Hocam, Cem uzan rüyalarıma giriyor, bana şunu diyor: Sana bedava Ev vereceğim, diyor. :(
Printable View
Dolar 50 kuruş olacak demişsiniz, olur. Mazot bedava olacak demişsiniz o da olur. Ancak domates 3TL olacak demişsiniz, sizi aklıselim(!) davranmaya davet ediyorum lütfen.
Nüfusumuza oranlarsak, domateste dünyanın en büyük üreticisiyiz:rtfm:. Buna rağmen domates 3TL olacak söyleminiz gerçekten dalga geçer gibi olmuş. Teessüf ederim.
Zaten ülkeyi satın aldılar. Şuan krizde olmamamızın nedeni tüm bankaların yabancıda olmasından.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hafta sonu Çanakkale ye gitmiştim , Domat ın ülkemizdeki ana merkezlerinden . 8 tl ye yol kenarında tarladan toplayan çiftçiler satıyordu. İstanbul da bu akşam market de 11 tl etiket gördüm. Tavuk etinden pahalı.
Ayıp olmasın oran da paylaşayım. Rodeo dolar a günlük %4 . 4000 dolar vadesiz de kalmak şartı ile.
4000 boşta kalacaksa ne anladım ben o işten? Yaramaz.
Yine ING ile Burgan dolarda en iyileri sanırım.
Burgan'a şimdi baktım 4.15% yapmışlar bu arada. O zaman ING de geride kaldı.
https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/b...-mevduati.aspx
burgan hesap işletim ücreti alıyor mu vadeli hesaptan?
verirler buyuk ihtimal ama hesap acılacaksa acılmadan once musteri temsilcisine valor var mı yok mu uyarmazsanız defteri elinize aldıgınızda 1 gun valor gecirdiklerini gorursunuz ..bu durumda aldıgınız orandan 0.25 eksiltiniz. ..bu arada hesap isletim ucreti gecen sene yasaklandı hicbir banka alamaz almaması lazım .
100 bin için faizi 14 bandının üstünde hangi bankalar var ?
Lütfen faiz dışı artık bir şeyler yazmayalım, epey ayıp etmişiz forum ahalisine.:Sad:
burgan % 14,6 civarı hoşgeldin faiziyle topladığı yüksek maliyetli mevduatını ne kadar faizle satıyor ki?
ing 13,5 buna göre bayağ geride kaldı.
TL karşılığı döviz depo işlemleri bu faizi arttırdı şirin baba. Aynı zamanda piyasa yapıcı olamamanın verdiği mevduat toplama hırsı da var. Diğer banka piyasa yapıcı, mevduat toplama rekabeti ve müşteri portföyü kazanma ihtiyacı olmasa glp'ye kadar çekebilir faizini.
YKB online işlemler 13.30 olmuş.
Burgan 4.15% olmuş
Mevduat ve Swap Burgan varmı?
Bu mevduat faizi şöyle böyle yükseldi haberleri ne zaman basına yansısa ardından feci bi sopa geliyor.
Dur bakalım bu sefer ne olacak.
Sayın JonDowes,
"TCMB'NİN TL DEPO KARŞILIĞI DÖVİZ DEPO İHALESİNE 8,41 MİLYAR DOLAR TEKLİF GELDİ".
Sanırım daha önce bu kadar yüksek teklif gelmemişti. Nasıl yorumlarsınız.
Pazar günü bir bankanın üst düzey bir yetkilisi ile görüştüm.."2017 de belirsiz bir anda 3.65 görülecek ancak TL değer kazanmaya devam edecek" gibi bir öngörüde bulundu ve kurumsal olarak da böyle düşünüyorlarmış..
"Ben katilmiyorum açıkçası bir ters dönüşte 3.85 ler tekrar görülecektir " diyince yüzü biraz endişelendi..Bence bankaların bazıları shorttalar ve bir panik de en çok long olacaklarda onlar ..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkez Bankası'nın haftalık verilerine göre yılbaşından nisan sonuna kadarki dönemde bankalardaki TL mevduat hesapları yüzde 0.32 artarken, döviz hesaplarının TL karşılığı yüzde 12.66 arttı :kmk:
http://www.milliyet.com.tr/yazarlar/...tiyor-2446288/
3.50 dolar sat kampanyası mağdurları dolarlarını yerine koyuyor sanırım
Kendi başlığımda detaylı anlattım. Burada özet geçiyorum: Londra'daki swap faizleri düştü bu yüzden bankaların para kazanma marjı arttı. Taş atmadan kol yormadan bedava para kazanılmayı bekliyor. Onlar da TCMB'den olabildiğince yüksek tutar almak için tekliflerini katlıyorlar. TCMB'ye 12.25'ten sattıkları TL'yi Londra'dan 11 civarından geri alıyorlar. Her işlemde %1.25 kılçıksız net getiri. Bir banka her gün 300 milyon TL böyle al-ver işlemi yapsa; her hafta 360 bin TL net getiri... talep olağan ve beklenen bir durum. Dolar kuruyla ve mevduat faizleriyle hiçbir direkt ilişkisi yok. Aksini iddia eden kimi twitter ekonomistlerini dikkate almayın, boş tipler ekonomistim/analistim diye ortalıkta cirit atıyor. Sorsanız swap nedir diye, 2 cümleyle özetleyemezler.
15 i gören yok galiba daha değil mi . Gören duyan var mı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
250k, 32 gün
Vakıfbank 13.20
teb 13.50
Şeker 13.50
finansbank 13.70
denizbank 13.70
halkbank 11.25
Saygılar.