yorumsuz.....
rakamlar böyle çizmiş....
https://i.hizliresim.com/mq2ryg5.png
Printable View
yorumsuz.....
rakamlar böyle çizmiş....
https://i.hizliresim.com/mq2ryg5.png
Değerli forum arkadaşları,
Bugüne kadar hiç bir şekilde böyle bilgiler yazmadım.Ama artık iyice canım sıkılmaya başladı.Eski bir Tekfen çalışanı olarak, yıllardır hisseyle duygusal bir bağ içerisinde bulundum. 3 kuruş temettü alacağız diye hisse ile vedalaşmadım.Kendisinden kazandığım parayı kendi hissesine yatırdım.Lanet olsun diyorum. Şu an için hiç bir bağım bulunmuyor. Sadece öğrendiğim kadarıyla 1 yıl önce alınmış olan Kırıkkale Rafinerisi işi 1 Haziranda başlıyormuş. Bu haber KAP ta yayınlanırmı ve hisse fiyatına etki edermi ? Ayrıca 1 sene beklenmesinin sebebi ne olabilir? Herkese bol kazançlar.
Ali Nihat gokyigit denen geberesi bunak damadin borclari icin satmaya doyamadi Hepsini sat cehennemde yanasilar hepsini satin . Sizin gibi asalaklardan kurtuluruz!!!!
Hisseleri kim almış ki ortak ?
Halka mı gitti yoksa yine uzanlar mı almış
Göz göre batırıyorlar şirketi, farkındasınız değil mi
Uzel Holding den sonra 2. Büyük organize iflas sürecine bizi de çerez yapıyorlar
Biz Toros ‘ un arazileri bile daha fazla eder diye kendimizi avutalım
İnşaat borçlanır, borçlanır son anda daha da büyük bir zarar açıklar
İnşaat’ ın bilançosunu bilen, gören var mı ?yavaştan oraya sermaye enjeksiyonu başlarsa bilin ki arkası da gelir
Toros ‘ un arazilerini 3-5 kuruşa peşkeş çekerler borçları kapatmak için
Biz de elimizdeki hisseleri tuvalet kağıdı olarak kullanırız
Nasıl senaryo ??
SPK alooooo
Sayin Balikci
Olasi bir senaryo Ama ihtimal olarak cok dusuk . Artik insaatta yazacak zarar kalmadi , merak etme yeni is alamiyoruz bundan kotu olmaz 😃 koskoca tower , araziler, Gubre fabrikalarini peskes cekebilecek got yok bunlarda . O kadar da degil !!
Sn maximetu; :hi:
ALi Pandır tekfenin başına geleli 1 yılı aştı.
Geçmiş performanslarını inceleme imkanı bulabildiniz mi?
Fikriniz nedir?
Tekfende neler yaptı? Bundan sonra bir şeyler yapabilir mi?
Birkaç cümle ile ifade edebilir misiniz?
Saygılar, hayırlı işler dilerim.
Not: an itibariyle tekfende pozum yoktur.
Sakıncası olmaz ise bende bir cevap vereyim. Ali Pandır 'ın şirkette gerçekten ne yaptığı veya bir şeyler yaptı ise etkisinin ne olduğu belli değil. Ama şunu söyleyebilirim, şirket o geldikten eskiden faaliyet raporlarında verdiği ciro ve kar tahminlerini bile söyleyemez oldu. Şirket te YKB ve CEO var mı yok mu belli değil. Atalarımız adam olacak çocuk bokundan belli olur derler, gözüken bu ekip şirkette kötü olanları bir şeyler yapıyoruz havasıyla postalıyor (buda bir şey tabi) ama yerine firmayı ileri götürebilecek bir şeyler koyamıyorlar. Vizyonları, kapasiteleri ve her şeyden önemlisi böyle bir dertleri yok.
Ben mevcut un % 40 'ini başka senetler ile değiştirdim. Sizde yok ise hiç bulaşmayın.
Herkese öncelik ile merhabalar
Daha önceki sayfaları dikkatle okudum, umarım herkes yatırımlarının kat ve kat karşılığını bulur.
