Garanti yüzde 7,5, akbank yüzde 6,5 eksi.
Abd kısmı tatilmiş,bugün.
Asıl film yarına kaldı.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Garanti yüzde 7,5, akbank yüzde 6,5 eksi.
Abd kısmı tatilmiş,bugün.
Asıl film yarına kaldı.
Bugün veya yarın Trump dan ılımlı bir açıklama bekliyorum. Ve BİST yarın en az % 3 artı yapabilir.
Atilla Yeşilada ve ABD yaptırımları
https://www.youtube.com/watch?v=WQV6CYKEO0k
ABD Başkanı Donald Trump'ın "Türkiye'ye büyük yaptırımlar geliyor" açıklamasından sonra bir küstah açıklama daha ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin'den geldi. Ankara'nın attığıadımları günlük olarak takip ettiklerini vurgulayan Mnuchin, Türkiye'ye ağır yeni yaptırımlar uygulamaya hazır olduklarını ve eğer Trump bu yönde karar verirse uygulayacaklarını söyledi
Mnuchin 11 Ekim'de düzenlediği basın toplantısında "Kullanmak zorunda kalmayacağımızı umuyoruz, ama gerekirse Türk ekonomisine kepenk kapattırırız" diye konuşmuştu.
guclu dolar istemiyorum diyen trump mi ekonomik amborgo uygulayacak..:)
mal toplamiyorlarsa dahada bisey bilmiyorum..
ygp isidli mahkumlarin tamamini sozde serbest birakmis haberleri var..zaten hepsi ayni grubun adami.mahkum vs de oldugunu dasanmiyorum
ancak bu durum bizim basimizi cok agritacak sanirim.
ABD den ne hafif nede ağır bir yaptırım paketi bekliyyorum..Orta kademede bir yaptırım olacak düşüncesindeyim...
Hafif bir yaptırım paketi ABD nin ittibarını beş paralık eder, ağır bir yaptırım paketi ABD-Turkiye 70 yıllık ilişkilerini mezara gömer...,,
Yatırım Tavsiyesi Değildir..
Garan şuan 9.27 ekside
10 liradan garan aliyorlardi, şimdi ucuzluk var 8.44
Gel vatandaş gel. Batan geminin malları bunlar
Bankacılık endeksi göçtüğüne göre, bankacılık sektörüne yönelik yaptırımlar mı bekleniyor acaba?
Türkiye Bankalar Birliği, banka ve finansal kurumlara kredi borcu bulunan büyük ölçekli şirketler için “Finansal Yeniden Yapılandırma (FYY)” uygulamasına başlanacağını bildirdi.
bankacilik endeksinin cokmesi icin yaptirima ihtiyac yok. su haber bile yaptirim kadar etkili !?
93.379 vurdu çekti. Gün içi dip olarak kalır umarım.
Volkwagen Türkiye'de planladığı yeni yatırımı ile ilgili resmi ve nihai açıklamayı hala yapmadı.
Endeks hala toparlamadı , tepkiler çok zayıf, yaptırımlar uygulamaya koyulacak galiba, önceden haberdar olanlar var sanki... İşlem hacmi 10,9milyar TL.
geçen sene bu zamanlar 15 tl olan palamut bugün sakarya caddesindeki balıkçılarda 35 tl iken
geçen sene bu zamanlarda 5.60 tl olan doalrın 5.90 olması absurt bii durum
Zaten xanax ile ayakda duruyorlardı bakma.
98.000 den 102 ye giden borsaya ralli falan demeye başladılar idi..:)
Bugün MB dan yoğun satış var belli..
Dolar 1 kuruş bantta sabahtan beri..
Normal değil..
İsteyene veriyor MB..
İşte borsa düşüyor dolar çıkmıyor efem haha mal topluyorlar falan..
3-5 Milyar dolar lık satış vardır MB tarafında diye düşünüyorum.
Palamut diye lezzetsiz olan tombik satıyor çoğu balıkçı:
https://seyler.eksisozluk.com/siz-is...NSi03LTs2qJbpg
dolarda QE varken palamutta QT hüküm sürüyor..!!
bunlar viopta yeteri kadar longcu yapamadi galiba , kiyim icin yeterli miktar toplanmadiysa biraz daha ertelerler..
viop endekste long olanlari kiydilar, cok kisi batmistir bugun..
viop duruma gore (batirabildilerse) yarin yatay acilis veya yukari atar, yok margen call yetersiz gelirse batirana kadar ugrasirlar, viop longcu shortcudan az galiba su an, eger longcu gemisine yeterli bindirmeyi yaparlarsa kiyim orda da baslayacak..
viop onemli sakir, takip et..:)
Öyle görünüyor ki, bu ülkede , kısa zaman sonra , ilaç almadan dayanmak mümkün olmayabilir.
Allah, ülkemizi ve insanlarımızı korusun, akıl fikir versin..
https://i.postimg.cc/y6rK9TJQ/R-801.gif