Tam da seçim öncesi özellikle yandaşlara ait hisselerde ciddi yukarı yönlü hareketler bekliyorum. YTD
Printable View
Tam da seçim öncesi özellikle yandaşlara ait hisselerde ciddi yukarı yönlü hareketler bekliyorum. YTD
İs secim surecine kalirsa bence tam tersi olur böyle hisselerdeCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bu akp gidici.Gitmeden bu marmaris arsasıydı diğer arsalardı yapılacak tüm projeler hızlanır, hızlanmak zorunda. Gelen iktidar bunların işlerine akp kadar kolaylık göstermez.Bu nedenle bu bir yıl içinde bu firmadan olumlu haberler bekliyorum.Zaten 400 milyon dolar kkm ,300 milyon hissede paramız var,ertelenmiş gelir ayağına saklanan satılmış evlerin karları var.Ama takasa bakınca bank of çakıyor ky alıyor falan.Hakiki borsacılar bu kağıtda neler olduğunu ve olacağını çok iyi anlıyor ve biliyor.Siz takaslara fiyata falan bakmayın sadece bekleyin.Ben günlerdir tek lot alım satım yapmıyorum.Hadi satım zaten racona ters de yeni alım yapıp speği kıllandırmıyayım beni de dökeyim diye uğraşmasın diye alım da yapmıyorum.Neticede takaslara bakıyorum da zaten kağıt ellerine geçmiş gibi,dışardaki lotların miktarını biliyorlardır,fazla da şeetmemek lazım:)))))))))))))
Bu kağıtdaki oyun en az 3 yıldır planlanmış,sahne sahne adamlar şirketle ortak bir şekilde oyunu oynamışlar.Şimdi artık abrakadabra zamanı geliyor.Ben 10 ağustosa yakın çok ciddi bir atak bekliyorum.
Ben artık günlük hareketleri takibi bıraktım.1.27 ye götürüp tekrar 1.13 e basmalar investingte onlarca adama 0.90 lar geliyor satın kaçın diye yüzlerce entry yazdırmalar,takasta bank of satışı ky alışı algısı yaratmalar,endeks yeşilken inadına yüzde 3 aşağı basmalar,olumlu haber gelince gene inadına aşağı basmalar veya tepki vermemeler,aslında çok ama çok iyi emareler.Elbet anlayana,ben yakında çok güzel işler olacağını düşünüyorum
Bu hafta alımı abartınca haftalık takasta birinci çıkmışız :))
Keşke 90 milyon dolarım olsaydı da komple takası da alsaydım :))
Benim gördüğüm kadarıyla adam burdan bile mal satmak istiyor takaslarda felan hile yok gizli alan kurum yok zaten hisse kaç olacak paranın da bir maliyeti var 1 sene paranı kitleyip 50 kademe çıksa ne olacak onu faize yatirsan sende zaten o kadar para koyarsın sözün özü bu kağıttan hayır gelmez.
Hayır gelmez diyen yatırımcı elbet başka alternatifler düşünmeli.ben 10 ağustosa kadar tek lor satmam.bu tarz pişmanlıklarım çok oldu .o yüzden satmam.1.11 altı da sürekli alirim
Endeks düzeltmeye girsin 1.11 altı baya lot alırsınız artık
Paranin zaman maliyeti sadece bizim için söz konusu değil.ben bu baskıyı gördükçe daha fazla umutlaniyorum.misal endeks kadar artsa 1.30 falan olsaydı çok artmaz diye düşünürdüm.demek ki hedef buyuk
Alırım.altin baya topladı.altinlari satar alırım.maliyet zaten 1 in altına düştü.az bisi maliyeti artırmanın sakıncası olmaz.
İnşallah dediğiniz gibi olur ama takas ve aracı kurum dağılımında ben öyle bir emare göremedim. Toplama düşüncesi olsa in çık geniş kademelere oynar.
Bence zaten toplu.bank of bir gün alıyor bir gün satiyor falan ya işte o bence çok manalı.bu takaslar palavra.bu seviyelerden ky satmaz.bence o ilk beş aracı kurum dışı işlemlerde bunlar tarafından yapılıyor.ben bile dört ayrı aracı kurumdan işlem yapıyorum.bu adamlar için takas illüzyon u yapmak çocuk oyuncağı.
Ky bu seviyelerden satmıyor.bunlar da ölücu.investingte millete sattırmak için bir yerlerini yirtiyorlar.hep çakal cukal işler.ben 10 ağustosa bakarim.bilanco düşündüğüm gibi gelirse süresiz olarak kagitda yatırımcıyım.fiyat ayrı değer ayrı.bu kağıdın değeri en az 4 olmalı.
Mal alırken kazanilir
Demekki bunlarında hükümetten umutları yok...Sonrası muamma.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni halka arz seker gyo bile gecti bunu ..Anlayan anlar..Bunlar sirketler uzerinden borsada para kazaniyorlar
Segyo(seker gyo) utanin bari..Bu kadar baskı artık büyük beklentiyi düsündürüyor.Mevcut projeler,alınan arsalara yapılacak projeler artan G.menkul fiyatlar,bilancodaki kkm.in getirisi(dolar arttikca)..demekki pasta büyük.sorun.Rabbena..Hepbana diyen herkimse o.Yemek nasip olmaz insallah.neden? Cunkü onca yatırimcının ekmegini yatirımını sana güvenini calıyorsun.Herkimse..Ulusoy unuda sıktılar sıktılar 15 gunde %100yapti...bu isler böyle...