Aşağıdaki grafikte görüleceği gibi 2014 ile 2016 yılları arasında oluşan fiyatlmaya kaynaklı bilanço karlılıkları aynı şu an içinde bulunduğumuz son 2 yıldaki gibi gerçekleşmiş. Kısaca tam bir hayal kırıklığı,
Aşağıda gördüğünüz 2 paralel kırmızı çizgi, bir birinin eşleniğidir, yani tam bir kanal çalışmasıdır. Hisse halka arz olduğu ilk 1 yıl dışında bu kanal içinde hareket etmiştir. Bu kanal kırılmayacak anlamına gelmez, fakat geçmişteki fiyat hareketleri bağlamında çalışacağı düşünülür ise 1,14 $ önümüzdeki günlerde kanal dibi olarak çalışacaktır. Grafikte Pembe çizgi maliyet alanım olarak oluşmaktadır. Eğer kanal kırılır ise kendi adıma beklemenin hiç bir mantığı kalmamış anlamına gelir. (Haftalıktan onay alınarak)
İyi senaryoya geçer isek, kanal üstüne dolar bazlı 4X kar bırakma ihtimali mevcut.
Öncelik ile 2021-2022 Mayıs arasında oluşturduğu düşüş kanalından çıkması gerek. Diğer dipler incelendiğinde, diplerden ciddi bir tepki gelmiş. Bu sefer dipte bu kadar oyalanması bana göre olumsuz. Her dipten kanal tepesine gitmesi 2 yıl civarında sürmüş.
Tamamen kendi deli saçması öngörülerimdir. Kesinlik ile Yatırım Tavsiyesi Değildir.
https://i.hizliresim.com/if65f1c.png
Kusura bakmayın sizin yaptığınız çalışmaya karşı değilim, paylaştığınız içinde teşekkürler, bende aynı şeyleri yıllardır yapıyorum, Lakin bu grafik işinden bir şeyler çıkması için öncelikle inşaat kısmı başlangıçta en az 2,5-3 milyar dolarlık iş sonrasında da yılbaşına 1,5 milyar usd lik işler alması lazım (adamlar şuan yaptıkları tek şey sadece Toros'un kazandığı paraları yiyip bitirmek), Yada inşaatın taahhüt kısmını elemanların kıdemlerini falan vererek lağvedip, Toros'un yanına sadece inşaatın mühendislik ve üretim kısmını dönüştürerek bırakmaları, Tarımı ya lağvedip yada besin endüstrisinde sürdürülebilir cirolar la kar edecek bir yapıya dönüştürmeleri falan lazım. Bunlar var ise 5 usd üstü grafikli yada grafiksiz olur, yok ise Grafiklerle 4usd değil 2 usd bile ne bu dünyada mümkün nede diğer dünyada olur.
Tekrar kusura bakmayın.
Ali pandir geleli 1 sene oldu , bombos bir adam . Mason camiasinin adami , hep iyi yerlerde calismis arkasi kuvvetli ama gittigi firmalar o varken hep surunmus burada da masal okuyor 1 tane duzgun icraati var koskoca holdingde levent kafkasliyi kovdu biraz temizlik yapti da hala dolu bombos adam var sirketin icinde . Temizle temizle bitmez bunlar da neyse.
Hayal bile satamiyor, ne telekonferanslara katildi ne Tv ye cikti . 3 veya 4 kez t bultene cikti youtube da videosu kaldirildi alttaki yorumlardan sonra , 1 tanesinde hissemizi hakettigi degere kavusturacaz dedi Dolar bazinda yuzde 20 daha soktu . Ne yeni yatirim var , ne artar kar var ne bir projeksiyon var . Bombos herifin teki , tamamen kukla . Son tokatini vurmaya gelmis iste buraya , bi cacik olmaz ondan , daha sirketin limanlarinin yerini bile bilmiyor. Siz bakmayin bunlarin Gecmis kariyerlerine, bu sirketler Boyle adamlarla dolu , yeter ki arkan guclu olsun
Yazamazlar artik 2 posta yazdilar zaten 7.6 milyar ruble alacak var aqq daha ne yazacak . Ruble deger kazandi orada zarar marar yazmazlar artik . Tamam kotumserim falan ama yazacak yer kalmadi , bak insaatta bi zarar daha yazarlarsa benimle holdingi basmaya gelecek olan var mi ?? Genel kurula gitmeye gerek yok , hesap sormaya gidelim !! Organize olursak gelecek olan var mi ben Safranboludan gelirim !!
