Ucuz diye TIR vs yanaştıran varsa FOREX deki parası sıfırlanmıştır.
Printable View
Ucuz diye TIR vs yanaştıran varsa FOREX deki parası sıfırlanmıştır.
demekki 0 a kadar shor degilmis beterin beteride varmis :) fiyat - lerde
Olur mu?? Tam tersi olmasi lazim.. hem tupras hem petkim şu anda stok ve varsa ki mutlaka vardir vadeli petrol kontrat zarari yaziyolar..kim bilir miktar nekadar??...bu rakam tupras ta daha cok olmasi lazim..SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petrole verdiler birazda altina versinler. Yarin sabah 1650 olsun mesela
Brent petrol onemli. Napsinlar wti yi.
Tarihe tanıklık ediyoruz....!
Nasıl bir dönemde dünyaya gelmişiz..
yok aga nasıl bır guc nasıl bır para yaptı bunlar bıze neler yapmaz.....yarın altın alalım belkı tutar.....uzun vadelı
Goktasi mi o yaklasan?
-40$ Ayasofya bidon olayini bosver yanastir tankerleri 10 yillik ihtiyaci stokla :)
23700 altı sofor atlar .....tepkısız kalmamamsı lazım
-24 olmus.......
117400 reverse long ekran kapanır okuycam ben ya diyor çok emin kendinden. Okuyana bizden zarar gelmez takılırız peşine...
tankeri yanaştırmış dolduruyordur
denıze dokuyor abı ....secbulun dedıgı gıbı depolama malıyetı yuksek demekkı......bıde tıcaret durmus.......normal yanı depo parasın9 ıstıooo
blomberg konuğu derki, petrolün bu kadar düşmesi büyük buhranla beraber arkasından dünya savaşını doğurmuştu, benzer şeyler olabilir..
o halde önümüzdeki 20-30 yıl bakteri ve virüs savaşları olabilir diyesim geliyor, Ramazan Kurtoğlu gibi..
neyin habercisi acaba ???
Zorla bloomberg terminalini actiracaksiniz bana :)
Bireysellerden mutlaka vardır da ben amerigadaki fonları kastetmiştim batan olmuşmudur acaba derken. Dowa bakılırsa böyle bir ihtimal yok der gibi duruyor.
Madem tarihi bir gun yasiyoruz tarihi gunu biraz daha pekistirelim . dji altin gumus herseye %10 versinler hersey dussun :)
eee brezilya borsası artı nasıl oluyor??????
Abd de paralel yapıya karşı operasyon haberi vardı duyan oldu mu? Rockefeller ailesine falan diyorlardı asparagas mı gerçek mi acaba
yalnız bist hakikaten taş..........
yarın petkm ve tuprs a oylum oylum fidan boylum yapacaklar...