Yükselecek diyenler haklı çıktı zaten hocam daha nereye yükselsin, mesela 7 8 mi olsun oraya mı yerleşsin.
Printable View
https://www.linkpicture.com/q/Screen...419_Google.jpg
Şöyle vatansever olamadınız, bütün vatan hayinleri bu başlıkta.:he:
Banka müşteri temsilcileri sıkça ararlardı geçen yıllarda. Epeydir aramıyorlar.
Yüzleri de kalmadı verecek cazip bir şeyleri de.
Ne diyecek bana paramı isterken?
Nasıl kandıracak?
Türkiye'de doların serbest piyasada belirlendiği dönemi çoktan geçirdik. Artık Piyasada yabancı kalmadı ve adamlar bildiğin bir nevi sabit kur rejimine geçti gibi yani piyasa mekanizması tamamen hükümetin elinde.
Bu saatten sonra Doların seviyesini finansal piyasalar değil reel ekonominin geleceği belirleyecek.
Gerçekler ancak bir seviyeye kadar saklanabilir ve elbet bir gün herşey olacağına varır.
Bu arada bugün de aynen beklediğim gibi oldu; "Bunlar faizi indirir indirmez, dolara da eş zamanlı olarak baskı uygular" dedim ve aynısı oldu. Swap olaylarından buyana hep aynı numaralar...
Piyasa oyuncuları miyoptur uzağı göremez.
Arz talep kuralının getireceği sonuçlar bir yana...Yani döviz kurunun düşmesi tamam...
Tüm vatandaşlar DTHlarını bozdursa, sistem ne olur?
O döviz zaten bir yerlere plase edilmiş.
Ne değişir?
Bazı öngörülmüş kurallar vardı. Hatta yasalar.
Hepsi allak bullak.
Faiz indiriyorlar kur da düşüyor?
Temmuz ayında İzmir'e kar yağması gibi..
Abi benim anladığım şark kurnazlığı ile senin aldigin dövizle seni dövüyorlar hakikaten şeytanın aklına gelmez. Neden yapabiliyorlar dersen onun da cevabı sarı reis pompaya başladı sınırsız dolar basıyor bizimkiler de parasıyla dth cuları dövüyor görünen bu yani.Dediğim gibi tamamen abd kaynaklı abi. Çok borçluyuz en ufak krizde en kırılgan yine biziz. Yıllarca fazla versek ödesek anca düze çıkarız.
Aslında şaşacak bir şey yok,daha evvel de yazmıştım artık bizim takip etmemiz gereken kur ,takip etmemiz gereken dinamiklerine dikkat etmemiz gereken para birimi manat.Azerbaycanla aynı sistemi uyguluyoruz,orda da uzun süre aliyev baskılıyor sonra aniden bir yüzde 70 devaülasyon oluyor yola devam ediliyor.Sistem aynı,dolar artmaz ,artık normal bir ekonomi değiliz,bunu kabullenmek lazım.Benim aklıma göre ne merkez bankasında ne bankalarda tek kuruş dolar yok,hangi fiyatlamadan bahsediyoruz ki,hep kağıt üstünde oynanan bir monopol oyunu içindeyiz.Bizim iktidar gerekenleri yaptıkça ki bence kanal istanbul buna dahil iktidarın istikrarı korumasına da kimse ses çıkarmaz.
O değil de sanal manal borsada gene kazanıyorduk,allahtan serde kumarbazlık var da borsadan komple hiç çıkamıyorum,orda bıraktığım az bişi parayla oynuyordum hala ,şu iran olayları nedeniyle tırstım ,baya borsadan çıkış yaptım,erken çıkmışız ( orada da emekli fonlarına ve ilk defa borsaya girmiş altın aramaya eldoradoya gelmiş küçük yatırımcılara servis yapıyorlar itinayla) sanal manal para kazanılıyordu hala,erken çıkmışız ,meğer klüp kapanmıyormuş,yanlış alarmmış,neyse sağlık olsun:))))))))
Onu bunu bos verin beylerde yatirimlik aldigim bir evim var bana akil verin bakalim su an o ev satilir mi yoksa biraz daha beklemelimiyim. Ne dusunuyorsunuz bu konuda?