Ortak sen gunluk bakiosun , ben 2.5 senedir burdayim tuvalet kagidi fiyati bile 4 e katladi bu hala ayni fiyatta , bunda kaybettigim zamana mi yanayim diger kagitlarin ucusunu izlemeye mi yanayim . 10 liralik Thy 50 tl oldu dolu boyle ornek var biz hala ayni yerdeyiz, sen dion yuzde 4 artan yerde 2.5 artti . Dusmedigine dua et 😂
https://www.haberturk.com/ekonomi/is...unya-liderligi
6 LİRALIK SASA 36 YA GELMİŞ VE PATRONU HAALA BENİM HİSSEM UCUZ DESİN....
TEKFENİN PATRONLARI DA HURDA FİYATINDA SÜRÜNEN HİSSESİNE SAHİP ÇIKMASIN.....
VAH TEKFENİM VAH ÜÇ DÖRT YIL ÖNCELERDEKİ DİNAMİK HALLERİNDEN ESER KALMAMIŞ......
OLMAZ OLASI TEKFEN TAKINTISI PORTFÖYDEN BİR TÜRLÜ SİLEMİYORUM SENİ.....
MALİYET 18 LERDE. % 100 KAR GÖRENE KADAR İNATLA PORTFÖYDE TUTMAYA DEVAM.:whistling::whistling::whistling:
FAVORİ TAŞIDIKLARMDAN ŞİŞE BİLEM TEKFENİ GEÇMİŞ THY VE TAV ZATEN ESKİ TAKINTIDAN DEVAM....
BAKALIM SEN DEĞERİNİ BULUP DİĞERLERİNİ NE ZAMAN GEÇECEKSİN TKFNE....
Alakasi yoktur , arkadasin bahsettigi is cerez parasi Tekfen icin . Bi hareket olursa olacagindan olur daha ucuz sirket yok piyasada . Ne kadar kotu yonetilirse yonetilsin ne kadar beceriksizlerin elinde olursa olsun , sirketi bugun satiyoruz desinler 2 milyar dolar altinda etmez 450 Milyon nedir Allah askina. Illa bi sey olmasina gerek yok , Tek olmasi gereken patronlar ve sirket ceo su cikacak guven verecek Tabi isterse kansiz surusu
Aynen. Bugün deseler bi şirketi kapatıyoruz. Şirketin 30 katlı şirket merkezimizi satıyoruz. Fabrikaları, inşaat ekipmanlarını hurda demir olarak satacağız, yerlerini de arsa olarak satacağız deseler şu anki piyasa değerinden daha yüksek bir miktar çıkar. Bu saatten sonra artık tercih ağaların. Buralardan verecek malları olan varsa, mutlaka alan bulunur. Sevabına daha da aşağıdan vereceğiz derlerse ona da eyvallah. Ağanın eli tutulmaz.
Beyler baski maillerine devam , Ercan Kumcu denen kan emicinin ipi cekildi , sirada Cahit Oklap , Zekeriya yildirim ve komple insaat ekibi var , Pandora ya da 6 ay daha max sure , her gun yazin sirket maillerine. Onceki sayfalalarda attim maillerini, onlar utanmiyor siz de utanmayin. Bu pislikleri el birligiyle temizleyecez , yazin patron kizlarina . Bu kepazeligin bedeli olmali
https://www.linkedin.com/posts/tekfe...medium=ios_app
Baskiya LinkedInde de devam . Itibarlarini en guzel kirletecek yer LinkedIn de profesyonellerin oldugu ortam . Onlar utanmadi ben hic utanmayacam artik , hakkimi alana kadar bu kan emicilerle savasa devam !! Yorumumu silebilirler , destek atin Rezil edelim !!!
