Bi de kitap yazmış , imzalıyor, kitapta ne anlatıyor acaba , ilacı nasıl İndra Gandhi' ledim mi???
Printable View
Bi de kitap yazmış , imzalıyor, kitapta ne anlatıyor acaba , ilacı nasıl İndra Gandhi' ledim mi???
O kitapta bu oyunları perdelemek için olmasın? Masum,kimsenin hakkını yemeyen yardımsever tertemiz imajı !SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün bu oyunların hissede bulunan orta büyük ölçekli yatırımcıları bıktırıp usandırıp pesettirmeye yönelik olduğunu düşünüyorum.Bu yatırımcılarda hisselerine adeta Japon yapıştırıcı ile yapışmış bırakmak istemiyorlar.Bu hissede orta uzun vadeci çok sayıda sabırlı istikrarlı pes etmeyen yatırımcı profili var.Orta uzun vade düşünenler eninde sonunda mutlaka kazanacaktır diye düşünüyorum.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taban olması için ne neden var çimento lar tavan bu yapı malzemesi üretiyor, kağıt temizlik üretiyor, ilaç üretiyor zaten şu an ve her daim ihtiyaç malzemesi neden taban oluyor battık mı?
[QUOTE=Desidero74;6306644]Taban olması için ne neden var çimento lar tavan bu yapı malzemesi üretiyor, kağıt temizlik üretiyor, ilaç üretiyor zaten şu an ve her daim ihtiyaç malzemesi neden taban oluyor battık mı?[/Q
-------------------------
Evet tek ihtimal batmış olması!Başka hiç bir seçenek bu durumu açıklayamaz.
Bugünde işlem sırası durdurma bildirimi.Bu hissede olanlar gerçekten büyük rezalet.SPK bir an önce etkili bir şekilde devreye girmelidir.Ben yaklaşık 25 yıldır borsadayım böyle bir rezalet inanın görmedim yaşamadım.
Deprem sonrası battaniye fiyatlarını yüzde yüz artıranlarla hissesini depremi kullanarak her gün yangından mal kaçırır gibi taban yaptıran aynı zihniyettir.Bu zihniyette şuur altın da vurgun yapma isteği yeğanedir.
Resmen soyuyorlar başka bir şey söylemeye gerek yok
Vitra 750 adet seyyar tuvalet göndermiş. Hijyen ürünleri için de Tır göndermişler. Hazırlıklı olmasalar yapamazlardı.
Eczacıbaşı Topluluğu
Afet bölgesindeki sağlık ve hijyen ihtiyaçlarına destek vermek üzere, 175 mobil tuvaleti VitrA, Selpak ve Maratem'in desteğiyle kullanıma sunduk.
Bölgenin acil gereksinimlerine katkı sağlamak için yetkili kurumlar ile koordinasyon halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
https://www.linkedin.com/posts/eczac...member_desktop
Kılıçdaroğlu SPK önünde en azından birileri ky için uğraşıyor bu güzel di
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MSCI Türkiye endekslerinde değişiklik yapıldı
10/02/2023 06:34:24
MSCI, endekslerinde yaptığı çeyrek dönem gözden geçirmesi çerçevesinde, global standard ve small cap endekslerinde yer alan Türk hisse senetlerinde değişiklik yaptı.
MSCI Global Small Cap Endeksleri içinde yer alan Türkiye Endeksi'nden 3 hisseyi çıkarırken listeye 9 hisse dahil etti. Small Cap endeksinden çıkarılan Koza Altın ve Pegasus Hava Taşımacılığı, MSCI Global Standard Endeksleri içindeki Türkiye Endeksi'ne dahil edildi. Endeks'ten çıkarılan hisse olmadı.
MSCI Small Cap Endeksleri içindeki Türkiye Endeksi'nden Koza Altın ve Pegasus'un yanı sıra Borusan Yatırım çıkarıldı.*
Bu Endeks'e Çimsa Çimento, Eczacıbaşı İlaç, Ege Endüstri, Gen İlaç, Kimteks Poliüretan, Qua Granit, Sarkuysan, Selçuk Ecza ve Zorlu Enerji dahil edildiler.
MSCI yaptığı gözden geçirme ile global stardard endekslere 34 hisse eklerken, 24 hisseyi çıkardı. Global small cap endekslerine 157 hisse dahil olurken, 110 hisse çıkarıldı
*
Foreks Haber Merkezi (*haber@foreks.com*)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Bu hissede birilerinin manipulatif baskılama yònünde kötü niyeti devam ediyor.SPK in bunca açıkladığı olumlu kararlara rağmen.Bu hisse ye hakim ptrn ..da gerçekten büyük sorun var.
Halen akılları üstten satıp aşagılardan alma peşindeler.Yazıklar olsun gerçekten!Hissenin üzerinden ellerinizi çekin yeter.
millet tavana yapistirdi bu hala hain hain mal toplama derdinde.
