satılmasına veya söz konusu arsa üzerinde fiziksel ve finansal* açıdan en uygun projenin geliştirilmesine yönelik olarak inşaat,* mühendislik ve teknik konularda çalışma yapmak üzere MV Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. ile* sözleşme yapılmasına karar vermiştir."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/894801
Uyuyan bir dev gibi veya patlamaya hazır Volkan gibi görünüyor gibi hissediyorum. Ytd.
Bedelli sermaye artırımı olabilir mi?
Turgutlu'daki arsasının imar planı dönüştürülmesi sonrası proje yatırımlarını finanse etmek için bedelli sermaye artışı olabilir mi?
Ortaklar bedelli için finansal avantaj elde etmek için hisse satmak istiyor olabilirler mi?
İki ortağın toplam satacağı 12.417.OOO adet hisse senetlerini satabilmesi için hisse fiyatını yukarıya çekmesi gerekir mi?. Satılacak miktara bakıldığında sermayenin yaklaşık yüzde 4.6 oranına tekabül ediyor. YTD.
Fikirlerinizi paylaşabilir misiniz.
Cem Okullu Dohol deki ortaklık payı kapa yaptığı açıklamaya göre artmış. 152 milyon adet hisse almış. Sermayedeki payı yüzde 5.81 oranına yükselmiş.
Cem Okullu Petkimdeki 133.960.000 adet olup ortaklık payı yüzde 5.29 oranında.
Cem Okullu Çelik Halat 11.522.493 adet olup ortaklık payı yüzde 69.83 oranında olduğu yazılı. Fakat şirketin ortaklık yapısında bu oranı göremedim.
Cem Okullu nun daha önce adı TUKAŞ, PETKM, TSKB gibi hisselerle geçen Cem Okullu isimli yatırımcının ismi artık DOHOL ile anılıyor.
Diye Twitter yazmışlar.
Yatırımcı son günlerdeki MKK Bildirimlerine göre Petkim hisselerinden DOHOL hisselerine geçiş yaptığı görülüyor. Cem Okullu’nun 21 Ocak tarihinde şirket sermayesindeki payı %5,81 olurken tutarı ise 152 Milyon TL oldu yazıyor.
Tukasa ne zaman uğrar. Bize de ortaklarına da bir el atsa gayri.
Mıymıntı :whistling::oleyo:
https://i.hizliresim.com/qUfuTT.png
22 Aralık günü KAP ardından %7 yapıp 11.54 e sürdükleri gün tahtada ortaklarına satış yaptırdı kontrollü olarak. Ortaklarındaki hisseleri 9.8 tabanından kendisi başka kurumlar aracılığıyla topladı ve yatırımfinansa virmanladı.
Takasın %70inden fazlası okullunun elinde. sadece geri kalanları bıktırıp küstürme derdinde 9.4lerde. ama vakit kalmadı daraldı artık iyice.
üst üste olumlu haber gündemi patlatacak bir süreç bekliyorum şahsen.
bunca beklettikleri bıktırdıkları ayların farkını kısa sürede kapatacaktır. yeni zirve de olası bu süreçte
Benimde beklentim bir iki aya kalmadan harekete baslamasi.
Benim beklentim o kadar uzamayacağı yönünde. Yarından itibaren cuma günü de dahil dört tavanla geçer diyorum bu haftayı. Cem. Haaa. Hangi cem. Siz anladınız onu. Asker olmayan Cem...
Tamamen soğuk espri. Geçenlerde küçük yeğenim yapmıştı. Cem in selamı var dedi. Hangi Cem diye sorunca sivilcem dedi..... Ben de espriyi biraz daha soguttum. Asker olmayan yani sivil Cem dedim.
Bu arada ilk gün tahminim inşallah tutacak. Kaldı 3 gün daha...