Ustadim bu sessizlik guzel aslinda
Kasitli birseyler olduguna delalettir
Ben oglenden sonra bir aciklamayla ucuracaklarini dahi dusunuyorum
Ytd
hadi arkadaş
yapın şu açıklamayı artık :)
Ayların primini bir anda sildiler. Ama bu hareketler normal değil arkadaşlar ben zaten hissede yakalandım çok takip etmeyeceğim kısa sürede toparlarız inşallah. Şunu da anlamıyorum bir adam değişikliği de bu kadar can yakmamalı hadi dolar çıktı ulan bütün rekor kar açıklayan şirketler nerdeyse -10.
Tüm denemelere rağmen 1580 üstünü atamayan borsa için bi bahane lazımdı.o da tamam oldu rahatladı.
bu şekilde düşüşler bana göre fırsatlar çok nadir olur.
Borsanın başını bekleyen herkes, bu günleri kaçırmamalı.
Eğer böyle günlerde küplerinizi fulleyemiyorsanız. Böyle günleri boş geçiriyorsanız para kazanamazsınız. devamlı böyle oluyorsa, size pahalıya mal olan bir iş peşindesiniz demektir.
PAÇAL kelimesi çeşitli anlamlarda kullanılıyor. ne anlamda kullanılırsa kullanılsın PAÇAL kelimesi ciddiyetten ve teknikten her zaman uzaktır. faydasızdır.
Borsa da hisse almakta satmakta teknik ve ciddi bir disiplin ile yapılmalıdır. bu sistemi her borsada oynayan kişinin edinmesi ilk şarttır. herkes kendine göre bu disiplini kendince oluşturmalıdır.
bu gibi düşüşlerde her %7,5 düşüşte hisse alırım ve 3 kademelik alırım. yani her kademede 100 lot alıp satıyorsam 300 lot alırım demek istiyorum. satarkende her kademede 100 lot satarım. sistem devam eder.
eğer %10 düşsün oradan alayım derseniz. borsa %10 düşmeyebilir. eğer %10 düşerde sizde paranızın hepsine hisse alırsanız tekrar %10 düşerse yine para kazanamazsınız.
borsaya girdiyseniz. gereğini yapın. kavgada dayak yiyenler her zaman korkaklar olmuştur.
bence çok güzel bir katkı koymuş arkadaşlara,
forumdaşlar adına teşekkür ederim.
bankaların bozulacağını da söylemişti.
kaos falan demişti.
normalde 1,30 a aldığım SKBN K 1,21 e aldım
yani banka fiyatlarına kaos daha gelemedi demekki.
belki ileride gelir. bir liraya da belki banka hissesi alırız.
buraya kadar iyide.
bu fiyatlardan sonra ne yapmamız lazım.
nasıl bir strateji uygulayalım.
2. bir %10 düşüş olacakmı,
yoksa buradan mı yukarı döneceğiz. yol haritamız nedir.
borsada geleceği gören, kızılayın göbeğinden bizlere ulaşan arkadaşın bilgeliğinden cevap bekliyoruz.
fuatım bana vermesi gereken 50 tl yi almıyorum.
ben onun okuluna kayıt olacağım.
kayıt parası kaç paraysa verelim.
bekliyoruz.
Regal üstadım ne yaptınız
Webster üstad sopayla kovalayacak bizi
kadifemize bakın dimdik ayakta..
bu millet bu oyunları yemiyor artık.
webster den daha çok şey öğreneceğiz. tabak sevdiği deriyi yerden yere çarpar. sevdiğinden değil tabi. iyi köselemi, deliği akarı varmı. işledikten sonra gider yapar mı? bütün bunlara bakacak tabi. ben bir zamanlar erdemirin saat kaçta yükseleceğini, ne zaman düşeceğini biliyordum. bu bilgeliğim 3 ay falan sürdü. daha sonra bizim arkadaşın aracı kurumda ki bir üst kademeye geçmesi sonunda bizim bilgelik bitmişti. suyu çekilmiş değirmen gibi kaldım. sabahları yatakta keyften bi fazla sesli bile ossurmaya başlamıştım. tabi iletişim kesilince tiyo kanalı tıkanınca ossuruğumuzda kesildi.
2 lot Konya aldım.
düşerse 4 lot daha alacağım.
sonra bir sonraki hafta
2 + 4 yine yapacağım.
kardaki senetlerimi sattım. kötü durumdaki senetlerimi toparlamaya çalışacağım.
böyle bir plan yaptım kendimce.
Daghl de kafa kesip lukse dosedim
Ne pandemi ne baska zaman ben boyle borsa gormedim goreniniz oldumu
yarın kadifeye de ekleme yapacağım. şu mk bakkalı çok canımı sıkıyor. yemin ediyorum kafa keseceğim artık burama kadar geldi.
İslatip islatip dovuyorlar
Yapmayin kaba yerlerime vurun diyorum bacak arama dogru vuruyorlar
Lan sebebi olsa valla icim yanmayacak
Agbal kim ya
Gitti diye boyle olacak
Üstadım size güvendik borsaya girdik tokadı yedik. Bundan sonra çaki üstadı takip edeceğim.
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadım işte buradan da belli işte yalan dolan.
Rusya askerleri vurdu Suriye’de endeks tepki bile vermedi.
Ne Naci agbal’mış ya.
Ne değişti ne dünden bugüne ne değişti?
Real faiz ortada. Bütün inatçılığımla bu olanlara inanmıyorum. Dolar yeni bir bant bulur endeks de toparlanır. Bu düşüş kademeli alım için fırsattır.
Ytd,
Naci Ağbal mb nin özerkliğinin sembolüydü.
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugünler geçince Webster yazacak,
herkes korkarken bir tek ben fuatım ve regal üstad kademeli mal topladı diyecek 😀😀
Ogün elimizde viskiler olacak ben regal üstada soracağım ipi nasıl atlayacağız ayağıma dolanıyor diyeceğim.... o da diyecek Fuat sana yazdık forumu iyi takip et diyecek.
o günler uzak değil :)
Bu eski şaplak yazarına piyasa yakında faiz artırttır.
Piyasamız tükürdüğünü temizletme ile ünlüdür.
Bakın görün...
Chucky yeşil parkalı bebek...
Günaydın oynak beyim :)
Kaçtığım yok be. Sabah eve geldim. Gözlerim kapanıyordu uyudum biraz.
Full malda yakalandım işte. Ne diyeyim ki? Şurada 3-5 tasarruf edeyim birikim yapayım dedim 8 aydır kazandığımı 1 günde aldılar oynak beyim ne diyeyim? :( Köylüye bak tabanda alan yok. Maliyetime geldi neredeyse satsam alan yok. Yarın o da zarar yazacak. Ne aylık kazanç kalacak ne de kâr. Komple zarar.
Söylenecek söz mü kaldı? Ne yapayım nerelere gideyim.
Allah belalarını versin deyip ekran kapatacağız artık yapacak başka bir şey var mı oynak beyim?