Tupras petkim long gelsin haberler :drunk:
Printable View
Tupras petkim long gelsin haberler :drunk:
ne buldularsa karadenızde bulsunlar yıne, akdenızden gelecek mujdeden hayır gelmez su anda.. hatta akdenızde bır sey bulamasak o daha bıle pozıtıf etkıleyebılır...
Hesaplamama göre yabancı takasında geçen hafta ISCTR 70 milyon TL kadar artmıştı, İş Yatırım orada satıcı oradan onay gelmeden hareket zor.
bankaların üzerine ÖKÜZ OTURMUŞ...çıkaralım şu bankaları endeksten...:)
akdeniz bulursa tkfen..
karadeniz bulursa petk tuprs...
Diyarbakir da 5 ton esrar ele gecirilmis haber buymus :kahkah:
akdenızden kımseye mujde olmaz su sartlarda... ıstersen dunyanın en buyuk denız rezervını bul... hatta buyuk bulunursa kavga da daha buyuk olur, daha bıle kotu... uzun vadeyı bılemem, 10 sene 20 sene sonrayı... bugune yarına fayda yok ordan...
karadenız ıs yapabilir...
5 dakikaya coni öncü 1 ve 2. Taburlar damlar. Sonra 5 te de coni 1. Tümen operasyona gelir. Yönü yine onlar belirler işemeden izlemeye devam bende yon yok su an ama çok iyi kar yazdım bugün dün kötüydü hafta genel olarak iyi. Trend olmayınca islem yapmakta zorlanıyorum senin gibi 35 üstü short giremem bisey görmem lazım onun için mutlaka. O yüzden öyle pivot etrafında dönünce bana cok kaybettiriyor neneSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her an yeni bir keşif haberi gelebilir. Short olanlar dikkat etsin derim.... tüpraş ve petkim önden habercilik yapıyor zaten..
banka alma da ne alırsan al pıyasası valla... çöp bıle alsan daha ıyı...
hatta çöp alsan oldukca ıyı, çöp almaya elın gıtmıyorsa bari sanayı alacaksın el mecbur...
BBHT de ekonomisti yüksek kur düşük faiz modelini anlatıyor. Bankalar bu modelde en çok zararı görür öz kaynaklar TL.
Bu politikadan çıkışı görünce anında banka alıp sırtını yaslamak lazım.
GARAN'ı almayı bırak bir de basıp kademe indiriyor...vebalı gibi...
biride azıcık KCHOL alsa, garip kaldı
Tüpraşın 79 dan kaçıncı dönüşü sayamıyorum artık, en gerzek insanların bile rahat para kazanabileceği bir borsaya sahibiz şükürler olsun...
Hamdolsun leş gibi bir borsaya sahibiz
Geçmiş olsun Sayın Bozkurt.
tüpraşı geçen gün sattık ya coşmuş yine. dün petrol düşüyor diye almaya korktuk ama yine bi bildikleri varmış demek.
petkim önden dürtüyordu bişeyler yapacağı belliydi de tüpraş totoşluk yaptı..
yine bütün dünya yeşil endeks 110 bine gelmiş ve bankalar ekside...
durum ne kadar kötü olursa olsun bankalar bu kadar kötü hareket etmeyi hak etmiyor.
PETKM'de kademeler çok dolu, gitmez diyorsun bir anda alabiliyorlar, EKGYO ve YKBNK da öyle.
O tip hisselerde hacim göstergeleri bence önemli.
Interacting factor dediğin gibi böyle shortçu düşmanı borsa dünyada yok...
Öyle köklü ekonomi politikaları sessiz sedasız derinden değiştirilir..
Mesela RTE nin 2015 den beri faizle bu kadar oynamasının nedeni ne rahip ne dıj güçler ne şu ne bu..
Tastamam bu..
Adam düşük dolar kuru istemiyor...Nokta..
O yüzden Takip ederek birşey elde edemezsin..
Bugün o politikanın tartışılması tv de!! dönüşümün işareti bile olabilir mesela..
Bankalara ölümüne basıyorlar..
Biraz akbank aldım anında kademe bastı adam mesela..
30 40 50.000 lotun bile peşindeler öyle söylim..
Vatandaş KCHOL ve SAHOL nispeten güvenli diye alıyor onları da baskılıyorlar.
SAHOL karanlık odada düşerdi tersine son dönemde 2-3 kademe yükseliyor, ilginç bir durum.
Tupras da les100 un en rezillerinden biri su fake haberler olmasa 40 lara dusecek
petkime tavan çektirirlerse tüpraşa alıcı devam edebilirde alttan alan kar eden hemen satıyor gibi görünüyor.
yine asparagas olabilir. dolarda hiç düşme yok. endekse alıcı gelmiyordu. hareket olsun diye petkime dalıp diğer hisselere alıcı çekmeye çalışıyor olabilirler. bankalara alıcı gelmedikçe ben yükselişlerin kalıcı olacağına inanamıyorum :)
günü birlik yaşayan bir devlet olduk.haber pompala doları düşür dolar ödemelerini yap .nedense böyle hissediyorum.
Global piyasaları altın ve euro ile manipüle ediyorlar düpedüz. Masayı gelip birisi devirirse ortam karışır
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Moody's: Petrol fiyatları 2021'e kadar 40-45 dolar arasında kalacak
Dow yine ucuyor helal olsun
30 bin uzeri icin duzeltmesini de yapti
grafiğin olduğu yer açısından bankalara hala mal vermelerinin anlamını çözemiyorum...
sıkışma şu an için yukarı kırılmış durumda..
https://i.hizliresim.com/HRYvXP.png
tuprs 85 üstüne gitmesi gerekir...