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6937680067711897600?commentUrn=urn %3Ali%3Acomment%3A%28activity%3A693768006771189760 0%2C6937870463670841344%29
Saglik sorunlari varmis , umarim ciddidir . Yemeden geberir , sirketten aldigi her kurus benim nazarimda haramdir
Evet para yemekten gayri ne halta yaradığı belli olmayan birisiydi. Kendisi ile fi tarihinde bir genel kurul lobisinde konuşmam şu şekilde olmuştu
- Ben katar yol projesi alındı ama başka işleri almada sıkıntılar oluyor galiba, iş alınmaz ise seneye problem olur tarzında konuşurken '' haa evet seneye işler azalıyor galiba '' bir nevi duygusuz bir şekilde ve benim işim değil nasıl olsa bu konu, tarzında konuşmuştu, sanki yönetim kurulunda olan başkasıydı.
-Gülsüm Azeri de geçmişte şişecam da grup başkanlığı yapmış ama emekli olacağına hala nereden ne para götürürüm diyen, vitrini olup bir işe yarayacakmış gibi gözüküp ne halta yaradığı belli olmayan bir üyeydi.
-Neriman Ülseveri' de bilmiyorum doğrusu
Ama tümden gelim uygular isek , Tekfenin bu hale gelmesinde kimlerin sorululuğu var dersek bu eski üyelerin sorumluluğu var.
Tabi ana sermayedarlara bir şey diyemiyorum ama illa kendileri olmaları gerekmiyor kafası çalışan ufku olan, motivasyonu yüksek insanlar bulup onları koysalar kendi yerlerine çok daha iyi olur tabi.
Bu saatten sonra fikir vermek, sorgulamak denetlemek yerine kafa sallayacak, boşa atmosferi kirletecek kişilere ihtiyaç yok YK da.
Sayin Karani
Gidene bak bi de gelene bak . 70 yasinda adamlarin emeklilik yeri oldu sirket , geleni tanimiyorum onyargili olmak istemiyorum Ama 67 yasinda babami goruyorum bu dunyada degil gibi , yeni bir sirket vizyonu ortaya koyacaklarsa 45-50 yaslarinda ac adamlar lazim
BloombergHT'ye her konuk olduğunda özellikle dikkat kesilip dinlediğim, sunucuların her zaman gösterdiği ilgi ve saygıdan anladığım kadarıyla sözüne itimat edilen, tecrübeli bankacı. Kişiliğiyle, duruşuyla, objektif yorumlarıyla, her izlediğimde bana dürüst ve örnek bir şahıs gibi görünüyor. Kendisini televizyonda konuk olduğu programlar dışında tanımasam da, bende bıraktığı intiba sebebiyle, dünkü KAP açıklamasını gördüğümde ben şahsen çok memnun oldum.
https://www.haberler.com/haberler/me...551900-haberi/
https://tr.linkedin.com/in/mehmet-n-erten-48000021
Adelin de hali ortada , bunlarin oldugu yerde ot bitmiyor, size diyorum baskiyi arttirin patronlara , mail bombardiminina tutun . Bakin bi tane seref yoksununu postalattik, keske saglik sorunu olsa da oyle bi sey yok baksaniza . Sirada bunak zeko ve cahit oklap gibileri var
Sn Maximetu aynen dediğiniz gibi kişilerin özenle seçilmesi lazım, Ayrıca eşyanın tabiatı gereği kimse malının kıymetinin düşmesini istemez lakin bunlar artık mirasçı oldukları için şuan ki durum da sanki istemediklerinden değil de işi bilmedikleri için öncelikle güven duyacakları sonra işi bilen adam arıyorlar. Şirketin kalkınmasından çok stabil kalmasına bir nevi fitler.
Ali Pandır güya hazırlık falan yapıyormuş, stratejik plan gibi, amk 1,5 yıl geçti bir türlü bitmedi bunun planları programları, yeminle ben o planları sabah kahvaltısında çay içerken 10 kere yapardım. Şirkete birazcık tanıyan birisi yine yapardı.