10 yıldır yatırımcı beddua ediyor.Değişen bişi yok😂
1.15 te tutunması lazım yoksa üzer, 1.15 üstünde kaldıkça potansiyelini korur. YTD
İyimisiniz ortaklar..Kur artiyor artikca faiz geliri artiyor.G.menkul ve arsalarin degeri artiyor.Ama hissenin degeri düsüyor.Sira ortakların hisselerini alıp malı toptan götürmekte..Dün halka arz olan seker gyo 1.28 oldu belkide tavan kapatacak.Ne diyeyim.Sebeb olanları Allaha havale ediyorum.
Düşen kanalın sonları yani gayet normal hareketler...Biraz ekleme yaptım, illaki kırılacak o çizgi. 1.18 üstü haftalık kapanışta rahatlar.
Endeksin düşüşünü bekliyordu tam tahmin ettiğim gibi 1.08 lere cekecek
Benzer hareketi BERA'da yaptılar. Taktik aynı esasında. Hızlıca bir ayı tuzağı sonrasında tavan. Kimse ne olduğunu anlamadı.:)
10 ağustos
Fokuslanan fokuslanana :) bir ara 3 aylığa fokuslanıyordunuz.Payron ne isterse o olur ..nereye fokuslansanız boş, yoksa ...Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emsallerine göre bu fiyatlamanın ne kadar komik olduğu ortada, ki 6 aylık bilanço ile bu iyice ayan beyan olacak ve ben burada olacağım. Laf çakacak olan buna göre çaksın. :)
20 şubatda 0.86 idi 3 aylık bilanço iyi gelecek bu fiyatlar manasız dedik bugün 1.15 yüzde 30 civarı arttı.Şimdi de 6 aylık iyi gelecek bu fiyatlar manasız diyoruz,6 aylık gelince bu girdileri alıntılarız.Hissenet in güzel yanı zamanı geldiğinde yanıldık mı yanılmadık mı eski yazılardan anlıyabiliyoruz.Bu kağıt endeksden bağımsız,tüm güzel haberlere endeksin yükselişine rağmen baskı kaldırılmadı.O nedenle ben hedefin büyük olduğunu düşünüyorum,tek lot satmam 1.11 altında da alıcı olurum.
Borsadan azbişi anlıyan hikayeyi kolayca görüyor,bunlar alengirli işler,günü geldiğinde milyon milyon lotlarla tavanlar gelir,alıma fırsat bile bulunamaz.
İnvestingte sattırmak için öyle bir çaba var ki insan gülüyor.Adam gelmiş yahu grafiği görmüyormusunuz hala niye alıyorsunuz falan diye yazıyor.Veya sakın almayın diye 10 tane entry giriyor her gün,bunlar elinde mal olan adamların yazacağı şeyler mı,twitter da da investingte de bu kötüleme kampanyası devam ettikçe ben seviniyorum,ne zamanki millet bu kağıt uçar kaçar diye yazmaya başlar o zaman acaba satsam mı diye düşünmeye başlarım.Daha yolumuz çok uzun.
400 milyon dolar kkm de kemiksiz vergisiz paramız var ,bugünkü kurla 700 milyon cash demektir,300 milyon da hisselere yatırılmış cash para var 1 milyar eder,daha da dolar 6 aylık bitimine kadar baya yardırır,bizim kkm parası artar.1 milyar kasada cash para var,ertelenmiş gelir ayağına satılmış parası alınmış ama bilançodan kaçırılan paralar var,alınan arsalar var,marmaris arsası beşiktaş arsası gibi türkiyenin en pahalı arsaları portföyde ama borsa ederi 1.6 milyar falan.Hadi bakalım öyle olsun.
Hadi size şeytanın avukatlığını yapayım biraz yatırım tavsiyesi olmadan siz değerlendirin.
2017 de holdingden halka arz oldumu oldu.
2020 de önce holdingden halka arz sonra bedelli oldumu oldu.
2021 de bedelli oldumu oldu.
Bu sene Holdingin halka arzı varmı var.
Hep elin taşıyla elin kuşumu yes.
Peki diyorsunuz ya bilanço çok iyi gelecek ama müthiş baskı var hissede.
Acaba burda biraz beklesinde holdingin halka arzını bi görelim sonrada önümüzü görelimmi??
Daha açık yazamıyorum maalesef
Bizim ne dediğimizi n ne önemi var kağıdın sahibi bu ara gitmesin istiyor.beklenecek bunun da günü bir gün gelir
Valla bariz bilanco oyunlari yapmazlar ise 3 aylık boyle geldi ise 6 aylık bunun agbabası olmasi lazim.Ama daha bilanco acıklamaya 2 ay var ve insanları bezdiriyorlar. ustelik kagitta kaldigin surece digerlerinin getirilerini kaciriyorsun.Biliyorlar bilanconun ne olabilecegini Agustosa kadar silkeleyip duracaklar ve lotlarıni artiracaklar.Yeterli mal olusuncada bir haber bir sözlesme bir KKMevduattan gelecek karla show yaparlarda bizde olur mu bilmem.Bildigim bu kagit 5/6/7lerde dolasirken durum bundan cok mu daha iyi idi???
Adam 0.9 dan bile ne satsam kar diyecek durumda bu adam parayı zaten bedelliden kazanıyor diğer patronlar gibi tek gelir kaynağı hisse değil daha borsadaki diğer 4 şirketinde bedelliler yapacak.
İçinde dışında değilim herşey ortada diğer kağıtlarına odaklanıp bedelli furyasini orada başlatacak bu adam böyle büyüyor bu kağıtta da ne zaman bedelli yapacaksa o zaman hareket yaptırır ancak.