Hisse tavan yapıyor.Tavanda 200.000 lot alıcı varken tavandan mal satıyor gibi yapıp yatırımcının boğazını sıkmaya çalışıyor.Bunları yaparken ben büyük bir şirketim diye düşünmeden halen ali cengiz oyunları peşindeler.Yazıklar olsun.SPK bundan sonra kesinlikle bu hisseyle ilgilenmelidir.Umarım ki bu hissede yapılan manipulatif hareketlerde SPK in takibindeki hisselerdendir.Malum SPK n bazı hisseleri takibe aldığıher yerde konuşuluyor.
Kap var beyler Ek 29346
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1113678
Beklenen arsa haberleri bunlardan birisi idi sanırım güzel bir gelişme
Sarıyer ayazağa arsası 75.000 metrekare büyüklükte iyi konum da bir arsa.Yüksek kat imarı var.Haber hissenin toparlanıp kendine gelmesine neden olacaktır.Kartal arsasında da çalışmalar devam ediyor.Fazla söze gerek yok!
-------------------------------------------------------------------
Sen ne güzel bir ky cısın Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasada gayrimenkul işi çok seviliyor bakalım artık Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünde ilk 5 ve ilk 10 aracı kurum alış satış farkıyla oynuyorlar.Manipulasyon devam ediyor.
Hisse üzerindeki baskıya,manipulasyona aynen devam ediyorlar.İnanın istediği kadar mal alamıyorlar.Baskının asıl nedeni de bu.
Afet döneminde yaptıklarını beğendim. Dün daha önce sattigim payları yerine koydum. Kartal projesine uzun süre baslamayacaklarini düşünüyorum. Ayazağa yeni yapılaşmanın zorunlu olduğu " orta aks" denilen bölgede, doğru bir tercih ve karar. Ecyap'in ülkedeki yapılaşma eğiliminden daha sınırlı düzeyde etkileneceğini, buna karşılık Esan'in hammadde temini işlerinin aynı hızda devam edeceğini düşünüyorum. Topluluğun en güvenilir yani da satışlarının %60 'dan fazlasının dış satım olması ve işlerinin artan ülke riskinden minimum düzeyde etkilenecek olmasıdır. Spekülatör ne yaparsa yapsın!
Dün ve önceki gün borsa geneldeki yükselişe ayak uydurmak için zoraki yükselmişti.Bugün onun acısını çıkarıyorlar.Çok acımasız şekilde manipulatif hareketler devam ediyor.Birazdan işlem sırası durdurma gelirse şaşmayın.Ayazağa arsası inşaat görüşmeleri yok sayın gitsîn!Ne yaman patr...bunlar ne acımasız spe...tör bunlar.Sabrın sonu iyi olacaktır.
yaklasık 24-28 milyarlık hasılat getirir genelge arsa sahıbıne yerine göre değişsede yüzde 40 hasılattan para verirler bu da 10 milyar para şirketin kasasına girer tabi bunlar benim tahminlerim bakalım tutma oranı ne olur
Problemin kaynağı patronun kendisi
Ne kapları hiç etti bunu da edecektir ve etti de
Kâr olmuş olmamış bir anlamı yok
Sadece o istediği zaman gidecek hepsi bu
Ahlâk değeri olmayan bir tayfa istediğini yapıyor SPK BIST tin denetlemesi gibi bir derdi yok zaten ortada böyle bir kontrol mekanizması kalmadığı için herkesin yaptığı yanına kar aylardır BIST ye ne kepaze İşler çıktı hepsi ortada olmasına rağmen tık yok patron da bu şekilde pisliğe devam ediyor durum buRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet ptr...sürekli manipule hareketler içinde.Bugünde olduğu gibi!SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün kendi güçlerini göstermek için şov yaptılar.Kapanışa yakın 27.80 seviyesinden 2.803.000 lot işlem oldu.Bunların büyük çoğunluğu satış tarafındaydı!Ama kim aldı kim sattı?Tabiki bir cepten aldı diğer cebine koydu.Algı operasyonu yapıyorlar.Korkutmak kaçırmak ana temalarıdır. Manipülasyon yöntemlerini arada bir değiştirerek dikkat çekmemeye çalışıyorlar.Ancak her şey ortada.Güneş balçıkla sıvanmaz ki!
Aciklanan sonuçlara göre Eczacıbaşı tarafı olduğu sözleşmelere uymuş, gerçeğe uyan mali sonuçlar ve özenli hazırlanmış faaliyet raporu ile bu durumu teyit etmiştir.
Hasılat ve esas faaliyet karı kötü,yeniden değerlendirme bomba defter değerini ve net karı uçurmuş..bir yıl öncesine kadar defter değerininin gerisinde kalan fiyatlama çok üzerinde seyretmeye başlamıştı,demekki tesadüf değil bilenlerin işi,2023 1. çeyrekte çok bozmaz umarım.
Daha önceki yıllarda yapmadıkları degerleme ve açıklamaları bu seferinde yapmışlar.