Sinan uzan da pek holding in işlerine ilgi duymuyormuş yani ondanda bir şey çıkmaz yakın gelecekte. O yüzden şansımız varsa fonun biri bunlardan birinden veya ikisinden malı alıp yönetime girerse iş çözülür. Hiç olmadı para kazandıran durur, kazandıramayan gider.
Onun icin foslayan ablanin olup kizinin hisseleri satmasi lazim , en azindan 1 ortak eksildin. Haci Murat da iyice batsin , ANG satsin onlar da eksilsin . Zaten bu fiyatta kaldigi surece gelir bi fon alir , pandir bi cacik yapamaz 1.5 senedir milim yol alamadi Sayin Karani ondan zerre umudum yok
Ortak
Pandorra 1.5 yılda eğer stratejik plan yapamadıysa hiç yapamaz
Zaten akrabasının çalıştığı şirkete iş vermiş dedikodulara bakılırsa
https://www.bcg.com/about/people/experts/emir-pandir
İş zaten stratejik planla bitmiyor, bunu uygulamak gerek
Arada bakıyorum buna bı ara hızlıca 30 hareketi oldu sonra gene düştü. Bı ara baya elimde tuttum o zaman 27 lere çıkmıştı 3 sene oldu ama tabi oralarda satmadık gittik 15 ten sattik falan.bilancolari çok farklı gelebilen istikrar olmayan yöneticileride zayıf bir şirket oldu bence.patron onemli
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bununla ilgili de patronlara mail attim , belki haberleri yok , getirdikleri ceo nun ne isler cevirdigini bilsinler. Bakin Kumcuyu yedik sirada digerleri var , Tek Tek hepsinin ipini cekecez , sirada cahit oklap ve zekeriya yildirim var . Bunlar da ise yaramazlar etkisiz elemanlar bosuna maas aliyorlar. Patronlara baski maillerini arttirin sonuc alacagiz , yoksa kadinlarin isle gucle alakasi yok , foslayan zaten 92 yasinda sirket falan dusunecek hali yok , ANG damadinin pisliklerini temizlemek icin hisse satip duruo zaten ondan da cacik olmaz ; Tek care Berker kizlari !! Onlari bombalayin mailleriniz goruluyor merak etmeyin . Kaderimize razi sekilde beklersek Yarin pandir gider baska bir ise yaramaz gelir farketmez . Degisim surecini ortaklar olarak hizlandirmaliyiz, milletin kagidi 4-5 e katladi hektas su anda 4 tane tekfen aliyor biz bu sekilde kaderimize razi beklersek 6/7 katimiz fiyata cikar 1 dolari goruruz yakinda !!
Cok onemi var mi sayin Balikci ? Piyasada guveni kaldi mi sence . Iyi Bilanco gelecek olsa merak etme simdiden o hareketi gorurduk , simdiden soyleyebilirim ki yine bir cacik olmaz ayni tas ayni hamam devam eder , ancak bugun gozumuze carpan ust kademelere yuksek lot koydu birileri ciddi baski olusturuyorlar , bu kagidi taniyorsam bu baskilarin mutlaka bi nedeni vardir , birileri anlasilan doymadi almalara daha da almak istiyor ki fiyati baskiliyor tahtada ust kademe lotlari takip edin bir kac gun bakalim
Dolar bazlı hurda fiyatında sürünüyorsun...gün gelip değerini bulacaksın ama bezdirmeye bıktırmaya devam ediyorsun be teko...
Eline sağlık metu ortak
Öte taraftan da bu şirket ne zaman nasıl adam olacak diye düşünüyor insan
İnşaat tarafı anladığım kadarıyla batık
Gübre işi yüzdürmeye çalışıyor ama tek kollu yüzücü gibi, nereye kadar ?
İçeride bu dönüşümü yapabilecek adam yok, dışarıdan aldıkları adamın nasıl olduğunu Pandorra’ dan gördük
Batan geminin malı bunlar :(
tam bir eşek çıktı....