Mevduat bankaları içinde hangisi bilmiyorum ama pasifin 32 gün ve üstü repoya 4,25 ten 4'e düşmüş.
Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Dolar günden güne çaktırmadan yukarı atıyor,mevduat faizleri zorlama ile aşağı çekiliyor... Bu işin sonu hiç hayra alamet değil...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...278638aee9.png
dolar da zurnanın zırt dediği nokta dayız...
düşen dirençe kafa attı..
geçerse dirençi satıcılar gider, iştahlı alıcılar ortaya çıkar...
geçemeyip aşağı yönlü geri dönüşlerde destek 5.25 kadar bir yolculuk başlar....
şayet dirençi kırıp geçerse faiz indirimi hikayesi de biter....
Dolarin artik dusmesi imkansiz hergun caktirma dan yukselmekte evet brezilya ve rusya da deger kaybediyor ama rusya 3 kaybetti real 6 kaybetti tl 8 kaybetti ...tl ve real daha cok gecen brezilya mb rezerv yakti deger kazandiramadi cunku onlarda da siyaset bizim gibi hep belirsiz ...fed in faiz indirimi hatta parasal genislemeye gidecek olmasi bilimmesine ragmen gelismekte olan ulke paralari dolara karsi deger kaybediyor en cok ta tl tabi herzaman oldugu gibi....ulke de siyaset belirsiz hep bir erken secim beklentisi ekonomi belirsiz ustelik son zamanlarda toplumsal cokuntu epey artti ekonomi ve issizlik hane halklarini olumsuz etkilemeye basladi hergun ana haber bultenleri ayni tarz haberlerle dolu .....etrafimda ekonomik zorluktan bircok kisi evi ni satiliga cikardi alan yok tuzu kuru olanlar yurtdisina tasinma yarisinda ....sadece siradan halk degil en buyuk sirketlet ve is cevreleri malini satan malta ingiltere yolunda misal ulker boyner sabanci ufak ufak gidiyor ....tum bunlar siyasi ve ekonomik belirsizlikten kendi vatandaslarin guveni yokki elin yabancisi gelsin yatirim yapsin ....iste boyle bit ortamda dolar da caktirmadan hergun cikmakta......suriye biryerden irak abd si biryerden ne diyelim Allah ulkemizi korusun...
Garanti Bankası 32 gün üstü 1 milyon TL %17
Aktif nkolayda üst limit 750k dan 500 e düşüyormuş al sat yapanlar yapmasınlar yeni girenler için.
Burgan ı aradım sadece digital de oran artıyo subeden %17,70 dedi
Arkadaşlar bu fiyattan dolara girilirmi yoksa biraz daha düşer mi
burgan güldüren hoşgeldin faizini
19dan 18,5a çekmiş.
Bunun mantığı nedir acaba.. MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne güzel değil mi..tek derdi mevduat faizlerini düşürüp fakir ve orta gelirli halkın 3 kuruşunu almak olan bir ekonomi politikamız var. dolar altın her gün rekor tazelesin ama bankalar baskı nedeniyle faiz düşürsün..dolara altına girerek risk almak istemeyen gariban yatırımcı ya gitsin parasını harcasın ya da gayrimenkul alsın, betona gömsün parayı..yeter ki tüccarlar ve mütahitler zarar etmesin onların çarkı dönsün..parababaları da altınla dolarla servetine servet katsın..
Forumdaşlar artık tl faizle uğraşmayın. Ya dolar yada altın alın. Yıl sonunda dolar 7 civarında bitirir. Merkez faiz arttırana kadar da satmayın.
Kuyumcunuzdan hurda gümüşte alabilirsiniz. Alım satım arasında en az fiyat farkı hurda gümüşte. Görüntü minik misket toplarının birleştirilmiş hali .
6 ay once fazilerin 15 e gelmesin soylemisdim! Turkiyeli degilim ama sanki tahminlerim cok da kotu degil!
sadece tarihi kullaniyorum!
Tren kalkıyor, son vagona kalmayın.
Bugün burgan da msj atmış oranlarımız guncelleniyor diye msj da linkvardi merak bile etmiyorum
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burger ve Rodeo %3.25 32 gün 100k usd
Aktif bank ile alternatif bank farklı 2 bankamıydı bunlar?
Dolar niye dusmez ekonomik siyasi teknik nedenlerini saydik...birde su neden var .kar payi yani katilim bankalarina baktiginiz zaman en yuksek musteri doviz tevdiat hesaplari bunlarda var, 2 devlet katilim bankasini saymiyorum onlar cok yeni ama diger 3 u sirasiy la yesil tabalali korfez cikulatacin bankasi ve digeri turuncu tabalali korfez bankasi ...bunlarin musteri profili kim ? %90 akp secmeni ,demek ki kendi secmeni dahi ekonominin iyi olduguna ve olacagina inan miyor ki dovizde kalmaya devam ediyorlar ..yani dovizin dusmesi cok zor birnedeni de bu .
Finansbank 1mio+ 17,60