hedef 20,000 puan devam...
https://i.hizliresim.com/5hpf2pp.jpg
Printable View
hedef 20,000 puan devam...
https://i.hizliresim.com/5hpf2pp.jpg
gunaydın arkadaşlar dünden long pozda kaldık amam uzulmeyin 1480-1490 aralığında bir yerlerden döneceğiz viobda...xu100dede 1376yı görüp sert toparlıycaz gibi...ondan sonra ver elını ralli ...öğleden sonraya kadar dibi görüp toparlarız inşllah ...hadi Allah sabır versin benim gibi londa kalanlara:)
Endeks pandemiden beri ilk kez 50 hafta ort. destek altına inmişken long poz açmak mantıklı değil. Long severlerin kenardan izlemesi bugün daha iyidir.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sistem aynı. Dışarıdan yüksek faizle dolar borçlanılacak tekrar, sonra kamu bankaları üzerinden halka ucuz kredi dağıtılacak. Ağzında dişi olmayan adamlarda yeni passat, rezidans alımına başlayacak. Aynı senaryo.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4900 kontratı ne verdi be
Abi buna herhangi bir teknik tmeel analiz mümkün değil ortada birşey kalmadı heralde
sıkın dişinizi ralliden once son gun bugün:)hayırlı cumalar...
Memleket kriz bedava :). Gerisi yeni ayda zamlayacaz. Birde toaso spek kimse onu tebrik ediyom :)
https://i.hizliresim.com/5wnf2t0.jpg
Tarihi dib
La teknik analiz ne diyir 10 senedir hahaha
bunlardan birisi yönetim kuruluna güreşçi bir yandaşı getirmişti, bir diğeri ise halka açık bir şirket olmasına rağmen kar etmesek de olur ("bu sene kar yılı değil ar yılı") minvalinde bir şeyler söylemişti ucuz kredileri ve operasyonlarının karsızlığını savunmak için..
Millet gözüne far tutulmuş tavşan gibi..
Oysaki 4 gün önceki yerde borsa..
Ama 2000 puan kaldırıp vurdukları için arzın dibine indi sanılıyor..
Algı işte..
Doları 3-4 kuruş verseler Yüzde 1 artıya fişekleyecek gibi bir havası var walla borsanın..
1509 long lara ilave mi yapim diye düşünüyorum..
Hahahahahahahahahhahahahshahaaha la kağıtlar tarihi dib olmuş hala borsa diyor ahahahaha
pazartesi konut faizleri de düşer.
ya herro ya merro deyip bir de ev almalı. herkes ekmeğinin peşinde :plc:
bearbull üstad şak diye bulur şimdi. :oleyo:
abi kimseye söyleme :he:
ekmeğimi elimden alma ahskjsk:kahkah:
Sayin yönetim sevgili arkadaslar ben mobil uygulama kullaniyorum. Topic'e her girisimde eski bir tarihte açılıyor, mecburen kaldigim yeri bulmaya calisiyorum. Yardimci olur musunuz
1,2 de hdfgs listeye takıldığında aldım sattığım fiyatı tam hatırlamıyorum ben sattıktan sonrada oldukça yükseldi. 3 kere bölündü üzerinde biri bedelli olmak üzere. sermaye artışı vs.
benim yazdığım fiyat bölünmeden önceki 1,2 :oleyo:
twitter üstadn biri çıktı dedi kar çok iyi geldi. hisse bedafa diye :oleyo:
orası tarihi zirvesinde şuan :he: hisse hakkında yazdığı gün hissenin tarihi zirvesi olarak kaldı resmen ajfskj
o nedenle temel bana göre aldatıcı olabiliyor. tabi zamanlama önemli. zaten ralli yapmış bir borsa ve hissede grafik ucuz değilse temelinde tekniğinde pek bir anlamı yok.
oğul Bush görevi bitmiş gitmiş, Obama görevi bitmiş gitmiş, Trump görevi bitmiş gitmiş şimdi de Biden görevde koskoca amerika o kadar lider değiştirmiş Allah reisi başımızdan eksik etmesin bu kadar dış güce rağmen hayra alamet olmayan ilişkilere rağmen
THY TCELL artıda..TUPRS daki adam mal çekiyo tahtadan..
EREGL birisi öksürse yüzde 5+ yapacak modda..
Bi bankalar leş gibi yapıştılar dibe yine..
Yurtdışı 2 gün çok ciddi toparladı dipten ..
Bilemiyorum çok fena fişekleyecez sanki..Nerede o eski düşüşler manda boku gibi yapıştırırlardı ..
Hele küçük kağıtlar boncuk gibi yüzde 14 15 20 eksilerde...
Şimdi bakıyorum en çok düşenler listesine taban olan kağıt yok yahu..
vadeli buradan 1500e gelirse bendeki long olacak.
Faiz indirmese o ihtimal masada idi deeee..
Sanmıyorum şimdi..
O mart evvelinde 80.000 den 160.000 e gitmiş bir borsa vardı..
Şimdi zaten 6 aydır aynı seviyelerdeyiz..
Ani faiz artışı+naci ..nacinin görevden alınması...çok sağlam bi operasyon idi kasım mart arası..
Bi ton endişe çöktük çökecez öldük iştee şimdi tamamız falan ama borsa 4 gün önceki değerde..
Hani yeni diplere yuvarlanıyor olmamız lazım idi..
Esas dün yüzde 3.5 4 düşmemiz lazım idi..
Üzerine birde biden ile iyi gitmiyor...3-5 market açıklaması geldi..
bi yüzde 3-4 daha vermeleri lazım idi..
ama ı ıhhh...
burnuma sağlam spekülasyon kokusu geliyor..
bi tuhaflık var..
tek elden yönetilen borsa faiz döviz..
faizi indiren güç ile borsayı yapan güç aynı anasını satim..
ne halt yiyecek ..anca tahmin edebiliyorsun..psikolojik çıkarım falan..
yoksa doları 9.20 ye sürerken borsayı da 160.000 lere sürebilir..
yada doları 8.70 lere basıp sürebilir..
yada haftasonu bi haber..borsa pazartesi taban..
buralar artık tamamen kumarhane oldu..
şimdilik dönüş emaresi yok.
dün çok sağlam mal gömdüler. hemen yukarı dönmesi düşük ihtimal.
ikili dip yapıyor nokta
Dayı kağıtlarin bazıları bugün dip yaptı yeni. Yani TL olarak bunu shortlamak mermiye Kafa atmak gibidir..
Türk Lirası, Arjantin Peso'sunu da geçerek 2021 yılında en çok değer kaybeden para birimi unvanını aldı.
dünya bizi kıskaniiiiii