Onun için mi topladı geçen gün...
Printable View
Bize böyle çizgisinde ağır ağır ilerleyen hisse lazım :) ohh ne güzel. 40 ları yarıladık. Ellilere el salladık. 50 li fiyatları görür müyüz ay sonuna kadar ? :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Henüz başlamadı ki bitsin.
3 aylık bilanço 5 haziranda gelecekmiş...hadi müdür 2 ayın doluyor, imtiyaz haberini yolla artık...
https://x.com/trader_hkn/status/1793352237969772756
Böyle hikaye, palavra, tüyolar ile yatırım yapanların acil borsayı bırakmaları tavsiye ederim, yoksa her fırsatta bu piyasada öpülürler.
Yönetim kurulunda değilsen, yönetimde kankan, akraban yoksa bir varlık alınacaksa ya da satılacaksa en son sen ben duyarız.
Yabancı kısa da kârı cebine koymak için satıyor. Ama birileri malı iyi karşılıyor. Filmin sonu merak konusu
Geçen hafta fonlar 3,700 almış citi ve doçe 1,900 satmış. Yani sağ cep sol cep mal çıkma falan yok.
Zaten haftalardır bariz mal topluyorlar. Günlük işlem hacmi 20 milyon lotu bulmuyor. Zaten onunda çoğunu ykredi ve bankof mal çevirerek yapıyor. Mal çıkılırken günlük 200-300 milyon lot mal çeviriyorlardı 1,5 yıl önce...
İmtiyaz bedeli,yatırım oranı,kar miktarı,alıcının yönetim hakkı gibi durumlar hissenn fiyatını belirler.en az üç dolar ölüsü eder bunun...
Halka açık kısımdan sadece 136 milyon lot kalmış.kalanını ilk beş kurum toplamış.halka açık 524 milyon lot var zaten.aslında çok sığ bir tahta...
Ziraatteki 58 küsür milyon lot sabit.işbankası 20 milyon lot.kalanı citi,doçe ve fonlar..
17 milyon doce nin payınıda düşersek 120 milyon lot kalmıştır küçükyatırımcıda. Belki onunda bir kısmını yerli kurumlardan az az toplamışlardır...
https://x.com/fintables/status/1795121478418980879
Geçen çeyrek telekomünikasyon enflasyon muhasebesinin ekmeğini yediler, bu çeyrek dayağını yiyecekler gibi duruyor.
Usd bu seviyedeyken alinack baska kagt yok. Ayrica zaten bunun ekstra ivir zivir beklentileri var . Hazinenin satacagi ilkbsirketlern basinda lisans isi vs vs . Bence faaliyet karı onemli , vergi gideri vs hikaye .
Duzeltme olmadan 1.50 kirip gitmesi daha fazla mal toplamalarina sebep olurdu . Tercihleri bu demek ki saygı duyuyoruz
Sanırım endeks 1000-1200 seviyelerinden beri telekom tutuyor MAC. Aslında endekse göre kıyaslarsak bu pozisyonda hala zararda diyebiliriz cunku zamsnında çok başka alternatifler varken de buradaydı. Bu nedenle pozisyona giriş çıkış zamanlaması çok çok önemli.
MAC bunu halen tutuyor değil mi?
Günlük işlem 12 milyon lot. Bunuda 7 milyon civarını ykredi ve bankofun alsatı oluşturuyor. Dar alanda kısa paslaşmalar...
Yaz dönemi yatış dönemi olabilir. Daha güzel fırsatlar çıkabilir diye düşünüyorum. Yani bir süre borsadan para kazanmak samanlıkta iğne bulma ihtimaliyle aynı olabilir. İyi yazlar cümleten. Pozisyonum aynı şekilde devam ediyor. Hedef 2025 mart ayı sonrasına sonra bakarız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beni az da olsa dökmeyi başardılar
Rölatif getiriye dayanamadım :)
Bu hikayede yalan çıktı, vade sonu tüm pozları kapat, 18:01 de haberi at. Koç bunu yaparsa diğerleri ne yapmaz.
"Koç Holding, KAP'a gönderdiği açıklamada, Yapı Kredi Bankası'nın First Abu Dhabi Bank'a (FAB) satışına ilişkin ön görüşmelerin sonuçsuz kaldığını bildirdi."
birileri haşince alıyor ve topluyor gibi :)
biraz aşağı gelip düzeltme yapacak gibi,
sonra yön tekrar yukarı olur diye tahmin ediyorum
%4 yada %5 kadar geri çekilirse çıkış için güç toplamış olur :)
$ bazlı TA grafikte durum bu, tahmindir :ok:
Primlendi diye bunu satıp, ereyliye geçtim.
Ereyli yükselecekti, ttkom düşecekti!
İkiside yükseldi.
Hay lan böyle işin AKD!
Borsaya vergi geleceğinin konuşulması,
9 gun resmi bayram tatili ilan edilmesi,
bilanço sonrası genellikle hisselerin satış yemesi.
Bakalım bu endekste iletişim endeksini daha ne kadar tutacaklar.