2020 şahlanış yılı olacakmış...
Isırmasa bari...
Rahmetli babaannem çok huysuz insanlar için: Önüne geleni ısırıyor, arkasına geleni de çifteliyor derdi..
Kasımdan beri ilk kez bugün ekleme yaptım dolarlara. 5.85 iyi fiyat, ucuz, beğendim, aldım. Daha düşerse daha da eklerim.
Medvuatçılar kan ağlıyor, borsaya biraz tecrübesi olan tarihi zirveden girmez, yatırım araçları içinde en ucuzu dolar, reel olarak değeri iki yıl öncesine döndü. Bekletebilir, huyudur ama sonunda pişman etmez diye düşünüyorum.
Herkese iyi kazançlar..
ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi ve Askeri İşlerden Sorumlu Müsteşarı Clarke Cooper, Türkiye'nin Rusya'dan aldığı S-400 hava savunma sistemleri nedeniyle CAATSA yaptırımlarının uygulamaya koyulabileceğini ve Türkiye'nin bu sorunu çözmek için süresinin giderek azaldığını belirtti.
Geçtik bu haberi de.
Yok hükmündedir.
Nihat Özdemir'in FETÖ'den gözaltına alınan oğlu ve gelini serbest bırakılmışlar...
İnsanın aklına hemen fidye geliyor...
Olmaz olmaz...İmkanı yok olmaz...
twitterdan
YSK'nin İlçe Seçim Kurulu tarafından, sandık kurullarında zorunlu olarak görev alacaklarına ilişkin belgelerin, okullarda öğretmenlere doldurtulduğu haberleri geliyor....
Bizim elden çıkarmayı düşündüğümüz birkaç daire var ayıptır söylemesi.
Hatta bir tanesini almak isteyen bile var. Fakat şu anki düşük fiyatlardan hemen satmayı düşünmüyoruz.
Fiyatların yeniden yükselmesi zor. Ama en azından bekledikçe kendini biraz daha amorti ediyor (kiralarla)
Satış için kendime verdiğim mühlet önümüzdeki 10 yıl.
Semtteki kiracı profili değişirse daha erkene çekebilirim.
Yine de kararınızı etkilemiş olmayayım. Stratejim yanlış da olabilir.
En son ayhan53 daireyi satıp 5.72 den dolara gomdum yazdıydı
dolartl aylık
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...c3a710d2cd.png
Son dakika: MSB: Barış Pınarı Harekat bölgesinde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı saldırıda 3 asker şehit oldu.
Moskova'daki ateşkes toplantısını bırakıp giden ve Almanya'nın daveti üzerine Berlin'deki toplantıya katılacağını açıklayan darbeci Libya Generali Hafter, Atina'ya gidip temaslarda bulundu.
Bahçeli: "Fetö'nün siyasi ayağını ortaya çıkarmak için iktidar yargıçlara tam yetki verip arkasında durmalı."
Bu lafın neresinden tutacaksınız ki...
Hukuk devleti imiş..
Komik.
Bana asıl dokunan da siyasilerin yargıya yetki verip arkalarında durmaları kısmı.
Yoksa Fetö tümüyle siyasi bir olaydı.
Şimdi temizlik iddiasındakiler, işe kendilerinden başlamak hiç istemediler.
Siyasetin yargıya galebesinin sonuçları bunlar.
Pesküvit adem işin nereye gittiğini bilmiyor mu?
Canciğer kuzu sarması olmasalar, korkmasalar, bir mıhalefet partisi olarak iktidardan ilk soracakları hesap bu olmalıydı.